Nejsi přihlášen
pomoc ci rada - mozna mimo tema motorky ale nevim jak na to
Dobry den vam vsem,
Problem: znami minuly rok se mi pujcil kola na auto pri ze to potrebuje mesic, na konec uz je rok a nechce mi to vratit, papiry nemam je to znamy tak proto.
2) minuly rok jsem mu pujcil 15000Kc a rikal ze brzo mi to zaplati do tedka (zas papir nemam).
Zavolam uz neodpovida, jsem vedel kde bydli ale tedka se menil ale muzu zistit kde bydli.
jak mam delat trosku me prestane babit ze bud nema penize nebo ze ma problemy finacne, je fakt ze jsem mu cekal rok, coz se mi zda az moc ok, s tim ze mi to vrati ale bohuzel vim ze bez papiru mozna nic nedostanu, aspon ty kola bych chtel zpatky. penize nejak bych udelal. Diky za radi. A nekamenujte
Libertad se dice Bandit
Re: pomoc ci rada - mozna mimo tema motorky ale nevim jak na to
...mysli kelly, neměl na kola, neměl prachy, kde by vzal na pojistný šrouby
ps: acetylenem to jde i s částí poloosy a těhlice
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
0cool psal:spis bych sel a odtahnul bych cely auto
Jasné, odtáhni mu auto, obtáhni starou, utáhni si gatě a jednu mu natáhni a pak rychlo táhni...
1. Slušně ho ještě jednou požádaj o kola a o peníze
2. Jestli-že neuspěješ, kola odmontuj,dej mu přes tlamu a opakuj žádost o vrácení pěněz.
3. Dokud to z něj nevymlátíš neuvidíš ani korunu, protože to neni žádnej známej aby ti nevrátil takovou částku do roka. Přece nejsi charita..
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
JIRKASILVER (Člen) 14.03.2008 21:18:11 Offline |
Lepší je vstoupit do vztahu kdy jemu má někdo zaplatit.
Podle toho co popisuješ je to,ale ludra co si jen půjčuje.Kde nic není nic nevymlátíš
jen si bouchneš.
Kámoš půjčil 400 tis. i s papírama a dostane kulovku.Pán je probendil následuje konkurs.
Taky sem jednymu loni v srpencu pučil 16t. V listopadu vrátil 6t a doteď zas nic. Dle jednoduché matiky mě stále visí 10t. Blbý je že ho každé den vidím v práci, dělám s ním, furt mu to připomínám a s ním to vůbec nehne. Příště se na něho vyseru ať si táhne do banky nebo k lichvářovi
Kam nevidím, tam nepospíchám
koupit mobil na kartu v bazaru, podle tipu čelavjeka napsat sms.
"Prej dluhovat nějaky penize kamaradovi pepíkovi. co s tím budeme sdelat?
Vasil a jeho parta
The father of the little princess of the dawn
no je fakt že je řešení pokud se jedná o větší částku,obětovat nějakou kačku vymahačovi a je to . Maj na to svý metody a sou asi celkem uspěšný
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
maňas psal:Každej dobrej skutek ma bejt po zasluze potrestan
Asi tak bez papiru pucuju jen mame a brachovi. jinak nasrat a rozmazat. Jinak si holt zjisti kde bydli zapalt nejakymu ukacku vlez k nemu a das nedas? kdyz neda zahraj si na exekutora preju hodne stesti.
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
můj kámoš jednou přišel o autorádio....tak šli najisto za místním zlodějíčkem, mlátili ho hlava nehlava půl dne ale neřek ani ň.....zpívat začal až když ho přivázali za nohy ke kouli od auta a nastartovali....takže to zkus taky tak....třeba pak povolí a domluvíte se na splátkovým kalendáři....
hans psal:můj kámoš jednou přišel o autorádio....tak šli najisto za místním zlodějíčkem, mlátili ho hlava nehlava půl dne ale neřek ani ň.....zpívat začal až když ho přivázali za nohy ke kouli od auta a nastartovali....takže to zkus taky tak....třeba pak povolí a domluvíte se na splátkovým kalendáři....
máš docela wostrýho kámoše
"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
0cool psal:Dobry den vam vsem,
Problem: znami minuly rok se mi pujcil kola na auto pri ze to potrebuje mesic, na konec uz je rok a nechce mi to vratit, papiry nemam je to znamy tak proto.
2) minuly rok jsem mu pujcil 15000Kc a rikal ze brzo mi to zaplati do tedka (zas papir nemam).
Zavolam uz neodpovida, jsem vedel kde bydli ale tedka se menil ale muzu zistit kde bydli.
jak mam delat trosku me prestane babit ze bud nema penize nebo ze ma problemy finacne, je fakt ze jsem mu cekal rok, coz se mi zda az moc ok, s tim ze mi to vrati ale bohuzel vim ze bez papiru mozna nic nedostanu, aspon ty kola bych chtel zpatky. penize nejak bych udelal. Diky za radi. A nekamenujte
Nech si podepsat uznávací prohlášení s termínem do kdy Ti peníze (i za kola) vrátí. Raději si to nech napsat někým, kdo umí psát česky - pokud se to stalo v Česku. Když to nesplní, pak můžeš k soudu a měl by jsi uspět. Jestliže Tě pošle do háje, tak to ber jako poměrně levné ponaučení s vykašli se na něj na šmejda. Dáš-li mu do čenichu, nebo někdo za Tebe, tak můžeš snadno skončit v base.
Jo prosím Tě nepůjčíš mě taky aspoň 20 litrů, koupil jsem si ktm a momentálně nemám na motardová kola?
12.Bandit je dobrá minulost
diky za radi,
Pro zatim postup byl:
1) pozadal jsem mu a dal jsem mu moznost zplatky na mensi davky.
2) kola pri me chce vratit co nejdrive tak uvidime.
Ale jak jste psaly raci si to necham napsat.
Jinak uz pujcit nebudu, diky pujceni jsem si dostal s problemy ze skoro jsem nemohl koupit motik, tak tedka zadna pujcka.
Libertad se dice Bandit
Stránky: 1