Nejsi přihlášen
Pálit jen za pokutu
http://www.novinky.cz/clanek/136111-za- … ezeni.html
tusz dobre ne...
Blu one.... old one
Re: Pálit jen za pokutu
misi psal:http://www.novinky.cz/clanek/136111-za-domaci-paleni-koralky-uz-nebude-hrozit-vezeni.html
tusz dobre ne...
Asi nějaký palič ze Žukova silně zaloboval , aneb další cesta jak zlegalizovat pančování chlastu. Stačí mít jenom vlastní "samodomo aparát" a ty kamiony lihu smíchaného s esencí je valstně jenom taková malá nadúroda ze zahrádky víceméně pro vlastní potřebu
tomB12 psal:Asi nějaký palič ze Žukova silně zaloboval , aneb další cesta jak zlegalizovat pančování chlastu. Stačí mít jenom vlastní "samodomo aparát" a ty kamiony lihu smíchaného s esencí je valstně jenom taková malá nadúroda ze zahrádky víceméně pro vlastní potřebu
....moc Tvé odpovědi nerozumím ....co má společného pančovaný chlast, líh s esencí, s domácí výrobou slivovice, kalvádosu či něčeho jiného. Už vidím jak doma vypálím cisternu lihu.......za cca 5 let pálení v kuse
Mour psal:tomB12 psal:Asi nějaký palič ze Žukova silně zaloboval , aneb další cesta jak zlegalizovat pančování chlastu. Stačí mít jenom vlastní "samodomo aparát" a ty kamiony lihu smíchaného s esencí je valstně jenom taková malá nadúroda ze zahrádky víceméně pro vlastní potřebu
....moc Tvé odpovědi nerozumím ....co má společného pančovaný chlast, líh s esencí, s domácí výrobou slivovice, kalvádosu či něčeho jiného. Už vidím jak doma vypálím cisternu lihu.......za cca 5 let pálení v kuse
No jak to souvisí, no jednoduše. Můžes pálit, a nezavřou tě = budeš mít svůj aparát, kterým neproteče ani kapka, ale v případě kontroly budeš tvrdit, že to jím proteklo. Přesně tak, jak to funguje dnes na žukovských svazích, akorát s tím rizikem že dneska tě za to můžou zavřít, až to uzákonní tak už jenom zaplatíš flastr
misi psal:http://www.novinky.cz/clanek/136111-za-domaci-paleni-koralky-uz-nebude-hrozit-vezeni.html
tusz dobre ne...
Tak přesně tohle otec už několik let neřeší a vypaluje jak na běžícím pásu. Kdyby to nebylo zakázaný, tak ho to snad nebude ani bavit
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Mour psal:TomB12: ...asi si dneska sedím na vedení...to jako že před kontrolou budu tvrdit, že jsem si vypálil a ve skutečnosti ne? Proč bych to dělal??? A jakou to má souvislost s tím panč. lihem ???
dovezeš cisternu lihu doma ho budeš pančovat a v případě že dorazí kontrola tak budeš tvrdit že jsi to vypáli sám za což je jen pokuta ale za pančování je kriminál...
Fik-B6S psal:Mour psal:TomB12: ...asi si dneska sedím na vedení...to jako že před kontrolou budu tvrdit, že jsem si vypálil a ve skutečnosti ne? Proč bych to dělal??? A jakou to má souvislost s tím panč. lihem ???
dovezeš cisternu lihu doma ho budeš pančovat a v případě že dorazí kontrola tak budeš tvrdit že jsi to vypáli sám za což je jen pokuta ale za pančování je kriminál...
...ale to už se nebavíme o domácím pálení kořalky
bavíme protože ten kdo pančuje bude tvrdit že to spadá do domácího pálení a tím se vyhne vězení a jen zaplatí pokutu...
misi psal:no tak synci .... ...
každy at si toho využije jak chce...
Tak tak, jen jsem chtěl podotknout, že to, za co někteří dneska už sedí, a nejednalo se o těch pár litrů domácá pálenky, se vlastně tímto krokem zlegalizuje.
Pravděpodobně se stanoví nějaká kvóta množství pálenky ...dyť u vína to už funguje nějaký pátek (myslím že strop je nějakých 200 l.) ...obejít se dá samozřejmě všechno, tady se spíš jedná o možnost si nějaký ten litránek kvitu sám vypálit. Jen me štve ta destruktivní diskuze, že je to na prd, bo se hned a okamžitě v hojné míře vyskytnou podvodníci ...taková ta naše národní nátura.
Já neříkam že je to na pytel jen to že je to zneužitelné...
a o tom pálení doma bez uhony to taky moc není stejně za to dostaneš pokutu když tě chytěj je to jen zjemnění trestu...
Mour psal:Pravděpodobně se stanoví nějaká kvóta množství pálenky ...dyť u vína to už funguje nějaký pátek (myslím že strop je nějakých 200 l.) ...obejít se dá samozřejmě všechno, tady se spíš jedná o možnost si nějaký ten litránek kvitu sám vypálit. Jen me štve ta destruktivní diskuze, že je to na prd, bo se hned a okamžitě v hojné míře vyskytnou podvodníci ...taková ta naše národní nátura.
Podvodníci se nevyskytnou ti už existují, jenomže právě tento diskutabilní zákon jim z té jejich krkolomné cestičky na hraně zákona udělá dálnici.
Banditatom (Člen) 26.03.2008 16:12:29 Offline |
kura valím na slováky pro kolonu švestičky třeste se
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Geograf psal:http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … lenica.jpg
tož aj tak sa dá
ouu...tak to bych se bal pít
Tomas600N psal:Geograf psal:http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … lenica.jpg
tož aj tak sa dáouu...tak to bych se bal pít
luxus si neviděl mojí(po dědovi).....když jsem jel poprvý, tak z toho chcala sračka, která drhla jako kráva a hořela červenožlutě a než jsem to stačil vylejt,tak sem našel vylítýho fotra po třičtvrtě litru toho běsu...jsme ho s máti chodili kontrolovat půl dne,jestli dejchá..ve finále když vodevřel voko,tak řek co na něj tak blbě čumíme a šel si lehnout z obejváku do pelechu....nebylo mu blbě,ani druhej den.....pašák
Když nejezdím,tak tvořím...
Banditatom (Člen) 27.03.2008 06:44:12 Offline |
ydom psal:Tomas600N psal:Geograf psal:http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … lenica.jpg
luxus si neviděl mojí(po dědovi).....když jsem jel poprvý, tak z toho chcala sračka, která drhla jako kráva a hořela červenožlutě a než jsem to stačil vylejt,tak sem našel vylítýho fotra po třičtvrtě litru toho běsu...jsme ho s máti chodili kontrolovat půl dne,jestli dejchá..ve finále když vodevřel voko,tak řek co na něj tak blbě čumíme a šel si lehnout z obejváku do pelechu....nebylo mu blbě,ani druhej den.....pašák
fafin má zřejmě pancéřový trubky a léta tréninku
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
ydom psal:Tomas600N psal:Geograf psal:http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … lenica.jpg
mno ja nevím,ale trubka co jde do chladiče by měla od kotle k chladiči stoupat pod nějakym uhlem nahoru,aby methyl alkohol,nebo co to je za hnus na oslepnuti, nešel s výparama toho dobreho chlastu,nebo jestli na to jsou ještě nějake figle?
Stránky: 1