Nejsi přihlášen
Help - KROUŽEK na štefty
Zdar, neřešil to někdo z Vás? Jedná se o těsnící kroužky na štefty pod hlavu válců. Volal jsem do Suzuki, tam mi řekli, že za jeden chtějí 160,-- a je jich tam potřeba 12 no to je na Vypadá to asi takhle:
Nevíte náhodou kde to pořídit za menší kačeny? Díky.
"Burn rubber, not your soul"
Re: Help - KROUŽEK na štefty
Kelly01 psal:Omluva!!!
Splet jsem si to s výfukovým těsněním
šel jsem a koupil je,potřebuješ jich 6..
A neposral jsem se
...... a to jsi za ně dal tu mordu? Nahoře jsem se spletl, nechtěj za něj 160,-- ale 180,--/ks. A máš pravdu, je jich potřeba 6. No, asi zkusím obvolat pár speciálek na těsnění a pak když to nevyjde, tak mi nic jinýho nezbyde
"Burn rubber, not your soul"
Bombarďák psal:Kelly01 psal:Omluva!!!
Splet jsem si to s výfukovým těsněním
šel jsem a koupil je,potřebuješ jich 6..
A neposral jsem se...... a to jsi za ně dal tu mordu? Nahoře jsem se spletl, nechtěj za něj 160,-- ale 180,--/ks. A máš pravdu, je jich potřeba 6. No, asi zkusím obvolat pár speciálek na těsnění a pak když to nevyjde, tak mi nic jinýho nezbyde
...nechcu tě ňák deptat, ale vono ti ve finále vopravdu nic jinýho nezbyde
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
ja nevim co je na te podlozce tak extra??
jestli je to na rovno tak normal podlozku z medi , jestli na kuzel tak to riznout taky z medi nebo hliny , jestli na osazeni tak ji udelat podle osazeni , nekde problem?
jardagsf lehce se divici
MOTO KOZZI GRISO
nejsem příznivec řečí, že když máš motku, tak nemůžeš šetřit jako říká tady papá, ale v tomhle případě fakt nechápu že tak řešíš litr. Hledat nějaký náhražky, kór když se jedná o motor. To nejsou blinkry...
S úsměvem jde všechno líp :o)
Ojebat to asik nepude,pač mam dojem že je to takova harmonika kuli roztažnosti.Jednou utahneš se zmačknou a přiště novy.
Bud rad že jich potřebuješ jen 6,Otec měl tatru a ta ma podobny kroužky, ale je jich tam 32kusu.Pravda stali jenom 80,-voči jeden.Stejnak to je darda
Na začatku bylo slovo boži a par svařenejch trubek.
Stránky: 1