Nejsi přihlášen
Smoula.koumak (Člen) 10.03.2008 20:30:46 Offline |
Re: Povinná výbava?!
u nás ti určitě stačí lékárnička, žárovky a pojistky (plus něco čím to vyměníš), ale tuším, že např. v Rakousku chtějí ještě vestu a trojúhelník
Bandit v lese :-))
VikecB12 psal:SLUGI psal:... a náhradní pneu (když pojedeš daleko a cestou ji sjedeš)
Toho se ale ty bát nemusíš,ty máš přece doživotní D208
... nemám, sou tam poslední 2mm vzorku (po 6500km )
... chci vyzkoušet Supercorsy
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Jak stará má být ta lékárna? Kupoval jsem jí před dvěmi lety, mám koupit novou nebo jen něco vyměnit? Vím, že tam je důležité to datum co je na tom papíru vevnitř.
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Zdenda psal:Jak stará má být ta lékárna? Kupoval jsem jí před dvěmi lety, mám koupit novou nebo jen něco vyměnit? Vím, že tam je důležité to datum co je na tom papíru vevnitř.
nemělo by tam bejt nic prošlý stejně jsou tam tři věci ja ji mam na 3roky
"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
Smoula.koumak (Člen) 11.03.2008 00:14:18 Offline |
jo sorry, tak vestu nemusíš mít snad nikde, ale ten trojúhelník někde jo...
http://www.uamk.cz/ti/?a=k&p=57
nářadí sice mít nemusíš, ale když tě zastaví, že ti nesvítí svělo a ty nebudeš schopnej to vyměnit, tak je to na flastr
Bandit v lese :-))
Yellou, jak je to s tim trojůhelníkem???
Itálie
Vozidla zahraničníc.....
Helmy pro motocyklisty
Motocyklista ...
Výstražný trojúhelník
Je nutné mít výstražný trojúhelník, jinak hrozí pokuta. Trojúhelník musí být umístěn nejméně 50 m od vozidla (na dálnici 100 m) a nejméně 1 m od krajnice....
ňáká vina, né?
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Banditatom (Člen) 11.03.2008 14:01:53 Offline |
na lano jste tu zapoměli
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
SLUGI psal:Zdenda psal:a kam si mám ten trojůhelník narvat?
... u LOUISe maj bilej potah na helmu na kterym je cervenej trojuhelnik
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Tak takhle je to s tim trojúhelníkem
http://www.nicolausfilm.sk/videoTrojuholnik.html
Progear 650 (Člen) 12.03.2008 13:24:39 Offline |
tož dobré...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Banditatom (Člen) 13.03.2008 09:00:02 Offline |
ted premyslím jestli se nelekli?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Lihy psal:Tak takhle je to s tim trojúhelníkem
http://www.nicolausfilm.sk/videoTrojuholnik.html
Tak tomu říkám dobrý trojúhelník...asi to taky někdy vyzkoušim, když ho zrovna zapomenu
Život je boj-mašina je nej!!!
Zdenda psal:Jak stará má být ta lékárna? Kupoval jsem jí před dvěmi lety, mám koupit novou nebo jen něco vyměnit? Vím, že tam je důležité to datum co je na tom papíru vevnitř.
na každé věci v lékarně máš datum do kdy je to použitelný, takže vyměnit to, co je prošlý.
S úsměvem jde všechno líp :o)
Eremi psal:Zdenda psal:Jak stará má být ta lékárna? Kupoval jsem jí před dvěmi lety, mám koupit novou nebo jen něco vyměnit? Vím, že tam je důležité to datum co je na tom papíru vevnitř.
na každé věci v lékarně máš datum do kdy je to použitelný, takže vyměnit to, co je prošlý.
a nebo se na to vysrat a koupit za 100 novou lekarnu
Vzdy muze byt hur :-)
Ton@l psal:Eremi psal:Zdenda psal:Jak stará má být ta lékárna? Kupoval jsem jí před dvěmi lety, mám koupit novou nebo jen něco vyměnit? Vím, že tam je důležité to datum co je na tom papíru vevnitř.
a nebo se na to vysrat a koupit za 100 novou lekarnu
jelikož je to cca jednou za 4 roky, tak asi nejjednodušší řešení...
hele nekde tu u nas v lekarne maj jen napln do lekarny a stoji asi 100Kč mluvim o auto lekarne. jelepsi kupovat napln nez platit i ten obal plastovej. a na moto sem koupi llekarnu ted za 120 Kč a na tri roky pohoda takze pak koupim zase celou. u auta budu honit urco tu napln. voptam se na to tchana kde to kupuje a za kolik.
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
sonyk psal:hele nekde tu u nas v lekarne maj jen napln do lekarny a stoji asi 100Kč mluvim o auto lekarne. jelepsi kupovat napln nez platit i ten obal plastovej. a na moto sem koupi llekarnu ted za 120 Kč a na tri roky pohoda takze pak koupim zase celou. u auta budu honit urco tu napln. voptam se na to tchana kde to kupuje a za kolik.
Koukám asi jak kde, což?
Život je boj-mašina je nej!!!
Stránky: 1