Nejsi přihlášen
Rozlišovací CZ
Nazdar
Jak je to s tím na lepovacím CZ? Už jsem se ptal na starém foru a tam někteří zváš tvrdili že vrámci EU nemusí být....
Nevíte kde by se to dalo najít nějak se mi to nepodařilo.
Doma seo o tom dohaduju s tatikem tak bych to potřeboval pisemně.
Pomozte prosím...
Re: Rozlišovací CZ
"Čeští majitelé vozidel se rozhodně nemusejí obávat překotného odevzdávání RZ automobilů a vyřizování nových. ČR nemá povinnost tyto registrační značky jakkoli měnit," uklidňuje veřejnost Lenka Codlová, pracovnice odboru vztahů s veřejností Ministerstva dopravy ČR.
Second Class Citizen
1130 Café Racer
...prej to tam má bejt
Na B12 sem to moc neřešil a na B13 vypadá blatník sám o sobě divně,ale řezat se mi ho nechce (bych ho raděj nechal ve finishingpointu s ještě nějakejma věcma upravit do karbon dizajnu)
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
mr.BSE psal:"Čeští majitelé vozidel se rozhodně nemusejí obávat překotného odevzdávání RZ automobilů a vyřizování nových. ČR nemá povinnost tyto registrační značky jakkoli měnit," uklidňuje veřejnost Lenka Codlová, pracovnice odboru vztahů s veřejností Ministerstva dopravy ČR.
Díky za odpověď ale spatně jsi mě pochopil já už novou RZ (SPZ) mám...
Zajímalo mě jestli je někde napsané že když mám tuto novou značku tak nemusím mít nalepené to černobílé CZ???
SLUGI psal:...prej to tam má bejt
Na B12 sem to moc neřešil a na B13 vypadá blatník sám o sobě divně,ale řezat se mi ho nechce (bych ho raděj nechal ve finishingpointu s ještě nějakejma věcma upravit do karbon dizajnu)
Na starém foru někdo tvrdil že to vramci EU být nemusí tak právě proto se ptám...
Tak jo konečně se mi to podařilo najít:
Překlad textu 3 článku EU nařízení 2411/1998: Členské státy vyžadují, aby vozidla pohybující se na jejich území registrovaná v některém z členských státu EU, měla také rozlišovací značku státu, ve kterém je vozidlo registrováno. Mezinárodní rozlišovací značka státu umístěná vlevo na tabulce registrační značky, v provedení modrého proužku podle přílohy EU nařízení rady 2411/1998, je považovaná za rovnocennou každé jiné rozlišovací značce státu, ve kterém je vozidlo registrováno, a která je uznávána k identifikaci státu registrace.
TAk snad ho tím uzemním...
Marián psal:je mi to blby se ptat znovu,ale na ty prvni fotce to je predek nebo zadek...
osiris psal:...myslim, ze CZetku ve statech EU nemusis mit ani kdyz nemas ten modrej pruh s kodem na RZ
V tom případě musíš...
vyjimka je to že EU uznává jako rozlišovací znak to CZ co je na značce ale pokud ho nemáš tak ho musíš mít...
http://www.euroskop.cz/79/340/faq/
Datel psal:XJelen psal:Datel:
Po celé europě stačí občanka, akorát mě vždycky němci vyujou, že jí mám dorvanou (jak s ní v zimě škrábu okna)Tak to su klidný
...když poletíš vysoko a nebudeš na čáře sedat na strom a klovat, tak tě ani neuviděj
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Stránky: 1