Nejsi přihlášen
Banditatom (Člen) 11.03.2008 19:12:02 Offline |
Re: To nemyslí snad vážně?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen) 11.03.2008 20:02:28 Offline |
provedení ve speciálním laku
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
gore psal:...treba mu neco bylo gdyz to psal a ted si to uz nepamatuje
...jo jo, já sem si taky do dneška myslel, že sem minulej pátek přitách domu uš ve dvě, ale prej bylo půl pátý, rozednívalo se a navíc sem prej nechal dokořán votevřený fchodový dveře a klíče v zámku ...to sou vjeci ...taky si to nepamatuju ...asi mi taky něco bylo
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 12.03.2008 10:40:13 Offline |
Filous psal:gore psal:...treba mu neco bylo gdyz to psal a ted si to uz nepamatuje
...jo jo, já sem si taky do dneška myslel, že sem minulej pátek přitách domu uš ve dvě, ale prej bylo půl pátý, rozednívalo se a navíc sem prej nechal dokořán votevřený fchodový dveře a klíče v zámku ...to sou vjeci ...taky si to nepamatuju ...asi mi taky něco bylo
asi momentálně zaostalej
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:gore psal:...treba mu neco bylo gdyz to psal a ted si to uz nepamatuje
asi momentálně zaostalej
...eště aby mě tag poslali po prázdninách k Turkovi
K.a.s.y.m. (Člen) 12.03.2008 10:56:35 Offline |
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:Filous psal:
...jo jo, já sem si taky do dneška myslel, že sem minulej pátek přitách domu uš ve dvě, ale prej bylo půl pátý, rozednívalo se a navíc sem prej nechal dokořán votevřený fchodový dveře a klíče v zámku ...to sou vjeci ...taky si to nepamatuju ...asi mi taky něco byloasi momentálně zaostalej
...eště aby mě tag poslali po prázdninách k Turkovi
...jestli chceš rozvážet pečivo není problém... to ti můžu zařídít.
K.a.s.y.m. (Člen) 12.03.2008 12:01:52 Offline |
vOjTaB6 psal:Popelářský auto bys nechtěl? Akorát to u nás musíš svážet do Černošína, a tam nevim, esli by se ti to líbílo, je to tam samej ten, co je nemáš rád, a hlavně ta skládka tam strašně smrdí...
v popelářským by mu to nevadilo....co přejede rovnou naloží a vyhodí
K.a.s.y.m. psal:vOjTaB6 psal:Popelářský auto bys nechtěl? Akorát to u nás musíš svážet do Černošína, a tam nevim, esli by se ti to líbílo, je to tam samej ten, co je nemáš rád, a hlavně ta skládka tam strašně smrdí...
Fillloooouuussss, máme pro tebe s K.a.s.y.m.em kšeft, budeš mít tisíce děkovných dopisů a budeš si moct přivydělávat prací na objednávku
Bandit rulezz!!!
vOjTaB6 psal:K.a.s.y.m. psal:vOjTaB6 psal:Popelářský auto bys nechtěl? Akorát to u nás musíš svážet do Černošína, a tam nevim, esli by se ti to líbílo, je to tam samej ten, co je nemáš rád, a hlavně ta skládka tam strašně smrdí...
Fillloooouuussss, máme pro tebe s K.a.s.y.m.em kšeft, budeš mít tisíce děkovných dopisů a budeš si moct přivydělávat prací na objednávku
...ofšem to je zajimavá nabítka ...asi bych se nebránil přesčasům
K.a.s.y.m. (Člen) 12.03.2008 12:15:15 Offline |
K.a.s.y.m. (Člen) 12.03.2008 12:18:18 Offline |
Filous psal:...vy kretéééni
jen se nedělej ještě by jsi jezdil rád
Waltari by krásně řvali v kabině, aby nebylo slyšet to chroupání pod kolama a Filous by spokojeně pokuřoval ty svoje balený cigára, přednášel básně jako Hrušínský ve Vesničko má středisková a točil volantem vod dorazu k dorazu, aby toho stihnul co nejvíc
Bandit rulezz!!!
vOjTaB6 psal:Waltari by krásně řvali v kabině, aby nebylo slyšet to chroupání pod kolama a Filous by spokojeně pokuřoval ty svoje balený cigára, přednášel básně jako Hrušínský ve Vesničko má středisková a točil volantem vod dorazu k dorazu, aby toho stihnul co nejvíc
Ty si se zase kochal, že jo Filipe...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
vOjTaB6 psal:Waltari by krásně řvali v kabině, aby nebylo slyšet to chroupání pod kolama a Filous by spokojeně pokuřoval ty svoje balený cigára, přednášel básně jako Hrušínský ve Vesničko má středisková a točil volantem vod dorazu k dorazu, aby toho stihnul co nejvíc
A to fčechno samozřejmě zadarmo
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Stránky: 1