Nejsi přihlášen
nová diskuze HOTEL TRONÍČEK
docela dost bandiťáků se na Troníčku cestou na Slapy objevuje, tak si dovoluji zaslat "testovací" diskuzi na adrese http://vstrom.cz/tronicek
prosím o registrace, ale i zahájení diskuze než to pustíme do ostrého provozu
www.vstrom.cz/tronicek
enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
K.a.s.y.m. (Člen) 10.03.2008 08:18:23 Offline |
Re: nová diskuze HOTEL TRONÍČEK
tak kdo u Troníčka někdy byl ví jak to tam chodí tak nemám tušení proč o tom zakládat diskuzi...to bych prosil trochu objasnit
za další troníčka moc nemusím protože díky jeho povedeným nápadům mi tam v prosinci na Stresorech rozbili auto a ještě do dneška to nemám vyřízený.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Troníček... Tam jsem jednou hrál... Obral nás o prachy. Sice 500,-, ale kdyby to bylo o korunu.
Na druhou stranu to bylo slovo proti slovu a já byl jen konečný příjemce a ne sprostředkovatel, ale už je to určitě přes rok, tak nevím... Třeba se to změnilo.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
K.a.s.y.m. (Člen) 10.03.2008 09:07:21 Offline |
Na troníčka mám svůj názor...kdyby tam nejezdíl 2x do roka Stresor tak mě tam asi nikdo nedostane.Ale tuhle kapelu můžu...Kdo slyšel asi potvrdí.
tak to je potřeba si asi vyříkat, ne? to mne opravdu mrzí, já absolutně nemám informace, že se něco takového dělo ...
kdo Ti zničil auto? a kdo koho obral o 500,-? tomu nerozumim
já nemám žádnej zájem někoho bránit nebo krýt, vůbec ne. Jen to mám jako svou základnu, znám tam všechny a je to super parta lidí. Cokoliv si vzpomenu, že jsem řešil, vždycky se našel u stolu někdo, kdo pomohl. O tom to je. Žádný VIP místo pro harleyáře, ale proste otevřená motorkářská hospoda.
Honza bude určitě rád, pokud by to mohl napravit nebo aspoň vědět, co se stalo. recepce@hoteltronicek.cz
nebo i v diskuzi, vždyť od toho to je...
enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
K.a.s.y.m. (Člen) 10.03.2008 11:22:22 Offline |
auto neřeš to se poslalo na pojištovnu to že to pojištovně trvá on neovlivní.....jen si myslím,že i z jeho strany je docela blbost dělat o půlnoci kdy je spousta lidí na sračky a sotva chodí jízdu pomalosti směrem k zaparkovaným autům....z jeho strany jsem slyšel akorát promiň a víc se k tomu nevyjádřil.
luboss psal:tak to je potřeba si asi vyříkat, ne? to mne opravdu mrzí, já absolutně nemám informace, že se něco takového dělo ...
kdo Ti zničil auto? a kdo koho obral o 500,-? tomu nerozumim
já nemám žádnej zájem někoho bránit nebo krýt, vůbec ne. Jen to mám jako svou základnu, znám tam všechny a je to super parta lidí. Cokoliv si vzpomenu, že jsem řešil, vždycky se našel u stolu někdo, kdo pomohl. O tom to je. Žádný VIP místo pro harleyáře, ale proste otevřená motorkářská hospoda.
Honza bude určitě rád, pokud by to mohl napravit nebo aspoň vědět, co se stalo. recepce@hoteltronicek.cz
nebo i v diskuzi, vždyť od toho to je...
Já myslím, že nemá cenu vytahovat víc jak rok starý věci, který se uzavřeli na místě. Píšu jen svojí zkušenost...
Vytahovat, že mě někdo před rokem obral o 500,-... Kdo ví jak to bylo. Jen jsem byl svědkem toho, že se dohadovali, že se domlouvali na částce o 500,- vyšší. Víc nevím. Peníze nejsou moje záležitost.
ok, kluci, já prostě jen trávím na Žampachu hodně času a tak diskuze pro party lidí, který se tam vracení je myslím na místě...
tak asi tak
K.a.s.y.m. (Člen) 10.03.2008 11:55:00 Offline |
luboss psal:ok, kluci, já prostě jen trávím na Žampachu hodně času a tak diskuze pro party lidí, který se tam vracení je myslím na místě...
tak asi tak
Tak o tom žádná.....když už nic tak tam aspoň výborně vaří
luboss psal:ok, kluci, já prostě jen trávím na Žampachu hodně času a tak diskuze pro party lidí, který se tam vracení je myslím na místě...
tak asi tak
Ale vždyť jo... Proti tomu nic. Jen si chtěl abysme se zapojili do diskuze. Tohle jsou věci, který kdybysme tam napsali, tak tam budeme za podvratný živly.
Takže víš, že každá mince má 2 strany a zkušenosti nemusí být vždy jen pozitivní.
K.a.s.y.m. (Člen) 10.03.2008 12:52:42 Offline |
Ondráš psal:luboss psal:ok, kluci, já prostě jen trávím na Žampachu hodně času a tak diskuze pro party lidí, který se tam vracení je myslím na místě...
tak asi takAle vždyť jo... Proti tomu nic. Jen si chtěl abysme se zapojili do diskuze. Tohle jsou věci, který kdybysme tam napsali, tak tam budeme za podvratný živly.
Takže víš, že každá mince má 2 strany a zkušenosti nemusí být vždy jen pozitivní.
ma pravdu ten chlapec
K.a.s.y.m. (Člen) 10.03.2008 13:11:22 Offline |
tak to je jasný, že vždycky bude někdo kdo měl buď smůlu nebo bohužel opravdu se něco nepovede...
tak jsem rád, že kuchyně v pořádku, v létě je to občas trochu "přeplněný" ale obecně, jsem za to místo rád...
jste zváni na káávu a ta jde na mne
luboss psal:tak to je jasný, že vždycky bude někdo kdo měl buď smůlu nebo bohužel opravdu se něco nepovede...
tak jsem rád, že kuchyně v pořádku, v létě je to občas trochu "přeplněný" ale obecně, jsem za to místo rád...
Tak na otevřený účet slyším vždycky.
K.a.s.y.m. (Člen) 10.03.2008 14:56:56 Offline |
luboss psal:tak to je jasný, že vždycky bude někdo kdo měl buď smůlu nebo bohužel opravdu se něco nepovede...
Loser psal:luboss psal:jste zváni na káávu a ta jde na mne
kafe nepiju, alejestli chces, tak me tam muzes ozrat
Ty zas nemáš co dělat? Jaks dopadl po výstavě? ...předpokládám, že jste to s Defkou šli zapít Plzničkou jako já...
BMW Pičo! :-)
kua, visi to zde na strankach uz dva tejdny, ze se jde chlastat. Nectes, nevis. Kdyz jsem te potkal, tak me to hned nenapadlo, pripomenout ti to. Tak nekdy priste...
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Loser psal:kua, visi to zde na strankach uz dva tejdny, ze se jde chlastat. Nectes, nevis. Kdyz jsem te potkal, tak me to hned nenapadlo, pripomenout ti to. Tak nekdy priste...
Já to mámtěžký, na net se moc nedostanu, ale kdyby tě někdy takhle v sobotu přepadla chuť tak zkus zavolat, třeba nebudu v práci,bejvalka mně obírá, tak jsem se vrátil za volant
OK, urcite se ozvu ... kde vlastne bydlis v tom curakove?
Luboss bude mit asi radost, ze mu to zde zase pekne zasirame .... ale Lubo neboj, my se zde domlouvame na to, kdy si zajedeme k Tronickovi na jednicku,vis
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Loser psal:OK, urcite se ozvu ... kde vlastne bydlis v tom curakove?
Luboss bude mit asi radost, ze mu to zde zase pekne zasirame .... ale Lubo neboj, my se zde domlouvame na to, kdy si zajedeme k Tronickovi na jednicku,vis
ich wohne na Letné , v Malířské tak 400m od výstaviště...
...a do konce týdne jsem tu sichr
a Troníčka pozdravuju
jo a Honza vypsal večeři pro nejlepší vtip v diskuzi, tak když to chtěl někdo risknout
http://vstrom.flynet.cz/tronicek/viewto … 4&t=14
K.a.s.y.m. psal:troníčka moc nemusím protože díky jeho povedeným nápadům mi tam v prosinci na Stresorech rozbili auto a ještě do dneška to nemám vyřízený.
mno tak jsem to slyšel i z druhý strany ... tak nějak do dává smysl, ale jak jsem psal, nechci a nemůžu být soudcem...
K.a.s.y.m. (Člen) 12.03.2008 07:27:59 Offline |
luboss psal:K.a.s.y.m. psal:troníčka moc nemusím protože díky jeho povedeným nápadům mi tam v prosinci na Stresorech rozbili auto a ještě do dneška to nemám vyřízený.
mno tak jsem to slyšel i z druhý strany ... tak nějak do dává smysl, ale jak jsem psal, nechci a nemůžu být soudcem...
Jak jsem říkal to ,že to ještě není vyřízený z pojištovny není jeho věc s tím nic neudělá.Jen by si mohl pro příště rozmyslet jestli se vyplatí pouštět ožralí na moto zvlášť když se jezdilo proti autům.....Jeho postoj k věci hned jak se to stalo se mi taky nelíbil...s klidem od toho odešel....chuť s tím něco dělat měl až když jsme odjížděli a připomněl jsem se mu a to už jsem měl potřebný věci vyřízený s dotyčným....takže s křížkem po funuse......Holt mu v tomhle chyběl zdravej rozum nic víc.
mno ale to je právě ten kámen úrazu. To byla soukromá oslava narozenin, ne akce hotelu... v tom je bohužel obrovskej rozdíl a Ice i Ariel jsou dost velký na to aby věděli koho posadí na motorku, navíc pod vlivem ...
ale pořád platí co jsem psal nahoře
K.a.s.y.m. (Člen) 12.03.2008 12:30:29 Offline |
Už se v tom nechci hrabat.....pokud vím tak s tou motorkou začal majitel a myslím,že i byla jeho,ale to už je jedno.
myslím,že jsem tě tam i párkrát potkal na motorce....máš litrovýho stříbrnýho Stroma co?
K.a.s.y.m. (Člen) 13.03.2008 07:57:47 Offline |
luboss psal:Kukii psal:Ahojky, tak to už se na tu kávu těším, taky jsem tam docela dost často jako K.a.s.y.m.
tak se ozvi, než pojedeš
K.a.s.y.m. psal:luboss psal:Kukii psal:Ahojky, tak to už se na tu kávu těším, taky jsem tam docela dost často jako K.a.s.y.m.
tak se ozvi, než pojedeš
no jistě že se ozvu... :) maj tam výborný žebra... mňam mňam...
Život je boj-mašina je nej!!!
K.a.s.y.m. (Člen) 16.03.2008 11:15:10 Offline |
tvoje nabídka na kavů přijata...jen Plzeň nebo mělník je trochu z ruky ten Žampach by byl fakt lepší
P.S. změn si mail hodilo tě to mezi spamy
K.a.s.y.m. psal:tvoje nabídka na kavů přijata...jen Plzeň nebo mělník je trochu z ruky ten Žampach by byl fakt lepší
bacha na K.a.s.y.m.a, hlídá svojí babu
K.a.s.y.m. psal:Na troníčka mám svůj názor...kdyby tam nejezdíl 2x do roka Stresor tak mě tam asi nikdo nedostane.Ale tuhle kapelu můžu...Kdo slyšel asi potvrdí.
kapela gut kousek od nás hrajou tak třikrát až čtyřikrát do roka
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
K.a.s.y.m. psal:tvoje nabídka na kavů přijata...jen Plzeň nebo mělník je trochu z ruky ten Žampach by byl fakt lepší
kterej pa?
luboss psal:K.a.s.y.m. psal:tvoje nabídka na kavů přijata...jen Plzeň nebo mělník je trochu z ruky ten Žampach by byl fakt lepší
P.S. změn si mail hodilo tě to mezi spamykterej pa?
bezpecnedomu
Stránky: 1