Nejsi přihlášen
Banditatom (Člen) 17.03.2008 10:55:31 Offline |
pozor pozor!!! akce lidl!!!
Dneska 17.3 klasický sortyment už jsem je okrad o nabiječku a tankvak
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen) 17.03.2008 11:23:22 Offline |
Re: pozor pozor!!! akce lidl!!!
schováš ho pod košulu
hej docela jsme přemášlel o tom že bych si tam oblík nepromok a vyšel v něm ven ale staly se dvě chybičky
Furt mi za prdelí stál tamní šerif asli proto že jsme přišel v motorkářský bundě...
za druhý bych do žádnýho nevlez všechno přebrané velikost L a M tam ještě byly ale pro někoho kdo nosí XXXL bundu to nebylo zrovna ono
Banditatom (Člen) 17.03.2008 12:12:29 Offline |
maj tam i U zámky a řetězy. jsem si zajel ještě pro ten U zámek. Boha, moja mě zabije
Banditatom (Člen) 17.03.2008 12:54:20 Offline |
aaa asi jo v technický se tady o ní hodně psalo.
Dneska jsme koukal že tym je ta nabíječka co mám taky doma akorát ta krabička byla krapet jiná obsah byl stejný...
Ušetříte tak leda ...
Ta přiblblá lékárnička stojí pomalu v každý mototechně nebo větším obchoďáku okolo 120,-...
Hlavně,že jsem nakoupil v akci......reklama dělá opravdu svoje a velkohubé cedule o výprodejích století na čechy stále platí...
PURE NAKED BIKE!
mr.BSE psal:Banditatom psal:aaa asi jo v technický se tady o ní hodně psalo.
Jak si napsal pisemku z konecnych automatu ?
Urcite blbe,co? hlavne ze se nudis na foru
Konečný automaty to je noční můra...
BanditaTom: Kde jsi na škole?
Banditatom (Člen) 17.03.2008 14:15:14 Offline |
kdo řikál že jsem na škole?
Banditatom (Člen) 17.03.2008 14:22:16 Offline |
?
Tož sem tam taky zašel do prostějovskýho Lídlu (museli sme se kvůli nim stěhovat ) a lidí se kolem teho motalo dost. Jakési člověk měl v košíku tu integrálku za 999, asi to chtěl jenom na Babetu
nabíječky firmy TRONIC měli asi 30 kusů, asi jednu vezmu na otestování a proměření co z teho vůbec leze
interkomy PMR tam taky měli, ale moc sem to neprohlížel, zétra to omrknu snad líp
Kam nevidím, tam nepospíchám
K.a.s.y.m. (Člen) 18.03.2008 07:45:50 Offline |
Tak jsem tam přítulce kopil tankvak a zámek na koutouč...chtěl jsem i nepromoky,ale do velikosti XS se vážně ani jeden nevlezeme..takže nic.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
tak jsme taky podlehl a koupil zámek na kotouč - za tu cenu super, třeba to i někoho odradí... a taky tu nabíječku-sem na ní zvědavej - zas si řikám, že kdyby to náhodou nefachalo, tak to nebude taková finanční ztráta...
Žádnej učenej z nebe nespad, z mašiny už ano.
gore psal:ross psal:osiris psal:...mě jednou (druhou světovou) nasrali němci a vod tý doby se mě dost nahovno jezdí do francie :))
seš tak starej?
..co to ma spolecnyho s vekem
třeba, že ho nasrali, zrovna když ta válka propukla
co ty nato?
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Polo psal:tak jsme taky podlehl a koupil zámek na kotouč - za tu cenu super, třeba to i někoho odradí... a taky tu nabíječku-sem na ní zvědavej - zas si řikám, že kdyby to náhodou nefachalo, tak to nebude taková finanční ztráta...
neboj reklamacka funguje i v lidlu
Vzdy muze byt hur :-)
K.a.s.y.m. psal:Tak jsem tam přítulce kopil tankvak a zámek na koutouč...chtěl jsem i nepromoky,ale do velikosti XS se vážně ani jeden nevlezeme..takže nic.
a tankvak je supr... :) a zámek se mi bude taky hodit..snad ho nezapomenu sundat to by byla prekérka a asi bych pěkně
Život je boj-mašina je nej!!!
K.a.s.y.m. (Člen) 18.03.2008 13:28:12 Offline |
Kukii psal:K.a.s.y.m. psal:Tak jsem tam přítulce kopil tankvak a zámek na koutouč...chtěl jsem i nepromoky,ale do velikosti XS se vážně ani jeden nevlezeme..takže nic.
a tankvak je supr... :) a zámek se mi bude taky hodit..snad ho nezapomenu sundat to by byla prekérka a asi bych pěkně
Proto tam máš tu šnůru
K.a.s.y.m. psal:Kukii psal:K.a.s.y.m. psal:Tak jsem tam přítulce kopil tankvak a zámek na koutouč...chtěl jsem i nepromoky,ale do velikosti XS se vážně ani jeden nevlezeme..takže nic.
Proto tam máš tu šnůru
To vymyslim, až jí zítra přivezem... akorát mě sere to počasí... zrovna ted!!!
K.a.s.y.m. (Člen) 18.03.2008 13:40:50 Offline |
Kukii psal:K.a.s.y.m. psal:Kukii psal:a tankvak je supr... :) a zámek se mi bude taky hodit..snad ho nezapomenu sundat to by byla prekérka a asi bych pěkně
Proto tam máš tu šnůru
To vymyslim, až jí zítra přivezem... akorát mě sere to počasí... zrovna ted!!!
zrovna ted tu svítí sluníčko ,ale jak dlouho těžko říct. http://informator.epastorek.cz/pocasi.htm
Editoval osiris (18.03.2008 13:49:48)
K.a.s.y.m. psal:Kukii psal:K.a.s.y.m. psal:
Proto tam máš tu šnůruTo vymyslim, až jí zítra přivezem... akorát mě sere to počasí... zrovna ted!!!
zrovna ted tu svítí sluníčko ,ale jak dlouho těžko říct.http://informator.epastorek.cz/pocasi.htm
tady asi padaj huhulány, když koukám na ty lidi...
Kukii psal:K.a.s.y.m. psal:Tak jsem tam přítulce kopil tankvak a zámek na koutouč...chtěl jsem i nepromoky,ale do velikosti XS se vážně ani jeden nevlezeme..takže nic.
S tímhle má zkušenost Tajnej.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Kukii psal:K.a.s.y.m. psal:Tak jsem tam přítulce kopil tankvak a zámek na koutouč...chtěl jsem i nepromoky,ale do velikosti XS se vážně ani jeden nevlezeme..takže nic.
S tímhle má zkušenost Tajnej.
Mě už se to právě taky podařilo, ale dopadlo to jenom odřenym zámkem, tak to bylo v poho
co rukavice?? cordura,klima membrána, kozí kůže a kevlar.....nejsou za facku , ale na ty použitý materialy to není nejhorší..no už jsou doma,lehký letní...jinak ten U zámek taky, ale vypadá nějak chatrně a rozvyklaně...v první chvíli nešel ani rozhejbat,ale když si vemu, že před rokem jsem čuměl na samotnou šnůru a stála kilo.....tak taky celkem dobrá..
Když nejezdím,tak tvořím...
Kukii psal:Ondráš psal:Kukii psal:
a tankvak je supr... :) a zámek se mi bude taky hodit..snad ho nezapomenu sundat to by byla prekérka a asi bych pěkněS tímhle má zkušenost Tajnej.
Mě už se to právě taky podařilo, ale dopadlo to jenom odřenym zámkem, tak to bylo v poho
mno nejsi sám,mě se to taky podařilo...a co se stalo...mno odneslo to lanko na tacháč....a pak....mno vradte se na foru o rok spět.....a dočtete se
jak je na tom ten tanvak stoji za to za nej bojovat s duchodcema
Vzdy muze byt hur :-)
jj stojí za tý prachy je super...
mám doma ten loňský...
Ton@l psal:Kukii psal:K.a.s.y.m. psal:Tak jsem tam přítulce kopil tankvak a zámek na koutouč...chtěl jsem i nepromoky,ale do velikosti XS se vážně ani jeden nevlezeme..takže nic.
jak je na tom ten tanvak stoji za to za nej bojovat s duchodcema
taky mohu jen doporučit
Stránky: 1