Nejsi přihlášen
JIRKASILVER (Člen) 05.03.2008 18:59:37 Offline |
Zvedák zadního kola
Po koupi Shivera -nemá centrál potřebuju poradit s koupí zvedáku na zadní kolo.Shiver tam má na zadní kyvce takové rolničky.
Našel jsem klasické co ti musí přidržet někdo moto za řídítka a páka dozadu -tak to nechci.Našel jsem takové s pákou dopředu podél motorky.Levou držíš řídítko a pravou páčíš dopředu podél motorky.Má to někdo nebo viděl v akci.
Nebo něco lepšího pro jednomužníka.
Re: Zvedák zadního kola
JIRKASILVER psal:Po koupi Shivera -nemá centrál potřebuju poradit s koupí zvedáku na zadní kolo.Shiver tam má na zadní kyvce takové rolničky.
Našel jsem klasické co ti musí přidržet někdo moto za řídítka a páka dozadu -tak to nechci.Našel jsem takové s pákou dopředu podél motorky.Levou držíš řídítko a pravou páčíš dopředu podél motorky.Má to někdo nebo viděl v akci.
Nebo něco lepšího pro jednomužníka.
Co bulíšminulej tejden sem si ho dovez z RD-Moto za litra dávám to na něj sám
Jebat motorky :-)
tak ja mam taky rolnicky a zvedak a dozadu a dam to tam taky sam-nastavis sirku a do rolnicek se to zaklesne a v poho zvedas - motorku drzis za prdel a na paku slapes, akorat furt nevim kam dat rolnicky dopredu
jardagsf v zime picoviny resici a to tak ze dlouze
MOTO KOZZI GRISO
yello psal:huskyb12 psal:ajéjé šivr cimr :)))
...si ho koupi jeste 2-3 lidi,a Palous prodava...
Nikdyteda zatímmoc toho na tom najetýho nemám ale je to super hračkaprostě pičovinaale furt bych vod tebe něco potřebovaltady sou 100let za vopicema
inkvizitorr (Administrator) 05.03.2008 22:13:41 Offline |
PALOUS psal:yello psal:huskyb12 psal:ajéjé šivr cimr :)))
...si ho koupi jeste 2-3 lidi,a Palous prodava...
Nikdyteda zatímmoc toho na tom najetýho nemám ale je to super hračkaprostě pičovinaale furt bych vod tebe něco potřebovaltady sou 100let za vopicema
tak to se obracíš správně, na odpověď z noale čekáme už půl druhýho měsíce
jinak mam tenhle a zvedám sám, sem totiž ŠIKOVNEJ
doba je temná...
Hele já ho o víkendu asi za dvě hoďky spáchal. Jako žádná krása to není, ale funguje a matroš stál 98Kč A postavíš to na něj sám i bez cviku(teda mě to šlo a to nejsem žádnej šikula) a na rolničky mam akorát závit, takže jsou tam prozatim šrouby
Kde to koupim a jak to vlastně vypadá??
viz avatar:)
škardík psal:Hele já ho o víkendu asi za dvě hoďky spáchal. Jako žádná krása to není, ale funguje a matroš stál 98Kč A postavíš to na něj sám i bez cviku(teda mě to šlo a to nejsem žádnej šikula) a na rolničky mam akorát závit, takže jsou tam prozatim šrouby
Kde to koupim a jak to vlastně vypadá??
hod sem foto pro inspiraci a jak ho mas vysokej?
Já totok za litr a takže vlastně povinná sleva jinak 1200 http://rdmoto.cz/foto/2704_high.jpg
Teď nejsem doma a nevim kdy budu. Ale jako až jsem se divil jak na tom nic nejni. A to sem svářečku držel v ruce po x letech a ani předtim jsem nebyl extra svářeč. Jen co mě stačil naučit děda Teď si ještě pohrvám s myšlenkou spáchat něco jako má Inkviz. Jakože nechat to navohejbat z trubek. Na muj padlo asi 2,8m jeklu. Eště mam doma půjčenou předlohu na takovej ten nástavec na zvedání předního kola za krk, tak to zas asi příští víkend:)
viz avatar:)
škardík psal:Jo a vysokej ho mam akorát Hele to si z hlavy už nepamatuju. To víš, jsem zpiťar
tak az budes doma, ja bych si to zmeril ale nemam zadnou motorku a ten zvedak chci jen na polici a urcite sem nahod i ten na predni kolo diky
K.a.s.y.m. (Člen) 06.03.2008 06:55:59 Offline |
osiris psal:...jirko jen se nesmíš bát
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … tojany.jpg
takhle to dělám taky....dělal jsem si dva náklady bez práce asi 400 na oba...nejdražší byli ty kolečka.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
JIRKASILVER (Člen) 07.03.2008 20:29:11 Offline |
Čau Palous.Tak jsem na výstavě ten zvedák nenašel.Budu to muset objednat z pola.de
Se štítkem jsi měl pravdu řekli mi taky duben.U ermaxu jsem se poptal ani nevěděli co je Aprilie Shiver.Asi nás může zachránit jen yello
Ty špunty na stupačky stojej 60 kč a mají je skladem až tam pojedeš na garančku tak
mi tam dvoje nech stojí 60kč.
JIRKASILVER psal:Čau Palous.Tak jsem na výstavě ten zvedák nenašel.Budu to muset objednat z pola.de
Se štítkem jsi měl pravdu řekli mi taky duben.U ermaxu jsem se poptal ani nevěděli co je Aprilie Shiver.Asi nás může zachránit jen yello
Ty špunty na stupačky stojej 60 kč a mají je skladem až tam pojedeš na garančku tak
mi tam dvoje nech stojí 60kč.
Na garančku jedu za barák do Solniceno a musel sem teda se svolením Japíka pustit 14 za novej vohoz
JIRKASILVER (Člen) 07.03.2008 21:38:33 Offline |
Palous Japík das ist deine medchen
Taky jsem koupil obleček od Hubika nova motka novy hadry
jirka silver (Člen) 10.03.2008 09:44:13 Offline |
Japa sory já myslel,že Japík je Palousova družka,že mu schvaluje nákup nových hadrů.
Najdete nás na každém kilometru
JIRKASILVER (Člen) 11.03.2008 20:35:47 Offline |
Tak jsem koupil zvedák od Pola kat číslo 601 506 000 00
Pro manipulaci v garáži super cena už míň
Klikněte na videoukázku ta 50kg slečna s tím pěkně zametá v obchodě
www.polo-motorrad.de
JIRKASILVER (Člen) 11.03.2008 21:04:38 Offline |
Mám plnou garáž sonyk potřebuju chodit kolem auta.Aku to zvládne rychle a bezpečně
Včera 200km.Doufám,že jsi už Bandita přehlásil a vyměnil olej.
Stránky: 1