Nejsi přihlášen
Re: X Factor
Přiznám se, že jsem na to onehdy jen tak mezi přepínáním taky chvíli kouknul, co se však odehrálo, to jsem si nepředstavoval ani v nejdivočejším snu. Silnej adrenalinovej zážitek. Na začátku obrázek snědého a mírumilovného spoluobčana ověšeného stříbrnými cetkami ve tvaru listu marijány a nápisy Ganja, nezbytnou čepičkou s rovným kšiltem ve stylu Gangsta, kterej doprovázel svoji sličnou taky snědomírumilovnou občanku, která prej byla (dle něj) nejhezčí a nejlepí a on hrozně zamilován. Zamilován tak, že si debil zapoměl občanku doma a pak řval jako malej parchant, že tu svojí marunu nemůže doprovodita až do sálu, a že bude muset čekat, a co prej bude chudinka sám takovou dobu dělat. Prostě slzy jako hrachy. Jenže i v něm se nalezla špetka inteligence (asi osvícení) a tak zašel na Policejní stanici kde mu vypsali náhradu občanky. Hnědočech byl v tu ránu celej žhavej a šťastnej, že může bejt po boku svojí milý a zažít s ní dobrý i zlý. A pak to přišlo, hnědočeška zazpívala a čekala ohlas jako sviň, který se bohužel nedostavil a porota ji slušne jako spoustu dalších černejch, bílejch nebo šedivejch vykmitla. Potud dobrý, celkem sem se bavil, ovšem když se na podium před porotu přiřítila celá familie hnědek, to už jsem vstával od televize čuměl jak vejr. Hnědky se dominantně dožadovali vysvětlení, jakto že jejich čokoládová hvězda neuspěla, když přeci za a) je nejlepší, b) je nejhezčí c) nejinteligentnější a hlavně za d) kdysi zpívala u nich ve vidlákově před porotou kde seděl samotnej GOTVALD a tomu se to líbilo. Porota ovšem opět odmítla její zpěv a striktně i narážku nejstarší hnědočešky a nejmladšího hnědočecha, že v tom je něco jiného než kvalita zpěvu. Pak nevím kdo dodal, (samozřejmě z řad hnědek) že ještě něco uvidí (výhružka) to už jsem po televizi málem házel co mi pod ruku přišlo. Ke konci jsme se ještě kromě nrážek, urážek a nadávek dozvěděli od hnědek, že celá porota hudbě nerozumí a hlavně že absolutně nic nedokázali, kdežto jejich talentovaná čokoládová hvězda ano, pan GOTVALT to přeci taky řikal.
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Zdenda:
...schodou vokolností sem tedle úryvek viděl v ňákym výcucu a jag byli tag mírumilovný a ukřivděný, tag dybych byl f porotě a dybych měl co, tag začnu nabíjet a ..........jednim slovem zmrdi...ne, třema slovama...zmrdi, ksindli a fši...mám zas ňáký nový zážitky a skušenosti s tymdle lidskym votpadem, ale to si popláčem aš vosobně...du si dát nitrák pod jazyk ...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Škoda žes to neviděl celý!!! Jak tam naběhli!!!! A to je přesně vono, cokoliv jim není milýho tak hned do huby že to je rasismus. No nic radši mlčim, bo by sme se zase dostali někam jinam.
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Zdenda psal:Škoda žes to neviděl celý!!! Jak tam naběhli!!!! A to je přesně vono, cokoliv jim není milýho tak hned do huby že to je rasismus. No nic radši mlčim, bo by sme se zase dostali někam jinam.
viděl jsem tež ten uryvek a musel jsem jít nažhavit zesák a kejtru, pořádně zatřást základy celého domu, bo moje nervy...
Blu one.... old one
Hošani, já to do taky viděl a málem jsem se u toho
ale když jsem četl tenhle cestopis hnědočechů za hvězdnou kariérou do Prahy od Zdendy, tak jsem se málem smíchem pochcal
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Noooo,takže....nakonec na tom čumějí všichni,jak tak koukám
V neděli dávaj hovno(jako tradičně),takže když už jsem doma a ne v hospodě,tak to tam zapnu...
Teď už mě to nebaví...žádnej trapas-už jen ti lepší..o nčem.
Ovšem ty konkursy-to byla věc!
Větší počet idiotů,socek,vypatlanců,schyzofreniků,kofol a jiných existencí,aby člověk pohledal!!
Jak si někdo může vůbec tak věřit!!
Sebevědomím oplývající vymaštěnci-jinak to fakt nejde říct!A stydno mi bylo kolikrát za ně,ikdyž jsem na to čuměl sám
Čest výjimkám,které ale byly silně minoritní...
Jinak to,co popisujete, byla už druhá černá famílie v pořadí!Ta první byla ještě hlučnější a cikánštějští..jak na těch jejich pohřbech
..a opět kydy o diskriminaci..
A přitom postoupili i cikáni...a docela jim to jde..tak proč ne,že?...
PURE NAKED BIKE!
Progear 650 (Člen) 18.03.2008 14:28:40 Offline |
já na to nečumim... na to se mám moc rád, a telku taky, bych jí urcitě rozmlatil behem sledování tohoto....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 18.03.2008 15:23:57 Offline |
Meloun psal:Progear 650 psal:já na to nečumim... na to se mám moc rád, a telku taky, bych jí urcitě rozmlatil behem sledování tohoto....
Vztekat se nepomáhá,mám to vyzkoušený...
no tak tohle je vyjímka, tohle fakt nezvladam....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
butrus psal:Filous psal:Zdenda psal:Dá se ta první nebo i ta druhá rodinka dohledat někde v archivu?
...ty seš masochista
se mu naka ta hnedoceska libila,tak se na ni chce podivat znova,ne Filous?
sorrac Zdenda,delam si
...no docelas to trefils ...zamlada se nechával vod ňáký orálně uspokojovat ...gdysy tvrdil, že byla v žebříčku šikovnosti dlouho na horních příčkách ...možná se mu vo ní do dneška zdává ...sorry Zdendo, já musel, dyš mi tag nahrál
Filous ty kurvo!
To jsem byl mladej nebo spíš malej a blbej a hlavně chtivej. A pro svojí obhajobu, ona byla z řad těch slušnejch voňavejch a chytrejch, dneska je z ní docela hezká baba a má dvě vejšky. Ale i tak se k ní moc nehlásim
Zdenda psal:Filous ty kurvo!
To jsem byl mladej nebo spíš malej a blbej a hlavně chtivej. A pro svojí obhajobu, ona byla z řad těch slušnejch voňavejch a chytrejch, dneska je z ní docela hezká baba a má dvě vejšky. Ale i tak se k ní moc nehlásim
...je mi jasný, že bys s žádnou špínou nešel
Filous psal:Zdenda psal:Filous ty kurvo!
To jsem byl mladej nebo spíš malej a blbej a hlavně chtivej. A pro svojí obhajobu, ona byla z řad těch slušnejch voňavejch a chytrejch, dneska je z ní docela hezká baba a má dvě vejšky. Ale i tak se k ní moc nehlásim...je mi jasný, že bys s žádnou špínou nešel
šak ona by šla s ním
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Filous psal:Zdenda psal:Filous ty kurvo!
To jsem byl mladej nebo spíš malej a blbej a hlavně chtivej. A pro svojí obhajobu, ona byla z řad těch slušnejch voňavejch a chytrejch, dneska je z ní docela hezká baba a má dvě vejšky. Ale i tak se k ní moc nehlásim...je mi jasný, že bys s žádnou špínou nešel
Chapu...taky bych nikdy nesel s zadnou kurvou
Vzdycky si zaplatim slusnou holku
"Jen dvě věci na světě smrdí jako ryba, jedna z nich je ryba."
inkvizitorr (Administrator) 19.03.2008 07:18:41 Offline |
Meloun psal:Klíííít-šak on Filous jen bohapustě závidí,ptž to v mládí promeškal a houno zažil...
..a teď už v tom pokročilým věku těžko něco dohánět..
tak, tak, pokročilým a jestli von neni těsně před důchodem???
doba je temná...
Zdenda psal:Filous ty kurvo!
to jsi hezky ukecal.... kofola a dvě výšky...
Blu one.... old one
inkvizitorr psal:Meloun psal:Klíííít-šak on Filous jen bohapustě závidí,ptž to v mládí promeškal a houno zažil...
..a teď už v tom pokročilým věku těžko něco dohánět..tak, tak, pokročilým a jestli von neni těsně před důchodem???
...invalidnim ...vole!
Meloun psal:Klíííít-šak on Filous jen bohapustě závidí,ptž to v mládí promeškal a houno zažil...
..a teď už v tom pokročilým věku těžko něco dohánět..
Máš u mě flašku
To víš, von už se rozpadá a hlavně senilní
Smoula.koumak (Člen) 19.03.2008 14:24:04 Offline |
Až sem se na to musel taky podívat, když čtu, jak vás to nas..., fakt nářez
to bude asi ono:
http://www.youtube.com/watch?v=aSyf4Ncsc4Y
http://www.youtube.com/watch?v=J9XCfsx66HQ
a tahle je taky dobrá
http://www.youtube.com/watch?v=kCi4El91WuE
Bandit v lese :-))
Tak na odlehceni Jirku Zusku... http://www.youtube.com/watch?v=Qx_cHNs64Uk
má recht přeceda
je to hrozná banda a vyjímek je tak málo,že bych je spočítal na prstech jedný ruky,teda tady u nás a to že jich tu je
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
tak tu druhou méně početnou tlupu,s tím zpěvákem,Petrem Gotwaldem sem viděl v ukázkách,to byl děs
ale ty druhý byli ještě horší
jenže oni si myslej všichni jak uměj zpívat,to sem zažil na vlastní uši,to je džmoré la moré ajajaj
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Stránky: 1