Nejsi přihlášen
inkvizitorr (Administrator) 18.03.2008 07:58:22 Offline |
Re: Trička
muhy psal:Jako sorry kurwa ale tohle se mi vubec nelibi Hned z prvniho Mirova prizpevku jsem pochopil ze se pta na tricko s Bandit nametem obecne... ja taky aniz bych vedel ze to mate pod svym copyrightem "BANDIT PICO!" nebo "BANDIT PYCO!" pouzivam uuplne bezne! Tez jsem zde zaregistrovanej, protoze proste vlastnim Bandit, dozvim se tu nejaky ty serepeticky kolem udrzby a jine a ne proto ze s vama jezdim na srazy. Ne ze bych nechtel, ale proste radsi si pokecam s bikerama z myho okoli, sednem kdykoli na masiny a pokecame kdekoli na svodidlech.. Slusne se zeptal a mel dostat slusnou odpoved a ne ten vas A Kelly01 absolutne nechapu jak si kurwa muzes dovolit urazet lidi ktere jsi nikdy nepoznal!!!
hele muhy, myslim, že tvýmu kámošovi to tady docela pochopitelně vysvětlilo několik lidí. ber to tak, že už ten kult tady vokolo béčka a bandit pičo berem už trochu jako svoje barvy, prostě neni to jen tak něco a když něco chci, musim pro to něco udělat. banditstránky nejsou jako ofiko podopra každýmu pičusovi co si koupí tuhle motorku. vy máte svou partičku, tak si jezděte ve svejch trikách, pokud chcete něco od nás, přijeďte na sraz, určitě vás nikdo neukousne (mňau, pššt!!!!) a třeba pochopíte vobá vo čem je tady řeč...
doba je temná...
pepann psal:máte pěkný starosti já starý kokot mam ruku v sádře přetrhaný vazy prej komplet na pul roku takže aspoň mužu bejt často tady na netu jezděte opatrně(z motky to nemam!!!) bandit piča
Čau pepanne,vítám tě v klubu-pravačku mám v sádře,natrženej sval!!Ještě že není sezona.Tak aŤ se hojíš
Život není peříčko
Co tam zas bylo o mne?
Že je mi někdo u prdele když ho neznám je snad logický závěr
Stejně je mi uprdele nějaká partička motorkářů z Nového Zélandu
Co je na tom nepochopitelného
A předpokládám že Argentinskému bikerovi jsem u prdele zase já
Holt dokud někoho neznám tak je mi to fakt u
God Save The Queen!
Mour psal:Baltazar psal:Moure nedráždi je, evidentně mají trauma, že nemaj triko
Já ho mám a nenosím ho protože jsem z něj vyrost a mám se co???Mám se pos.at???...za to může robka ...buď blbě pere, nebo dobře vaří
Určitě blbě pere
The father of the little princess of the dawn
MiraReich psal:inkvizitorr psal:jenom dovysvětlím, že prodávat jenom na sraze je záměr, kdo chce nosit pičotričko, měl by se přijít ukázat mezi pičolidi a argument že je to z ruky??? na co sis tu motorku teda koupil seber se a pro triko si přijeď,nikdo ti hlavu neukousne, teda doufám
No na to abych mohl nosit triko néééé .S banditama jezdím už kurwa dlouho a nezlob se ale kvůly triku přece nepojedu od Prostějova až do krkonoš na sraz bych musel byt na hlavu za to mi teda nestojí ......
proč ? já jedu z Třince.. proč bys ty nemohl z prostějova .. máýš to kousek ...
Blu one.... old one
Kelly01 psal:A prodali by ti triko
http://www.motosrazy.spicka.cz/galerie/ … /index.htm
masakr... :D
Blu one.... old one
je fakt, že téma triko se tady řeší po 150. I já jsem ze začátku chtěl hned triko. Pamatuju si, že mi tenkrát chtěl Palous vochcat motorku když přijedu na sraz v jiným než origo triku
Takže Holomóčáku kurva vydrž a už do toho nerej
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
ross psal:je fakt, že téma triko se tady řeší po 150. I já jsem ze začátku chtěl hned triko. Pamatuju si, že mi tenkrát chtěl Palous vochcat motorku když přijedu na sraz v jiným než origo triku
mě vochcal motorku pes
Blu one.... old one
misi psal:ross psal:je fakt, že téma triko se tady řeší po 150. I já jsem ze začátku chtěl hned triko. Pamatuju si, že mi tenkrát chtěl Palous vochcat motorku když přijedu na sraz v jiným než origo triku
Takže Holomóčáku kurva vydrž a už do toho nerejmě vochcal motorku pes
neměls origo triko, tak ti to vochcal
Mi to nedalo..
Ale když "supráka"
http://www.motorkari-olomouc.cz/forum/p … &u=241
podpoří "mazák"
http://www.motorkari-olomouc.cz/forum/p … &u=174
tak to už je napováženou,něco asi děláme blbě
Vzhledem k tomu že jsou zjevně mladší než můj syn,omlouvat se-pokud to snad bláhově čekají nebudu a můžou mi oba políbit
A du konečně něco produktivního dělat
God Save The Queen!
> Kelly01 & ostatni mistni mazaci - se vsi uctou k vasim zaluham a znalostem, dovoluju si navrhuju take it easy...
je to evidentni generacni zalezitost, borec se na zacatku celkem slusne zeptal, v prvni runde mu bylo celkem slusne odpovezno, ale pak se to nejak zvrhlo..., proste tem mladejm chybi vojna a socialni intelygence, no ne?
Ale uprimne receno, kdyz se nekdo dozvi, ze kdyz ho nekdo nezna tak je mu u prdele, nooo, nezni to moc jako srdecny pozvani na sraz, kterej ma navic trochu dal...
PS - shodou okolnosti to mam, ze se motyka ani neohreje, ale i kdyby to bylo dal tak bych prijel, bo tenhle zverinec musim videt na vlastni oci
ross psal:misi psal:ross psal:je fakt, že téma triko se tady řeší po 150. I já jsem ze začátku chtěl hned triko. Pamatuju si, že mi tenkrát chtěl Palous vochcat motorku když přijedu na sraz v jiným než origo triku
me na to chcat nebudete doufam.
neměls origo triko, tak ti to vochcal
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
inkvizitorr (Administrator) 18.03.2008 11:50:01 Offline |
Rumcajs psal:> Kelly01 & ostatni mistni mazaci - se vsi uctou k vasim zaluham a znalostem, dovoluju si navrhuju take it easy...
je to evidentni generacni zalezitost, borec se na zacatku celkem slusne zeptal, v prvni runde mu bylo celkem slusne odpovezno, ale pak se to nejak zvrhlo..., proste tem mladejm chybi vojna a socialni intelygence, no ne?
hele myslim, že si za to mistr světa z holomóca může sám, první fakující smajl a vystrčená prdel přišla myslim vod něj a celkem chápu při jeho postoji (nic pro to dělat nebudu, triko mi pošlete, na vás kašlu) že se s nim pak už stařec odmítá bavit a je mu u prdele. nepříde mi to ani moc divný, ale přesně jaks napsal, některí přídou pozdraví, chvíli tiše sledujou co a jak a najednou vedí, že sem patří, párkrát je někdo pošle do ale za chvíli sou součástí tady pičoklubu no a někteří přídou, pozdraví a fakujou není se co divit, schovívavej bych k těmhle typům osobně taky nebyl, jak se totiž řiká: "von po tobě chlebem, ty po něm kamenem" ouu jééééé
doba je temná...
to ze sem napsal??? no dys to rikas... fakt je, urcity typci zijou ve (virtualni) iluzi, ze 1) na webu je dostupny vsechno, 2) kdyz nekoho vyfakujou, tak jsou desny borci a kazdej je na ne kratkej. Ale ouvej kdyz se to zkusi na ne, ale to asi nezalezi na veku (fujtajxl, jeste abych zacal rikat, jooo za mejch mladejch casu...)
nojo, je to slozity, kazdopadne v tomhle pripade mladas taha za kratsi konec. Chce triko? chce, tak hold kdyz prodavajici rekne ze predtim musi odrikat basnicku o Banditovi (nebo dojet na sraz), tak bude muset. Nebo se vysrat na triko, coz zjevne v tuhle chvili udelal, snad ze by slo bez kilometrovy diskuze...
doprdele ono tam zase snezi!!!!!!!!!!!!!
Rumcajs psal:tyjo pozooor, ted sem si vsim, ze uz nejsem "novej clen"
to jako cim to?? jako ze jsem pochvalil distribuci tricek, a sup...?
no ted už jsi uplná
jo je to tím že jsi nás prokoukl a nezpanikařil ... jinak je to možná taky tím že jsi napsal určitý počet přízpěvků .....
A jinak s tebou docela i souhlasím, v dnešní virtuální době je každý zvyklý že se dá sehnat všechno ,na všechny způsoby a bez keců... kua ja tež tryko nemám a nebečím tu ... počkám až budu ve správný čas na správném místě... ale to letos nebudu bo asi fakt valim do can.. .
Blu one.... old one
misi psal:Rumcajs psal:tyjo pozooor, ted sem si vsim, ze uz nejsem "novej clen"
to jako cim to?? jako ze jsem pochvalil distribuci tricek, a sup...?no ted už jsi uplná
jo je to tím že jsi nás prokoukl a nezpanikařil ... jinak je to možná taky tím že jsi napsal určitý počet přízpěvků .....
A jinak s tebou docela i souhlasím, v dnešní virtuální době je každý zvyklý že se dá sehnat všechno ,na všechny způsoby a bez keců... kua ja tež tryko nemám a nebečím tu ... počkám až budu ve správný čas na správném místě... ale to letos nebudu bo asi fakt valim do can.. .
paraaada, konecne jsem , deti, pojdte se podivaaat, tatinek je
ba ne, je to squely, to je poprve v zivote, co jsem byl povysen za par kecu. Balim a jedu to navrhnout sefovi, jako ze by si moh vzit priklad...
Dyk má stařec pravdu,lidi jsou buď s ním pojedu na dovolenou nebo neé. Jo a jsou takový o kterejch nevím co si myslet neboť používaj míň smilíků a na Ty se holt pojedu podívat na sraz abych to zjistil do který grupy patřej (dovolená jo, nebo nikdy) A jen pro jistotu,že to tu bylo řečeno jen asi stokrát. Kdo chce triko s Banditpyčem tak je k vyzvednutí na srazu a kdo chce obyč tak naj pěkný třeba v Hyperboudě, hauk
blbej můžeš bejt,ale musíš si umět poradit
Rumcajs psal:huskyb12 psal:Rumcajs: jj máš recht a některý moderní holobrádci a moderní slečny takhle jednaj i vosobně ...
a člen seš páč si vyplkal víc než 10. příspěvků, takže hip hip :)))no je teda nevym, neni to naky laciny, to clenstvi??
Těš se na fláček a rumovou uličku s rumovou vílou. To je teprve obřad přijímání.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Kelly01 psal:Mi to nedalo..
Ale když "supráka"
podpoří "mazák"
Vzhledem k tomu že jsou zjevně mladší než můj syn,omlouvat se-pokud to snad bláhově čekají nebudu a můžou mi oba políbit
Já čet
povolání: svěrač
Bych už asi měl jít spát.
misi psal:ross psal:je fakt, že téma triko se tady řeší po 150. I já jsem ze začátku chtěl hned triko. Pamatuju si, že mi tenkrát chtěl Palous vochcat motorku když přijedu na sraz v jiným než origo triku
Když se podívám na obrázek u tvých příspěvků... Napadá mě celkem vytušitelná otázka... Opíchal si ho za to?
Ondráš psal:misi psal:ross psal:je fakt, že téma triko se tady řeší po 150. I já jsem ze začátku chtěl hned triko. Pamatuju si, že mi tenkrát chtěl Palous vochcat motorku když přijedu na sraz v jiným než origo triku
Když se podívám na obrázek u tvých příspěvků... Napadá mě celkem vytušitelná otázka... Opíchal si ho za to?
Ten pes to chtěl ... říkal mi to
Blu one.... old one
osiris psal:...a když přežije, tak nastoupí mňauka
ps: marťas ty sis tím zavařila, viď
tedy, rumovou ulicku si dovedu predstavit, rumovou vilu asi taky tusim (a radsi mlcim, abych do neceho neslapnul), ale mnauka???
jen mam trochu chmuru - budu tam se svou zakonitou, tak az vas uvidi, aby mi hned tu motyku nezakazala
Rumcajs psal:osiris psal:...a když přežije, tak nastoupí mňauka
ps: marťas ty sis tím zavařila, viďtedy, rumovou ulicku si dovedu predstavit, rumovou vilu asi taky tusim (a radsi mlcim, abych do neceho neslapnul), ale mnauka???
jen mam trochu chmuru - budu tam se svou zakonitou, tak az vas uvidi, aby mi hned tu motyku nezakazala
jen aby si nekoupila banďoura
Blu one.... old one
Ondráš psal:Rumcajs psal:huskyb12 psal:Rumcajs: jj máš recht a některý moderní holobrádci a moderní slečny takhle jednaj i vosobně ...
a člen seš páč si vyplkal víc než 10. příspěvků, takže hip hip :)))no je teda nevym, neni to naky laciny, to clenstvi??
Těš se na fláček a rumovou uličku s rumovou vílou. To je teprve obřad přijímání.
to chceš to štěně předhorit hned Zrzuli?
myslim že ze začátku by měl pít rumíček s mín zkušeným
Obtížné neznamená nepřekonatelné
Šárka psal:Ondráš psal:Rumcajs psal:
no je teda nevym, neni to naky laciny, to clenstvi??Těš se na fláček a rumovou uličku s rumovou vílou. To je teprve obřad přijímání.
myslim že ze začátku by měl pít rumíček s mín zkušeným
jaky stene, kdo to rek ????
Jeste ze nepiju, nekourim, jezdim podle predpisu a jsem tichej introvert
Šárka psal:to Filous: to ještě budež koukat jaký slova dokážu ze sebe dostat. Vyčkej času jako.... až se tu objeví název KRÁLOVNA tak se přihlaš a pojed taky a to teprve uvidíš....
kdyz sme u diskuze o trickach udelas nam miss mokre tricko?
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Vlastoš psal:pepann psal:máte pěkný starosti já starý kokot mam ruku v sádře přetrhaný vazy prej komplet na pul roku takže aspoň mužu bejt často tady na netu jezděte opatrně(z motky to nemam!!!) bandit piča
Čau pepanne,vítám tě v klubu-pravačku mám v sádře,natrženej sval!!Ještě že není sezona.Tak aŤ se hojíš
to já se kokot nepral ale lez přes plotkokot !
no tak ad se nám to dobře hojí
Filous psal:Šárka psal:to Rumcajs: to říká každej vždid i já nekouřim nepiju a jezdim opatrně
...VŽDID??? ...tag to moje poklona, takový slovo sem nebyl schopnej vymyslet ani já
...nechtěl sem bejt netaktní, tag sem držel hubu, dyšs uš to ale nakous, tag sem při tom VŽDID taky vyprsk aš mi vylítla nudle
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:Filous psal:Šárka psal:to Rumcajs: to říká každej vždid i já nekouřim nepiju a jezdim opatrně
...VŽDID??? ...tag to moje poklona, takový slovo sem nebyl schopnej vymyslet ani já
...nechtěl sem bejt netaktní, tag sem držel hubu, dyšs uš to ale nakous, tag sem při tom VŽDID taky vyprsk aš mi vylítla nudle
..a vobtočila se ti kolem krku?
..jestli né,tak jsi jí měl kratší..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Pšán psal:osiris psal:Filous psal:
...VŽDID??? ...tag to moje poklona, takový slovo sem nebyl schopnej vymyslet ani já...nechtěl sem bejt netaktní, tag sem držel hubu, dyšs uš to ale nakous, tag sem při tom VŽDID taky vyprsk aš mi vylítla nudle
..a vobtočila se ti kolem krku?
..jestli né,tak jsi jí měl kratší..
´
..to znám, tam se píše ť
Mour psal:Pšán psal:osiris psal:
...nechtěl sem bejt netaktní, tag sem držel hubu, dyšs uš to ale nakous, tag sem při tom VŽDID taky vyprsk aš mi vylítla nudle..a vobtočila se ti kolem krku?
..jestli né,tak jsi jí měl kratší..´
..to znám, tam se píše ť
ty wole,mazec.
More: nn,pise se tam fň
Amen. . .
Rumcajs psal:Šárka psal:Ondráš psal:Těš se na fláček a rumovou uličku s rumovou vílou. To je teprve obřad přijímání.
myslim že ze začátku by měl pít rumíček s mín zkušenýmjaky stene, kdo to rek ????
Jeste ze nepiju, nekourim, jezdim podle predpisu a jsem tichej introvert
Lidi se mění...
K.a.s.y.m. (Člen) 20.03.2008 14:37:45 Offline |
Borák psal:no to bych taky rád věděl...co máte s tou Zrzulí
asi neznají ženskou co vypije flašku rumu na posezení....taky nechápu...já s jednou takovou bydlím.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
osiris psal:Filous psal:Šárka psal:to Rumcajs: to říká každej vždid i já nekouřim nepiju a jezdim opatrně
jako z nosu jo?
bla...blabla...!
ross psal:je fakt, že téma triko se tady řeší po 150. I já jsem ze začátku chtěl hned triko. Pamatuju si, že mi tenkrát chtěl Palous vochcat motorku když přijedu na sraz v jiným než origo triku
co si matně pamatujuna vochcávávání motyk je nejlepší Killerovic rodina
bla...blabla...!
..jéje,zase trika,já na pár srazech byl a stejně ho nemam,prostě mám ten pech
že tam nebyl obchodník s krámem.Vlastně jednou jo,to bych kecal,poslední mi vyfouk
Jerry
Béčko už nemám,ale takový jedno památeční,co ty na to Inkviz
...samo že bych si pro něj přijel na sraz s Bumem
...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
Šárka psal:tak mokré tričko nebude páč by ste nechtěli už vidět žádnou ženskou nahatou a ......nechte mi to moje VŽDID TAK KDYŽ MÁM PRST UŽ NA TOM PÍSMENKU TAK TO NEBUDU MĚNIT UŽ TED PÍŠU DOST POMALU
já se kouknu velmi rád tak co takhle malá vyjímečka?
Bandit 4EVER!!!
Banditatom (Člen) 23.03.2008 15:32:40 Offline |
maňas psal:ještě chvilku a změní se sraz v miss mokré triko
miss mokré BABDIT triko hmmm více než dobrý nápad
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
MotoCharlie (Člen) 23.03.2008 23:28:11 Offline |
zdar lidi,kde a kdy má být ten sraz?Mám v plánu protáhnout bandasku,posehnat triko,poznat bandu atd.K těm různým názorům jen tohle-nemluvte zle o lidech které neznáte-
Každému co jeho jest
MotoCharlie psal:zdar lidi,kde a kdy má být ten sraz?Mám v plánu protáhnout bandasku,posehnat triko,poznat bandu atd.K těm různým názorům jen tohle-nemluvte zle o lidech které neznáte-
hele ty lidumile, info o srazu je na hlavní stránce v plánovaných akcích
MotoCharlie (Člen) 24.03.2008 08:56:27 Offline |
Zdar lidi,rád dorazím se svou Barčou na ten srazík,ale nevím kde to je a bohužel jen na den,ale kdo ví třebas se mi tam zalíbí a zůstanu.Nikoho osobně kdo má bandasku neznám a po netu to také není ono,tak aspoň takhle.Tak zatím čaues plantážníci.
Každému co jeho jest
MotoCharlie psal:Zdar lidi,rád dorazím se svou Barčou na ten srazík,ale nevím kde to je a bohužel jen na den,ale kdo ví třebas se mi tam zalíbí a zůstanu.Nikoho osobně kdo má bandasku neznám a po netu to také není ono,tak aspoň takhle.Tak zatím čaues plantážníci.
lánov na mapě je kousek od vrchlabí a když ho projedeš celej tak není kam zabloudit
co se týče odsuzování kohokoli,není to o tom,prostě se vždycky někdo najde(před srazem) kdo chce triko a nechce se mu tam jezdit,ale prostě nedokáže pochopit,že pravidla jsou jasný a daný.
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
MotoCharlie (Člen) 24.03.2008 11:41:40 Offline |
maňas psal:MotoCharlie psal:Zdar lidi,rád dorazím se svou Barčou na ten srazík,ale nevím kde to je a bohužel jen na den,ale kdo ví třebas se mi tam zalíbí a zůstanu.Nikoho osobně kdo má bandasku neznám a po netu to také není ono,tak aspoň takhle.Tak zatím čaues plantážníci.
lánov na mapě je kousek od vrchlabí a když ho projedeš celej tak není kam zabloudit
co se týče odsuzování kohokoli,není to o tom,prostě se vždycky někdo najde(před srazem) kdo chce triko a nechce se mu tam jezdit,ale prostě nedokáže pochopit,že pravidla jsou jasný a daný.
Dobrá beru to a určo dorazím,jen bych rád věděl zda to není uzavřená akcička a zda můžu když tam nikoho neznám,ale rád poznám.Rád poznám nové lidi.Čaues
Každému co jeho jest
MotoCharlie psal:maňas psal:MotoCharlie psal:Zdar lidi,rád dorazím se svou Barčou na ten srazík,ale nevím kde to je a bohužel jen na den,ale kdo ví třebas se mi tam zalíbí a zůstanu.Nikoho osobně kdo má bandasku neznám a po netu to také není ono,tak aspoň takhle.Tak zatím čaues plantážníci.
co se týče odsuzování kohokoli,není to o tom,prostě se vždycky někdo najde(před srazem) kdo chce triko a nechce se mu tam jezdit,ale prostě nedokáže pochopit,že pravidla jsou jasný a daný.Dobrá beru to a určo dorazím,jen bych rád věděl zda to není uzavřená akcička a zda můžu když tam nikoho neznám,ale rád poznám.Rád poznám nové lidi.Čaues
nebudeš sám, kdo tam jede poprvé
ross psal:MotoCharlie psal:maňas psal:
co se týče odsuzování kohokoli,není to o tom,prostě se vždycky někdo najde(před srazem) kdo chce triko a nechce se mu tam jezdit,ale prostě nedokáže pochopit,že pravidla jsou jasný a daný.Dobrá beru to a určo dorazím,jen bych rád věděl zda to není uzavřená akcička a zda můžu když tam nikoho neznám,ale rád poznám.Rád poznám nové lidi.Čaues
nebudeš sám, kdo tam jede poprvé
nikdo tě neukousne,teda snad
SLUGI psal:
taky jsme na ně koukal ale radši si dojedu pro origo
Kelly01 psal:Mi to nedalo..
Ale když "supráka"
podpoří "mazák"
"Suprák a mazák,, celkem slušný vzali to soudruzi tak nějak po vojensku.Jesli pak vědí jakou má kadenci samopal vzor 24
osiris psal:JSME
jak mě na sraze uvidíš tak pochopíš že je mě trochu víc tak že můžu říkat jsme
Zdravim vsechny, curwa ten konec debaty je fakt hustej, cetl jsem ji celou asi 2hodiny. Souhlasim s tim ze picotriko je jen na srazu, taky se na nej chystam(poprvé) a budu to mit zhruba 230km, mozna i vic. To pak bude žíža
Jen já bandita, Bandit a policejní vrtulník.... :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 27.03.2008 10:27:11 Offline |
Šárka psal:stoner psal:Bude tam vůbec někdo alespoň podruhé?
Tedy kromě Osiho a vietnamce s trikama?
Případně se hlásím do klubu těch co tam pojedou poprvně.já
aspoň někoho tam bude znát
stoner psal:Šárka psal:stoner psal:Bude tam vůbec někdo alespoň podruhé?
Tak už se těším..
Jak tě poznám? Budeš mít v ruce noviny nebo pomeranč?
poznáš mě tak že v ruce budu mít bud zelenou danielse nebo pivo
Obtížné neznamená nepřekonatelné
K.a.s.y.m. (Člen) 27.03.2008 13:08:04 Offline |
stoner psal:Šárka psal:stoner psal:Bude tam vůbec někdo alespoň podruhé?
Tak už se těším..
Jak tě poznám? Budeš mít v ruce noviny nebo pomeranč?
ee bude mít čeunou pudelku
Šárka psal:stoner psal:Šárka psal:
jáTak už se těším..
Jak tě poznám? Budeš mít v ruce noviny nebo pomeranč?poznáš mě tak že v ruce budu mít bud zelenou danielse nebo pivo
To zní jako zajímavá kombinace...nebude ti po tý zelený lepší je rum
Život je boj-mašina je nej!!!
Kukii psal:Šárka psal:stoner psal:
Tak už se těším..
Jak tě poznám? Budeš mít v ruce noviny nebo pomeranč?poznáš mě tak že v ruce budu mít bud zelenou danielse nebo pivo
To zní jako zajímavá kombinace...nebude ti po tý zelený lepší je rum
rum není alkohol,jelikož je z brambor a tím pádem je zdravej
maňas psal:Kukii psal:Šárka psal:
poznáš mě tak že v ruce budu mít bud zelenou danielse nebo pivoTo zní jako zajímavá kombinace...nebude ti po tý zelený lepší je rum
rum není alkohol,jelikož je z brambor a tím pádem je zdravej
a když si k němu čuchneš, tak si hned představíš vánoce
K.a.s.y.m. (Člen) 27.03.2008 15:44:05 Offline |
Šárka psal:to Kasym: to s tou čeunou pudelkou si uhád
nene zelená.....
Já vim
Stránky: 1 2