Nejsi přihlášen
Banditatom (Člen) 08.12.2009 18:31:54 Offline |
Re: tričko
Fugitive psal:čau bando .da se sehnat tričko Bandit pičo po internetu?popř. i jiné triko s motivem bandit dik za odpověd
BADIT PIČO!!! triko jedině srazy. jinak na srazech běžnýho ražení koupíš takový to černý se siluetou, obrysem bečka
Psst co profil
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:Fugitive psal:čau bando .da se sehnat tričko Bandit pičo po internetu?popř. i jiné triko s motivem bandit dik za odpověd
BADIT PIČO!!! triko jedině srazy. jinak na srazech běžnýho ražení koupíš takový to černý se siluetou, obrysem bečka
ale na srazu musi byt vetnamec jinak tricka nebyli
Vzdy muze byt hur :-)
Meloun psal:Frodo89 psal:Seženu to tričko i když na sraz přijedu ve dvoustopaku? Nevim zda milenku dam do te doby dohromady.
Tak furt nedřep na prdeli u toho počítače a koukej něco dělat, néééé?!
Ju viš je to trošku o penezich a kdy mi vrati papiry hlavně :-/// už aby to bylo Ja chci jezdit mam abstaky
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
K.a.s.y.m. (Člen) 08.12.2009 20:03:41 Offline |
Ondráš psal:gore psal:...jenom pit...vod tebe to sedi
Musí se pomalu... Si představ, že by přijel na Detechu bez přípravy.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Chceš triko, máš triko http://www.aukro.cz/item843191304_triko … andit.html
Smoula.koumak (Člen) 08.12.2009 20:54:06 Offline |
Frodo89 psal:Meloun psal:Frodo89 psal:Seženu to tričko i když na sraz přijedu ve dvoustopaku? Nevim zda milenku dam do te doby dohromady.
Tak furt nedřep na prdeli u toho počítače a koukej něco dělat, néééé?!
Ju viš je to trošku o penezich a kdy mi vrati papiry hlavně :-/// už aby to bylo Ja chci jezdit mam abstaky
kolik jsi toho na milence najzdil? to vypadá že jí máš od jara a od jara jí opravuješ
Bandit v lese :-))
PALOUS psal:Ondráš psal:gore psal:...jenom pit...vod tebe to sedi
tak to by asi nerozšláp
tak to je jasny,pac tam to je uplne nejvic nejhustsi
...sam mezi jebkarema...
Smoulaku:
Mam ji od poloviny srpna lonskeho roku a převažně je indisponovany muj Řidičak na moto jinak cca 5-6tisic km. jsme na ni vloni nakroutil a letos sotva 100km.
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Smoula.koumak (Člen) 08.12.2009 21:33:24 Offline |
nahoře jsi psal že nevíš jestli ji dáš do hromady, tak jsem měl za to, že to pořát opravuješ...
co si provedl, žes přišel o noty takhle rychle?
Smoula.koumak psal:nahoře jsi psal že nevíš jestli ji dáš do hromady, tak jsem měl za to, že to pořát opravuješ...
co si provedl, žes přišel o noty takhle rychle?
Možna ti to někdy povim na srazu. nebo přes ICQ či jinak na sklo to už davat nebudu.
Jinak ja vylepšuji a schanim love na pneu a řidičak.
Celkem me uchvatily ty RoudAtaky 2 ale počkam si asi na reference.
nicola.foxx (Člen) 08.12.2009 21:56:15 Offline |
Ondráš psal:gore psal:...jenom pit...vod tebe to sedi
To by mohl skoncit super zelenej
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Frodo89 psal:Smoula.koumak psal:nahoře jsi psal že nevíš jestli ji dáš do hromady, tak jsem měl za to, že to pořát opravuješ...
co si provedl, žes přišel o noty takhle rychle?Možna ti to někdy povim na srazu. nebo přes ICQ či jinak na sklo to už davat nebudu.
chlastal, co jinýho
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
ross psal:Frodo89 psal:Smoula.koumak psal:nahoře jsi psal že nevíš jestli ji dáš do hromady, tak jsem měl za to, že to pořát opravuješ...
co si provedl, žes přišel o noty takhle rychle?Možna ti to někdy povim na srazu. nebo přes ICQ či jinak na sklo to už davat nebudu.
chlastal, co jinýho
Taky to mohlo bejt jinak...
Párkrát telefon, nějakej pás...
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:ross psal:Frodo89 psal:
Možna ti to někdy povim na srazu. nebo přes ICQ či jinak na sklo to už davat nebudu.chlastal, co jinýho
Taky to mohlo bejt jinak...
Párkrát telefon, nějakej pás...
vždyť psal, že volá vod mamky z práce a jen se svolením, takže telefonování v autě se ho netýká
Progear 650 (Člen) 09.12.2009 12:13:24 Offline |
gore psal:nicola.foxx psal:Ondráš psal:
Musí se pomalu... Si představ, že by přijel na Detechu bez přípravy.To by mohl skoncit super zelenej
..
Vubec nevim o čem mluvíte???
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Smoula.koumak (Člen) 09.12.2009 13:33:22 Offline |
ross psal:Frodo89 psal:Smoula.koumak psal:nahoře jsi psal že nevíš jestli ji dáš do hromady, tak jsem měl za to, že to pořát opravuješ...
chlastal, co jinýho
třeba něco provedl jak si rozbil bandita, toho může bejt, za co ti vezmou řidičák...
divný je, že by přijel na sraz dvoustopim, na to taky potřebuje řidičák
...tak at Frodo brzo jezdíš, aspoň pak budeš psát víc do cestování než do technický
Tesim se na brzke schledani pytliku
Ondráš psal:Progear 650 psal:Vubec nevim o čem mluvíte???
Si představ, že by chlap řekl chlapov, nauč se pít a kouřit... By z toho zezelenal... Ty ne?
komu se nelení, tomu se zelení
ross psal:Ondráš psal:Progear 650 psal:Vubec nevim o čem mluvíte???
Si představ, že by chlap řekl chlapov, nauč se pít a kouřit... By z toho zezelenal... Ty ne?
bych si trouf říct že má Nikola fox dost velkou konkurenci http://www.dvdsvet.cz/dvd/grinch-p104392/
Jebat motorky :-)
ross psal:Ondráš psal:Progear 650 psal:Vubec nevim o čem mluvíte???
Jasně,v tédle těšké době člověk musí rozjet akci "zelená ůsporám"
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:ross psal:Ondráš psal:
Si představ, že by chlap řekl chlapov, nauč se pít a kouřit... By z toho zezelenal... Ty ne?komu se nelení, tomu se zelení
Jasně,v tédle těšké době člověk musí rozjet akci "zelená ůsporám"
taky není problém, poradenství, energetické audity, štítky, termo kamery
práce fšeho drhu
Už jsem si tričko na české poště take vyzvedl velikost XL me celkem i přijemně překvapila že mi je a nemam ji na sobe jak šprcku.
nicola.foxx (Člen) 17.12.2009 23:28:00 Offline |
huskyb12 psal:barynek psal:ten houska je ale šovinistický prase
to sem úplně přehlíd, děkuji Ti za poklonu :)))
A ze se vo to porad pekelne snazis co.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Stránky: 1