Nejsi přihlášen
pruser...
Zdar, dneska me zrejme zmerili nad Mohelnici smerem na Svitavy. stali v protismeru v modry fabce... vubec nebyli videt. jel sem tam asi 120 - 130 km/h...
jel sem ve sluzebnim, ...
otazka: merej poliši i z levy strany po smeru jizdy ??
nikde to nevybirali....
ja nechci body kurva
Re: pruser...
PALOUS psal:Každej pitomec fčetně mě ví že to tam je profláknutýhlavně výjezd tunelemJosko a co sem ti říkalkdybys zůstal u fotra na pile tak máš pokoj
si votevři poradní kancelář rada ned zlato
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Zpravidla se měří a fotí tak, aby tam byla hlávka šoféra a registračka v jednou záběru. To aby se předcházelo osvědčenému § o osobě blízké. Jinak je to jedno v jakém směru tu radarovou smyčku projedeš. Ze zadu se měří jen tehdy, když následuje fyzická hlídka v daném směru jízdy.
GSF josef psal:Zdar, dneska me zrejme zmerili nad Mohelnici smerem na Svitavy. stali v protismeru v modry fabce... vubec nebyli videt. jel sem tam asi 120 - 130 km/h...
jel sem ve sluzebnim, ...
otazka: merej poliši i z levy strany po smeru jizdy ??
nikde to nevybirali....
ja nechci body kurva
Nestali v te tahle tocce u Studene Loucky? Tam vetsinou meri smer Mohlenice a o kus dal to rovnou kasirujou....
Stalo se mi to samé, ale jak píšeš v protisměru nemaj tvojí spz a tudíž nevědí komu to poslat. Já jel asi 130 a předjížděl na plné čáře. Jen otočili hlavama. Radar byl nasměrovanej i s kamerou na můj předek. Je to 2 roky a ještě nic nedošlo. Neměj strach, myslím, že pokud nemaj tvůj ksich a spz tak pohoda. Něco jiného by bylo kdyby tě o pár metrů dál zastavili.
Nad tunelem stojej kazdou chvili, o tom vim. ale tydle stali na nejaky lesni ceste na kopci... nevim preste v kterych mistech ( ale tak 2 km od tunelu smerem ke Svitavam )
to Palous : kdybych zustal na pile tak se nedoplatis za brouseni řetezu
Stránky: 1