Nejsi přihlášen
JIRKASILVER (Člen) 17.03.2008 21:06:47 Offline |
Tak jsem úplně hotovej
Já se dívám na počasí a do úterý bude pořád hnusně proč nedávaj předpověď na dva dny takhle mám zkaženejch 7 dní dopředu ach jooooooooo.
Nemáte kluci odkaz na nějaké hry na pc on line motorky ať si trochu zajezdím.
Re: Tak jsem úplně hotovej
JIRKASILVER psal:Já se dívám na počasí a do úterý bude pořád hnusně proč nedávaj předpověď na dva dny takhle mám zkaženejch 7 dní dopředu ach jooooooooo.
Mám lékudělal jsem proti absťáku jednoduchý řešeníkoupil sem si míchačku a dvje kolečka a mám poježdělí na vejkend echtovní
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:JIRKASILVER psal:Já se dívám na počasí a do úterý bude pořád hnusně proč nedávaj předpověď na dva dny takhle mám zkaženejch 7 dní dopředu ach jooooooooo.
Nemáte kluci odkaz na nějaké hry na pc on line motorky ať si trochu zajezdím.Mám lékudělal jsem proti absťáku jednoduchý řešeníkoupil sem si míchačku a dvje kolečka a mám poježdělí na vejkend echtovní
...tag to mam eště lepčí řešení ...hneš si zádama a válíš se celej den a né lítat pot míchačkou jag vocas
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
JIRKASILVER (Člen) 17.03.2008 21:21:54 Offline |
Palous napiš Pitrmanovi na ty leo vince pořebuje link,aby zjistil cenu a za kolik je dostane do ČR.
JIRKASILVER psal:Já se dívám na počasí a do úterý bude pořád hnusně proč nedávaj předpověď na dva dny takhle mám zkaženejch 7 dní dopředu ach jooooooooo.
máš motyku v garáži,né?lešti,nebo zkus něco rozebrat a než to složíš tak bude jaro
v jakym stadiu je magnetišerauchtaše
...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
JIRKASILVER psal:Palous napiš Pitrmanovi na ty leo vince pořebuje link,aby zjistil cenu a za kolik je dostane do ČR.
Todle z vod tama sme uš řešily a je to ranec neskutečnejtakže je vemu tady vodmáznu dph a mám je na stejno ale nahnet a se zárukou ny vysočině
PALOUS psal:JIRKASILVER psal:Já se dívám na počasí a do úterý bude pořád hnusně proč nedávaj předpověď na dva dny takhle mám zkaženejch 7 dní dopředu ach jooooooooo.
Nemáte kluci odkaz na nějaké hry na pc on line motorky ať si trochu zajezdím.Mám lékudělal jsem proti absťáku jednoduchý řešeníkoupil sem si míchačku a dvje kolečka a mám poježdělí na vejkend echtovní
Palous,co blbneš na starý kolena,já mám za sebou dva baráky
a když vidím kolečko,jelena a lopatu tak bych,proto mám suzu a vždycky
zdrhnu
Držím se hesla:dneska se na to vyseru,zejtra máknu
Kim psal:PALOUS psal:JIRKASILVER psal:Já se dívám na počasí a do úterý bude pořád hnusně proč nedávaj předpověď na dva dny takhle mám zkaženejch 7 dní dopředu ach jooooooooo.
Palous,co blbneš na starý kolena,já mám za sebou dva baráky
a když vidím kolečko,jelena a lopatu tak bych,proto mám suzu a vždycky
zdrhnu
Držím se hesla:dneska se na to vyseru,zejtra máknu
tak jako taky dva ale jeden našich a druhej přiblblýho brachy a neboj já se nepřetrhnu jen to pošteluju pro vostatní řemeslajo a co je ten jelen?
kup si medvídka mývala
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
...nigdo nemuze vedet jak bude zejtra natoz za 7 nebo dokonce 6 dni a i gdyby tak myslim ze f breznu nic divnyho
OOUUJEEEEEEEEE!!!!
K.a.s.y.m. (Člen) 18.03.2008 08:23:37 Offline |
No já doufám,že zejtra sněžit nebude páč jedu do Budějek přítulce pro moto a pojede se zpátky po ose
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Progear 650 (Člen) 18.03.2008 09:04:14 Offline |
K.a.s.y.m. psal:No já doufám,že zejtra sněžit nebude páč jedu do Budějek přítulce pro moto a pojede se zpátky po ose
tak to zmrneš.... a vem si sebou snehovy retezy...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
K.a.s.y.m. (Člen) 18.03.2008 09:26:34 Offline |
Progear 650 psal:K.a.s.y.m. psal:No já doufám,že zejtra sněžit nebude páč jedu do Budějek přítulce pro moto a pojede se zpátky po ose
To asi jo....ted tu pěkně sněží uvidíme třeba si půjčím auto s koulí pojede na vozejku.
jirka silver (Člen) 18.03.2008 11:37:01 Offline |
Kvůli autobusácké sekci Mirovice bylo dnes odpáráno z čepice a bundy zaměstnancům označení ČSAD.Ani jsem jim nemohl říct,že to mám pro kamaráda co je zdraví za jízdy z motocyklu.
Teď mu ještě musím sehnat na garáž kolečko zastávka se znakem.
Sdělení pro další autobusáky další už trhat nebudu
Najdete nás na každém kilometru
jirka silver psal:Kvůli autobusácké sekci Mirovice bylo dnes odpáráno z čepice a bundy zaměstnancům označení ČSAD.Ani jsem jim nemohl říct,že to mám pro kamaráda co je zdraví za jízdy z motocyklu.
...myslím,že ten autobusak nevěřil vlastním očím...
jirka silver psal:Kvůli autobusácké sekci Mirovice bylo dnes odpáráno z čepice a bundy zaměstnancům označení ČSAD.Ani jsem jim nemohl říct,že to mám pro kamaráda co je zdraví za jízdy z motocyklu.
...to už používám třetí sezónu
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
prodej motorku. OK,je to
Palous: ty ses taky wtak,takhle blbnout s michackou a koleckama. Se podivej na Filouse,jak se vali,ve svym vjeku.
Kim: ty woe,dva baraky?! Si nekde krad a nebo premistoval?!
Amen. . .
osiris psal:jirka silver psal:Kvůli autobusácké sekci Mirovice bylo dnes odpáráno z čepice a bundy zaměstnancům označení ČSAD.Ani jsem jim nemohl říct,že to mám pro kamaráda co je zdraví za jízdy z motocyklu.
Sdělení pro další autobusáky další už trhat nebudu...to už používám třetí sezónu
...seš měkkej, takovej Venca má komplet uniformu ...i s ponoškama
K.a.s.y.m. (Člen) 18.03.2008 13:45:45 Offline |
Filous psal:osiris psal:filousoj: kdepák, v komoře mi všechny ty cajky zahálej, akorát že z toho nosím jen emblémy
...aspoň čepici by sis moch něgdy vzít
přilepit na helmu
Progear 650 (Člen) 18.03.2008 13:47:21 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Progear 650 psal:K.a.s.y.m. psal:No já doufám,že zejtra sněžit nebude páč jedu do Budějek přítulce pro moto a pojede se zpátky po ose
To asi jo....ted tu pěkně sněží uvidíme třeba si půjčím auto s koulí pojede na vozejku.
mno to by bylo mnohem lepsi...
PS: ty mas vlastni vozejk, spešl na prepravu moto?
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Filous psal:osiris psal:filousoj: kdepák, v komoře mi všechny ty cajky zahálej, akorát že z toho nosím jen emblémy
...nech toho, nebo mě eště ukecáš
K.a.s.y.m. (Člen) 18.03.2008 14:07:58 Offline |
Progear 650 psal:K.a.s.y.m. psal:Progear 650 psal:
tak to zmrneš.... a vem si sebou snehovy retezy...To asi jo....ted tu pěkně sněží uvidíme třeba si půjčím auto s koulí pojede na vozejku.
PS: ty mas vlastni vozejk, spešl na prepravu moto?
Vozejk mám normální....vozejk na moto je teprve ve výstavbě z jednoho normálního.
Progear 650 (Člen) 18.03.2008 14:09:13 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Progear 650 psal:K.a.s.y.m. psal:
To asi jo....ted tu pěkně sněží uvidíme třeba si půjčím auto s koulí pojede na vozejku.mno to by bylo mnohem lepsi...
PS: ty mas vlastni vozejk, spešl na prepravu moto?Vozejk mám normální....vozejk na moto je teprve ve výstavbě z jednoho normálního.
bezva, tak stav stav.. at to do leta stihnes...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
K.a.s.y.m. (Člen) 18.03.2008 14:10:54 Offline |
PS: ty mas vlastni vozejk, spešl na prepravu moto?Vozejk mám normální....vozejk na moto je teprve ve výstavbě z jednoho normálního.
no už to bude aktuální budou dvě moto a ostatní z bandy ho taky užijí
povídá o tom už přes rok, tak nevim jestli z toho něco bude
Život je boj-mašina je nej!!!
Progear 650 (Člen) 18.03.2008 14:21:38 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Progear 650 psal:K.a.s.y.m. psal:
Vozejk mám normální....vozejk na moto je teprve ve výstavbě z jednoho normálního.bezva, tak stav stav.. at to do leta stihnes...
no už to bude aktuální budou dvě moto a ostatní z bandy ho taky užijí
to rád slyším, takze zhruba v zari bych ho rad uzil ja, tak se pak jeste domluvime presne na terminu, zadarmo by to nebylo, neboj...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 18.03.2008 14:22:23 Offline |
Kukii psal:Progear 650 psal:K.a.s.y.m. psal:
Vozejk mám normální....vozejk na moto je teprve ve výstavbě z jednoho normálního.bezva, tak stav stav.. at to do leta stihnes...
povídá o tom už přes rok, tak nevim jestli z toho něco bude
no v to doufam, jinak budu smutnej a budu muset shanet jinde....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:Kukii psal:Progear 650 psal:
bezva, tak stav stav.. at to do leta stihnes...povídá o tom už přes rok, tak nevim jestli z toho něco bude
no v to doufam, jinak budu smutnej a budu muset shanet jinde....
mu zkusim domluvit
Život je boj-mašina je nej!!!
osiris psal:Filous psal:osiris psal:filousoj: kdepák, v komoře mi všechny ty cajky zahálej, akorát že z toho nosím jen emblémy
...nech toho, nebo mě eště ukecáš
...neukecám, na to si mňekej jag dvojka máslo, abys přijel f čepici
K.a.s.y.m. (Člen) 18.03.2008 14:37:13 Offline |
hele vy dva nechte toho...už takhle toho mám dost...ale přes léto na něm zapracuju...jen je potřeba zařídit papíry protože je z pozůstalosti.
Progear 650 (Člen) 18.03.2008 14:37:18 Offline |
no to by si byla moooc hodna.... diky
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Filous psal:osiris psal:Filous psal:
...aspoň čepici by sis moch něgdy vzít...nech toho, nebo mě eště ukecáš
...neukecám, na to si mňekej jag dvojka máslo, abys přijel f čepici
...tywe já to snad fakt dám
osiris psal:Filous psal:osiris psal:
...nech toho, nebo mě eště ukecáš...neukecám, na to si mňekej jag dvojka máslo, abys přijel f čepici
...tywe já to snad fakt dám
...řikam že nedáš, na to nemáš koule
Filous psal:osiris psal:Filous psal:
...neukecám, na to si mňekej jag dvojka máslo, abys přijel f čepici...tywe já to snad fakt dám
...řikam že nedáš, na to nemáš koule
...no tak teď už snad musím zmetku jeden
...jelen je krumpáč vogové
Svatej:nekradu,mušíš se snažit,ne, jeden jsem postavil a druhej
zdědil
Osi,woe,jestli na sraz přijedeš v atobusáckym oblečku,tak to se přijdu podívat
Kim psal:...jelen je krumpáč vogové
Svatej:nekradu,mušíš se snažit,ne, jeden jsem postavil a druhej
zdědil
Osi,woe,jestli na sraz přijedeš v atobusáckym oblečku,tak to se přijdu podívat
Tak to tím pádem mám fungl jelena k fungl jebce
JIRKASILVER (Člen) 19.03.2008 17:38:54 Offline |
Sonyk koukal jsem kde se tam bereš.
Za hodinu po tobě se zastavil Kim pro tank speedy a nášivky ČSAD.
Normalní mini sraz
Když nevíme tak se snad ozve Xjelen ten to určitě ví.
JIRKASILVER psal:Sonyk koukal jsem kde se tam bereš.
Za hodinu po tobě se zastavil Kim pro tank speedy a nášivky ČSAD.
Normalní mini sraz
Když nevíme tak se snad ozve Xjelen ten to určitě ví.
hele 26.12 tam budu zas ale to uz pojedu pryc, njn delam si C cko
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
JIRKASILVER (Člen) 19.03.2008 17:58:26 Offline |
Tak mi tady nic nenabourej v prosinci je sníh
kurna melo bejt 26.3 kolem 12 v prosinci tam nebudu . ve stredu vemu nakladak a du to porovnat na mestsky krizovatky docela nezvyk ty 2x vyslapnout spojku a velky meziplny atd sem zvedav. o vikendu du trenovat na s firemnim autem na uzavrenou stavbu kde jen demoluje zatim bude prca
sonyk psal:kurna melo bejt 26.3 kolem 12 v prosinci tam nebudu . ve stredu vemu nakladak a du to porovnat na mestsky krizovatky docela nezvyk ty 2x vyslapnout spojku a velky meziplny atd sem zvedav. o vikendu du trenovat na s firemnim autem na uzavrenou stavbu kde jen demoluje zatim bude prca
To jezdíš s Matesem? Dneska snad i náklaďáky mají synchronizovanou převodovku, ne?
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:sonyk psal:kurna melo bejt 26.3 kolem 12 v prosinci tam nebudu . ve stredu vemu nakladak a du to porovnat na mestsky krizovatky docela nezvyk ty 2x vyslapnout spojku a velky meziplny atd sem zvedav. o vikendu du trenovat na s firemnim autem na uzavrenou stavbu kde jen demoluje zatim bude prca
To jezdíš s Matesem? Dneska snad i náklaďáky mají synchronizovanou převodovku, ne?
Ondráš: v autoškole maj lecjaký zajímavý stroje,ve finále tě dokonce nutěj řadit jako bez sinchronu,alespoň mě jo
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
je to stara Liazka ale ne ta uplne tu mame na firme. radsi se naucim jezdit s verkem nez z novyho napr"mana" skocit pak na firme do Liazky. Tahle co sni jezdime sinchrony ma ale asi se o ne kluci bojej. a me je to popravde fuk par km a nohy si zvyknou a hlavne poradne vod zkousim na ty uzavreny stavbe co dela nase firma.
V autoškole jsem jezdil s IFOU vysoká kabina, 4x4, malý a velký neutrál, 8 kvaltů - ty někdy šly zařadit někdy ne - prý jezdila i 80 km/h, ale to jsem si nedovolil, jinak zážitek. Ty moderní Actros a DAF už jsou osobáky, až na brzdnou dráhu s plně naloženým.
jsem pomalejší - ale ne vždy
pánové já jezdil před 12lety na vojně ze ZILEM a to byl mazec ten jel na vyhozenou i 110 kmh . spotřeba něco okolo 80l na 100km speciálu !!! V prostoru v Brdech jsme se vybláznily. Prostě zlatá vojna No to mladý kluci už neznaj no ale hlavě C papíry ZADARMO !!
...f ČSAO Mlazice mi gdysy generálkovali Matesa a prej vomylem mi tam dali rychlej zadek z autobusu...sice sem řadil jag pitomej, ale f sóle to jelo jag drak...trvalo to asi měsíc...pag se mě muj dispečer snažil na dálnici doject 1203kou a nestíhal...dyš mě na sjezdu dojel a zastavil, chtěl vidět kolečko a na ňom bylo 80 KM/H...sem myslel, že ho šlehne...no a pag to šlo spátky do Mlazic
K.a.s.y.m. (Člen) 21.03.2008 07:25:54 Offline |
sonyk psal:je to stara Liazka ale ne ta uplne tu mame na firme. radsi se naucim jezdit s verkem nez z novyho napr"mana" skocit pak na firme do Liazky. Tahle co sni jezdime sinchrony ma ale asi se o ne kluci bojej. a me je to popravde fuk par km a nohy si zvyknou a hlavne poradne vod zkousim na ty uzavreny stavbe co dela nase firma.
měli by tě posadit do V3S jako mě...řízení bez posilovače...mechanická spojka...převodovka bez synchronů....jen vzduchový brzdy...maximálka 60km/h....a rejd ze jsi se měl na 30 metrech co otočit Ale sranda neskutečná
Stránky: 1