Nejsi přihlášen
Re: garáž Přerov
ok zeptáme se toho kuřáka, jinak mám rozdělanou eště jednu u hřbitova, tak uvidím.
seřizovat nikdo nic nebude, páč to jsou tragédi a dělají si snad i huštění pneu v servisu, aspoň majitel Ducati -ten je zabržděnej nejvíc.
a dalo by se domluvit i bez turování - jako podmínka
díík, kdyžtak se ozvu
on the road
4ks v jedny garazi to bysi taky mohl nekdo pekne rychle prividelat jak rikate.
Kurna jestli tam neco peknyho bude tak bych aji bral , co tam na me muze vlastne zustat ?? a kde presne u jake garaze mam vyckavat ?
Kurak je zpatky :
Garaz papa Kellyho je v pohode. Z podlahy bych asi nejedl, ale nechat tam prespavat milacka bych se rozhodne nestydel. Jen si myslim, ze 4 masiny uz jsou vazne hodne velky lakadlo. Garaze jsou sice mezi barakama a je na ne videt, ale vite jak to je, lidem je dnes vsecko ukradeny... teda vlastne lidi dneska kradou kdekoli, kdykoli, cokoli.
Se mi jednou stalo ze jsem si zamkl uplne novy kolo u ciziho panelaku a blbec ztratil klic. Protoze jsem v tom byl nevinne, tak jsem dostal napad, zazvonil na par zvonku a natvrdo poprosil o pilku na zelezo. Za 5 minut jsem mel kolo svobodny a ja spokojene odjel. Nikdo se ani nepozastavil nad tim, jestli je kolo my nebo ne.. proste takhle vetsina lidi vubec nepremysli. A ja se nedivim, snazil bych se pomoct uplne podobne. Nikdy bych to nezahral, na to nemam svedomi, ale corkari na to zaludek maj a je to tak jednoduchy..
No ale to uz je jina story... takze garaz jo, jen se nenechte od obchodnika moc vyzdimat :) A nez se do me pustis Kelly, uvedom si, ze mam zbran
" Můžu počítat s tím, že jsme přátelé ? "
Stránky: 1