Nejsi přihlášen
Re: olejovy filtr
ROMIN psal:čus chlapi chtěl jsem dnes menit olej ,ale nejde mi povolit olej.filtr rukou.je na to nejaky klič nebo mne napada zapichnout šroubovak a otočit.?
Taky řešení, stejně ho vyhodíš. Já na něj vzal normální hasák, max roztáhnout a bylo to tak akorát na něj, domršil sem ho (ten filtr), ale povolil
Ne asi
luig psal:Jinak klíč na to je, takovej jakoby klobouček ale podle mýho je to zbytečnost, starej můžeš domršit a novej stejně utahuješ rukou...
dá se i tak, že to omotáš nějakým opaskem nebo plátnem na kříž (na kříž myšleno že budeš mít volný dva konce, zabereš za oba dva a točíš tak, abys povoloval) jakoby a ono to povolí
Bandit 4EVER!!!
Banditatom (Člen) 31.01.2008 19:07:21 Offline |
pichni ho neboj se ho jo a ten klíč "spíše přípravek" co se nejčastěji používá je řetěz s rukojetí mám ho ale použil jsem ho jen jednou
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
barynek psal:luig psal:Jinak klíč na to je, takovej jakoby klobouček ale podle mýho je to zbytečnost, starej můžeš domršit a novej stejně utahuješ rukou...
dá se i tak, že to omotáš nějakým opaskem nebo plátnem na kříž (na kříž myšleno že budeš mít volný dva konce, zabereš za oba dva a točíš tak, abys povoloval) jakoby a ono to povolí
asi sem se blbě vyspal, to mi hlava nebere tohle...
Ne asi
Banditatom (Člen) 31.01.2008 19:13:55 Offline |
říkam pichni ho nebo si vem do ruky hrubej smirek a zaber prďka a von pude
jinak taky nějak nechapu barynka s tím plátnem
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
osiris psal:luig psal:Aha, tak podle obrázku už docela jasný ale ani by mě to nenapadlo, ale třeba je to chytrý Vyzkoušim, někdy
...to je už vymyšlený a vyzkoušený v době kamenný
dík Osi, když to mam posvěcený tak nebudu za takovou
To Luig: vidis, ? Nevidis, tak se koukni poradne jeste jednou
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:To Luig: vidis, ? Nevidis, tak se koukni poradne jeste jednou
OK, uznávám mojí nevědomost v oblasti vyfikundací na povolování olejových filtrů, a ty až ho budeš příště povolovat tak si dej bacha at se ti ten popruh nezachytí za palivovej kohout
Ne asi
luig psal:barynek psal:To Luig: vidis, ? Nevidis, tak se koukni poradne jeste jednou
OK, uznávám mojí nevědomost v oblasti vyfikundací na povolování olejových filtrů, a ty až ho budeš příště povolovat tak si dej bacha at se ti ten popruh nezachytí za palivovej kohout
Bandit 4EVER!!!
Bandit-Kralik (Člen) 12.03.2008 22:15:54 Offline |
O olejovym filtru snad uz ani nechci sliset.Dneska jsem se po praci plny radosti vydal do garaze vymenit olej a viko motoru(stare je ve vecnych lovistich)Vse pohoda....cekal jsem,ze bude problem se sroubama,ale nebyl.Chystam se povolit filtr,ale ten hajzl nechce pustit.Tak, vezmu stahovaci pasek....nic,sikovky....nic....uz bych do toho kopl....Nema nekdo jezte nejaky tryk,zacinam byt nasraty a bezradny.
Bandit-Kralik psal:O olejovym filtru snad uz ani nechci sliset.Dneska jsem se po praci plny radosti vydal do garaze vymenit olej a viko motoru(stare je ve vecnych lovistich)Vse pohoda....cekal jsem,ze bude problem se sroubama,ale nebyl.Chystam se povolit filtr,ale ten hajzl nechce pustit.Tak, vezmu stahovaci pasek....nic,sikovky....nic....uz bych do toho kopl....Nema nekdo jezte nejaky tryk,zacinam byt nasraty a bezradny.
odpoved najdes o par prispevku vys. Osi tam krasnej obrazek Provazkovyho povolovaku. Jinak sroubovak,propichnout toho olejovyho parchanta a vytocit.
Bandit 650A psal:asi mě to nedocvaklo ale ten povolovák nechápu ...propíchnout šroubovákem a vytočit nebo origo povolovák
a co si takhle koupit v mototechne za 70kc retizek na povolovani filtru a mas vyhrano
Vzdy muze byt hur :-)
Stránky: 1