Nejsi přihlášen
Re: gumy na octavku
...a za kolik s tím jezdíš mosteckej vokruh? abychom věděli, jestli to není diskuze vo hovně
...kleber je značka, sice dvojka, ale je, tak se jich neboj nebouchnou ...a jízdní vlastnosti na hraně? no jestli je na normální silnici využíváš, tak pak kup gumu alespoň za trojku
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Banditatom (Člen) 21.03.2008 18:33:39 Offline |
měl jsem je na R 25 a
To osi: rychle to zajede rychle móóóóóóóóóóóóóc rychle
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen) 21.03.2008 19:01:56 Offline |
ROMIN psal:TO JO TO JE ZAZITEK HLAVNE DECKA TI UCHCAVAJ BLAHEM NEBO STRACHEM TED NEVIM.....
no a co na to robka?
Banditatom (Člen) 21.03.2008 19:17:06 Offline |
ROMIN psal:ROBKA TA JE STOHO TAK NADSENA ,AKORAT NEVIM PROC SI ZAKREJVA OCIA MELE ZE SU VUL ALE JINAK MAM 1.6 74 KW A TA JEDE NEJVIC 210 KM.TAKZE POHODA CUS
tak to seš na tom dobře ta moje mě řeže
ROMIN psal:ROBKA TA JE STOHO TAK NADSENA ,AKORAT NEVIM PROC SI ZAKREJVA OCIA MELE ZE SU VUL ALE JINAK MAM 1.6 74 KW A TA JEDE NEJVIC 210 KM.TAKZE POHODA CUS
to ji máš nějakou poupravenou, pač já se tak při 190 bojim jak sviň (taky 1.6 stokoňovka, ale kombajn)
Lepší chodit do školy, než pracovat na poli.
Tyhle Klebery jsme jezdili na Oktavkach celou dobu a dobrý. Tichý, dobrá cena, celkem se na nich i dost odjelo. Na Pašíkovi je mám jako zimáky a nemůžu si ztěžovat. Největší průser byly loňský GoodYear Hydra Grip. Drahá jak prdel a lidi jak to hučelo, to jste nikdo nikdy nezažil. Napůl vyfouklý zimáky jsou proti tomu ticho po pěšině.
Kleber ti mohu jednoznačně doporučit. Jinak v tom tvym rozměru je dokážu sehnat dokonce za 1300 - 1500Kč. Za tuhle cenu si trufám říct, že je nikde neseženeš. Ale musel bys až do Teplic, bo dotyčná osoba nic neposílá.
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
http://auto.idnes.cz/co-obout-octavii-n … 7_pneu_fdv
tak asi tak...
Vzdy muze byt hur :-)
Otec měl na FOcusu 1,8TDi, najetejch na těchdle letních Kleberech něco přes 40 tisíc, jinak s těmadle pneu max spokojenost. Cena, výdrž, vlastnosti ......! Jeidný co sme s nima měli kdy za problém tak u zimních Kleberů rády praskaly kordy po čase ......! :(( ALe vypadá že za poslední dva roky už se to polepšilo!!
Stránky: 1