Nejsi přihlášen
kalamita
... soude podle snehove pokryvky v Ostrave ... prazaci uz maj retezy ,vyhlaseny kalamitni stupen II a 3 sypace ve skarpe ......... nebo se ty mrchy wopalujou
... no offence
... My day begins when yours is about to end ... 2nd.PARAMEDIC and RESCUE TEAM Ostrava
Re: kalamita
V hlavním městě Ázije sněží jak z protrhlé duchny. Při pohledu z okna vidím, že Vídeňská směr centrum stojí, Bohunická směr Bohunice stojí. Na dálnici naštěstí nedohlídnu.
Nádherná zima na kterou marně čekáme již dlouho. BTW první sníh v Brně od 3.11.2006
Ondráš psal:Hoďte sem zase odkaz na tu písničku od Nohavici Ladovská zima, ať to máme kompletní
www.nohavica.cz - tady si to můžeš stáhnout
Filous psal:...tady v Junge Bunslaw sou suchý silnice a eště přet chvílí svítil puchejř tag jaká kalamita??? ...vy mě chcete dostat do ňáký schýzy??? ...za chvíli je jaro
... nerikej zes propas celou letosni sezonu -od 1.11 do 22.1 ted uz bude milej zlatej jen zima a snih az zase do rijna kdy se konecne vyjasni a my vyjedem
... My day begins when yours is about to end ... 2nd.PARAMEDIC and RESCUE TEAM Ostrava
osiris psal:...hlásím stav: bílej sajrajt ani Ň
..bodejť,když se to sype jen u nás v Asii..
http://www.blesky.com/dest.html
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Poslusne hlasim na tom bilym bordelu sem uz pred barakem zlomil jedno kostatko ! , tak sem valil do kramu koupit tycku na koste
Billy psal:Poslusne hlasim na tom bilym bordelu sem uz pred barakem zlomil jedno kostatko ! , tak sem valil do kramu koupit tycku na koste
nic nevodmetej ...zejtra nebudes muset aspon do prace - reknes, ze ti to zasypalo barak a muzes se celej den valet
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
D1..v Brně asi taky trochu úcpa..
(stačí dát šipku na kameru,obrázek naskočí)
http://www.jsdi.cz/jsdi/map2.asp?mapsiz … adnumber=1
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
tak jsem dneska vyrazil do háku jako vždy, to co normálně jezdim 20min tak sem jel přes hodinu, dorazil jsem na dílnu a tam mě došlo že na střechu dneska asi nepolezu, tak sem se otočil a zase jsem si dal hoďku a půl cestu domu
to jebu
...já si to užívam...gde to jen trochu de, tag jedu plechofkou dveřma napřet ...a pese se taky ve sněhu líbí ...zejtra jedu do hor, vytáhnem s klukama kabrijo, máme vobutý pořádný zábjeráky a nachystaný řetězy a zas bude prča...taky se těšim, aš klukovi provjetram enďůro na sněhu, prostě zaplať bůch, že uš to spadlo, teť jen aby zůstalo bílo aspoň do kvjetna ...a navíc Borákoj nezlenivý lopata a hrablo
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:...já si to užívam...gde to jen trochu de, tag jedu plechofkou dveřma napřet
Moje řeč taky si to docela užívám...
už mi to chybělo ...
Stránky: 1