Nejsi přihlášen
Pítrs (Jerryho synek) (Člen) 18.03.2008 12:48:45 Offline |
Přihlášení pionýra
Zdravim, mam jeden problém. U babky v garáži sem našel starýho pionýra 20, nepojízdnýho a chci ho dát do pucu a přihlásit, páč to je véélká frajeřina
Ale problém je, že je už oficiálně ekologicky zlikvidovanej. A teď mi, prosím, poradte jak to vochcat! Napadá mě, že evidence už se vede jenom podle čísla rámu, čili motor a všechno můžu normálně použít. A jenom potřebuju sehnat jinej rám s číslem, který neni oficiálně zlikvidovaný. Pletu se?
Rudá jebka, pičo!
K.a.s.y.m. (Člen) 18.03.2008 12:56:41 Offline |
Re: Přihlášení pionýra
Jediná varianta je sehnat papíry z nějakýho co není odhlášenej a pak buď původní štítek nebo čistej a vyrazit sám.....číslo motoru a rámu buď přerazit a nebo jen jedno a druhý přepsat.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Pítrs (Jerryho synek) (Člen) 18.03.2008 12:58:44 Offline |
takže musim procházet inzeráty a schnět TP a štítek na pionýra 20. Starej štítek udloubnout a přinejtovat novej. To že nebude sedět šíslo motoru neva?
Rudá jebka, pičo!
Pítrs (Jerryho synek) (Člen) 18.03.2008 13:02:13 Offline |
sakra to je smršť odpovědí!
Rudá jebka, pičo!
rovnou si nech pri prihlaseni vymazat cislo motoru z OTP a muzes pak motory menit jak je libo (za stejnej typ samo). Motor se uz par let bere jako nahradni dil
jinak mam taky krasnou jawku 50/20, najeto par km,ale taky nema noty (byly ukradnuty)
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Tak to jste se mi zrovna trefili do noty, zrovne včera jsem přemýšlel, že otcového zánovního fichtla z roku 1975 dám dokupy. Našel jsem OTP, dokonce jsem zjistil, že tata platí pořád pojistku, jenom nemůžu najít velký TP (jestli to teda někdy mělo). Dá se podle OTP vyběhat duplikát TP
K.a.s.y.m. (Člen) 18.03.2008 18:20:32 Offline |
bazik psal:Tak to jste se mi zrovna trefili do noty, zrovne včera jsem přemýšlel, že otcového zánovního fichtla z roku 1975 dám dokupy. Našel jsem OTP, dokonce jsem zjistil, že tata platí pořád pojistku, jenom nemůžu najít velký TP (jestli to teda někdy mělo). Dá se podle OTP vyběhat duplikát TP
fichtl má jen takovou knižečku a ta se bere jako velkej TP a OTP dohromady. takže nic víc nehledej.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
To tedka budem jako vsichni litat na fechtelech ?
Pítrs (Jerryho synek) (Člen) 19.03.2008 21:55:26 Offline |
Souhlasim!
Otecko dostal kozydecha ke čtyřicátinám! To je pane pořádnej stroj!
Rudá jebka, pičo!
Pítrs (Jerryho synek) (Člen) 19.03.2008 22:03:21 Offline |
sakra nějaký zkratky z filmu pro pamětníky
Rudá jebka, pičo!
Stránky: 1