Nejsi přihlášen
poradte koupe
Tak kdyz uz sem u toho psani mrknete se mi na tohodle bandita
www.motorkari.cz/bazar-detail/?did=14897
dovoz Anglie, uz ma CZ papiry a 25kw cena 75tis dohodnul sem slevu. Diky
Re: poradte koupe
Fulltank psal:ABik psal:Bandit 650A psal:zas tolik let se 650nedělá 2005-...
tzn už se dělá 4. rok Chceme slovíčkařit? Ptal se na motorku a ne na kravinu
Kluci, vy máte občas starostitakze rikas padla jo, on prave tvrdil ze neni
Nápis na podsedláku má být nalepený na hraně a ne shora, barva nápisu na kapotě by měla být černá (ale tím si nejsem úplně jistý).
no ja nevim co cekate od stary motorky...jestli si myslite,ze bude vypadat jako nova..,to je to samy,jako kdyz hledate tricetiletou nadhernou blondatou pannu
podle me je standartne opravena,ma i novou retezovku,to znamena 20 tisic km bez investic do retezu.
...sam mezi jebkarema...
napiš Pavlovi Ogi ten je taky ze staříče možné ho zná a ví co je to zač...
...padlá byla, vo tom žádná, ale nevypadá špatně, nejni to zbastvený, teda aspoň podle fotek a za ty prachy??? ...myslim, že by určitě stála za prohlídku a esi pojede rovně a motor pobježí tag jag má a líbí se ti Sko, tak bych se toho nebál...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:...padlá byla, vo tom žádná, ale nevypadá špatně, nejni to zbastvený, teda aspoň podle fotek a za ty prachy??? ...myslim, že by určitě stála za prohlídku a esi pojede rovně a motor pobježí tag jag má a líbí se ti Sko, tak bych se toho nebál...
nebejt to 400km zajedu se podivat ale takhle na to kaslu
Filous psal:...padlá byla, vo tom žádná, ale nevypadá špatně, nejni to zbastvený, teda aspoň podle fotek a za ty prachy??? ...myslim, že by určitě stála za prohlídku a esi pojede rovně a motor pobježí tag jag má a líbí se ti Sko, tak bych se toho nebál...
dneska mu brnknu dik
s takovym pristupem preberes a ceny pujdou nahoru, takze moc nevahej jestli si chces zajezdit...a stejne jestli si myslis ze ty nespadnes, tak si na omylu bo to nemusi byt tvoje chyba a uz se valis ve skarpe
Vzdy muze byt hur :-)
Ton@l psal:s takovym pristupem preberes a ceny pujdou nahoru, takze moc nevahej jestli si chces zajezdit...a stejne jestli si myslis ze ty nespadnes, tak si na omylu bo to nemusi byt tvoje chyba a uz se valis ve skarpe
netvrdim, ze to treba neni spatne opraveny, ale taky mi to mohl rict
VikecB12 psal:Ceny nikam nahoru nepudó,to só fámy.Pokud někdo zdraží,tak neprodá...
Jinak toho ze je padlá bych se nebál,pokud šlo vo kosmetiku.
no ono zdrazovat se nemusi ale tech banditu s 25kW se moc neprodava
Vzdy muze byt hur :-)
Stránky: 1