Nejsi přihlášen
Re: Neděle, jižní morava
LukinB6 psal:Jelikož bude krásně vypadá to. Kdo kam u nás na jihu? Já určitě do buchlováků a nebo nějaká pohodová trasa jen tak na rozjezd. Doufám že se s někým potkám. Bandit
Zdarec, kdyžtak se k vám přidám
změna je život... měním čtyři za dva
Cipísek psal:jedu s Radimem (Tuoník),mozna Kakin,uvidime jesi Slugi sem neco napise - v nedeli, rozhodne buchlaky asi tezko,teda aspon ja...
... nejedu
... "umřela" mi baterka,musím ju hodit na nabíječku. A v NE mám nějaký vyřizování takže stejně nic
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Kelly01 psal:Neznáte nic jinýho než buchláky
tam nejedu
moc nebezpečné
lidí jak sraček
Ale stejně jsem ze severní moravy tak co
Kde jinde se chceš Kelly srazit než v Buchlákách když každej bydlí na jiné straně kopce. Ideál místo. Bandit
GSX1250FA
kua byl sem tam, ale zadneho hnupa s brylema sem tam nepotkal ... potkal sem tam jen duffa s malovyfukem. A stejne sem tam mel nejpeknejsi masinu Ale ti borci jak tam letali na R1 ... fakt tohle neni sranda .. se nekde rozbijou...
Proto do Buchláků jezdím jen přes týden a o víkendech dopoledne tak do 11.00 a pak rychle pryč
Já to dal k Hance do Bílovce,dorazil tam o 13.20 pobyl tam asi 8 vteřin(ani jsem nevyřazoval),pozdravil kohosi na modrý? bandasce,viděl lidí jak psů,nikdo na mne nezamával tak jsem pokračoval do Luhačovic,pak přes Fryšták na Hranice a naprostá spokojenost
Seru na masofky
Jo,a cestou pryč potkal Jarkena a Gapu,bohužel je nezareagoval,bo už jsem měl zdravení plný zuby
Asi se na tenhle zvyk vyseru a zastavím pouze pi bouračce a tech. poruše
God Save The Queen!
Kelly01 psal:Proto do Buchláků jezdím jen přes týden a o víkendech dopoledne tak do 11.00 a pak rychle pryč
Já to dal k Hance do Bílovce,dorazil tam o 13.20 pobyl tam asi 8 vteřin(ani jsem nevyřazoval),pozdravil kohosi na modrý? bandasce,viděl lidí jak psů,nikdo na mne nezamával tak jsem pokračoval do Luhačovic,pak přes Fryšták na Hranice a naprostá spokojenost
Seru na masofky
Jo,a cestou pryč potkal Jarkena a Gapu,bohužel je nezareagoval,bo už jsem měl zdravení plný zuby
Asi se na tenhle zvyk vyseru a zastavím pouze pi bouračce a tech. poruše
mě z tebe jebne
Jebat motorky :-)
Buchláky asi nebyli to pravé na slezinu
viďel jsem kotel banditu,ale v te halďe lidi jsem hovno našel,
příště navrhuju sraz na nějakém "intimnějšim" místě
Buchláky mám letos splněné
.....max někdy ráno,to tam není většinou ani noha
A co tu vždycky píšu
buchláky jsou pro snoby co se chtěj předvádět nebo benzínkový socky
tím myslím šup na moto,nejbližší koncentrace lidí(benzinky vhodné), a fůra kydů bez najetých km
jakýkoliv pokec před kterým(a po něm taky něco málo) není aspoň 100-150km projížďka je na prd
God Save The Queen!
Ovšem já už mám jiný náhled než dynamická dvacetiletá generace
Bez pořádné projížďky to ani netahám
A pořádná je realizovatelná ve slušném tempu tak do 4 motorek
Jo masofky to je jiné,tam musí jet první nevyježděný rider na babetě a poslední,kvůli eliminaci ztrát a zdržení startuje na ostrém supersportu z kterého mechanici strhávají nahříváky až na poslední chvíli
God Save The Queen!
K.a.s.y.m. (Člen) 25.02.2008 12:39:22 Offline |
...teda takovejch lidí na jednom místěto mě nebere....radši si udělám 250 km kolečko kolem komína.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Kelly01 psal:Mne jich většina včera odumřela,a odešla
Ale chci vyjet kolem 12.00 a ve čtyři to zabalit,bo tehdy bývá nejtepleji a na 20kiláků a případný pokec to stačí
... na 20 kiláků mebo 200 ? (se mi na tebe zdá 20 málo )
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
SLUGI psal:Kelly01 psal:Mne jich většina včera odumřela,a odešla
Ale chci vyjet kolem 12.00 a ve čtyři to zabalit,bo tehdy bývá nejtepleji a na 20kiláků a případný pokec to stačí... na 20 kiláků mebo 200 ? (se mi na tebe zdá 20 málo )
Stárne a leniví
Včera sem si dal taky supr vyjížďku ... tranzitem do Brna a zpátky s tím že sem si celej den hrál na stěhováčka .... a aaaa motorky sem viděl maximálně z toh oTranzita a nebo když mě dopoledne přijel TOman nasrat na YZ ! :(( Ještěže sem si den předtím "spravil" chuť na výstavě - to bylo zas na poblití kolik tam bylo lidí kua! :((((((((((((((((((
Stránky: 1