Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Pálit jen za pokutu

misi (Člen)
26.03.2008 08:12:49

Pálit jen za pokutu

Blu one.... old one
Mour (Člen)
26.03.2008 08:14:09

Re: Pálit jen za pokutu

Už jsem se na to dívalgood ....asi až to schválí půjdu pro vercajk na půdu bigsmile

tomB12 (Člen)
26.03.2008 08:42:20

misi psal:

http://www.novinky.cz/clanek/136111-za-domaci-paleni-koralky-uz-nebude-hrozit-vezeni.html

tusz dobre ne... bigsmile

Asi nějaký palič ze Žukova silně zaloboval bigsmile, aneb další cesta jak zlegalizovat pančování chlastu. Stačí mít jenom vlastní "samodomo aparát" a ty kamiony lihu smíchaného s esencí je valstně jenom taková malá nadúroda ze zahrádky víceméně pro vlastní potřebu idontknow

Mour (Člen)
26.03.2008 08:53:32

tomB12 psal:

Asi nějaký palič ze Žukova silně zaloboval bigsmile, aneb další cesta jak zlegalizovat pančování chlastu. Stačí mít jenom vlastní "samodomo aparát" a ty kamiony lihu smíchaného s esencí je valstně jenom taková malá nadúroda ze zahrádky víceméně pro vlastní potřebu idontknow

....moc Tvé odpovědi nerozumím idontknow ....co má společného pančovaný chlast, líh s esencí, s domácí výrobou slivovice, kalvádosu či něčeho jiného. Už vidím jak doma vypálím cisternu lihu.......za cca 5 let pálení v kuse bigsmile

Polo (Člen)
26.03.2008 10:36:27

tak ted už jen aby byly švestky bigsmile

Žádnej učenej z nebe nespad, z mašiny už ano.
tomB12 (Člen)
26.03.2008 10:48:42

Mour psal:
tomB12 psal:

....moc Tvé odpovědi nerozumím idontknow ....co má společného pančovaný chlast, líh s esencí, s domácí výrobou slivovice, kalvádosu či něčeho jiného. Už vidím jak doma vypálím cisternu lihu.......za cca 5 let pálení v kuse bigsmile

No jak to souvisí, no jednoduše. Můžes pálit, a nezavřou tě = budeš mít svůj aparát, kterým neproteče ani kapka, ale v případě kontroly budeš tvrdit, že to jím proteklo. Přesně tak, jak to funguje dnes na žukovských svazích, akorát s tím rizikem že dneska tě za to můžou zavřít, až to uzákonní tak už jenom zaplatíš flastr evil

ross (Člen)
26.03.2008 11:42:27

misi psal:

http://www.novinky.cz/clanek/136111-za-domaci-paleni-koralky-uz-nebude-hrozit-vezeni.html

Tak přesně tohle otec už několik let neřeší a vypaluje jak na běžícím pásu. Kdyby to nebylo zakázaný, tak ho to snad nebude ani bavitbigsmile

Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Mour (Člen)
26.03.2008 11:49:12

TomB12: ...asi si dneska sedím na vedení...to jako že před kontrolou budu tvrdit, že jsem si vypálil a ve skutečnosti ne? Proč bych to dělal??? A jakou to má souvislost s tím panč. lihem ???

Fik-B6S (Člen)
26.03.2008 11:52:38

Mour psal:

TomB12: ...asi si dneska sedím na vedení...to jako že před kontrolou budu tvrdit, že jsem si vypálil a ve skutečnosti ne? Proč bych to dělal??? A jakou to má souvislost s tím panč. lihem ???

dovezeš cisternu lihu doma ho budeš pančovat a v případě že dorazí kontrola tak budeš tvrdit že jsi to vypáli sám za což je jen pokuta  ale za pančování je kriminál...

Amatér postavil Archu, profesionál Titanic...
http://www.youtube.com/watch?v=Fk8W4OyaHZU
Mour (Člen)
26.03.2008 11:56:38

Fik-B6S psal:
Mour psal:

dovezeš cisternu lihu doma ho budeš pančovat a v případě že dorazí kontrola tak budeš tvrdit že jsi to vypáli sám za což je jen pokuta  ale za pančování je kriminál...

...ale to už se nebavíme o domácím pálení kořalky surprisedidontknow

Fik-B6S (Člen)
26.03.2008 11:58:36

bavíme protože ten kdo pančuje bude tvrdit že to spadá do domácího pálení a tím se vyhne vězení a jen zaplatí pokutu...bad

misi (Člen)
26.03.2008 12:12:58

no tak synci .... ... bigsmile

každy at si toho využije jak chce...

Blu one.... old one
tomB12 (Člen)
26.03.2008 12:21:18

misi psal:

no tak synci .... ... bigsmile

každy at si toho využije jak chce...

Tak tak, jen jsem chtěl podotknout, že to, za co někteří dneska už sedí, a nejednalo se o těch pár litrů domácá pálenky, se vlastně tímto krokem zlegalizuje. bad

Mour (Člen)
26.03.2008 12:53:23

Pravděpodobně se stanoví nějaká kvóta množství pálenky idontknow ...dyť u vína to už funguje nějaký pátek (myslím že strop je nějakých 200 l.)idontknow ...obejít se dá samozřejmě všechno, tady se spíš jedná o možnost si nějaký ten litránek kvitu sám vypálit. Jen me štve ta destruktivní diskuze, že je to na prd, bo se hned a okamžitě v hojné míře vyskytnou podvodníci bad ...taková ta naše národní nátura.

Fik-B6S (Člen)
26.03.2008 13:00:29

Já neříkam že je to na pytel jen to že je to zneužitelné...
a o tom pálení doma bez uhony to taky moc není stejně za to dostaneš pokutu když tě chytěj smile2 je to jen zjemnění trestu...

Tomas600N (Člen)
26.03.2008 14:17:48

misi psal:

goodgoodgoodredface

tomB12 (Člen)
26.03.2008 14:57:34

Mour psal:

Pravděpodobně se stanoví nějaká kvóta množství pálenky idontknow ...dyť u vína to už funguje nějaký pátek (myslím že strop je nějakých 200 l.)idontknow ...obejít se dá samozřejmě všechno, tady se spíš jedná o možnost si nějaký ten litránek kvitu sám vypálit. Jen me štve ta destruktivní diskuze, že je to na prd, bo se hned a okamžitě v hojné míře vyskytnou podvodníci bad ...taková ta naše národní nátura.

Podvodníci se nevyskytnou ti už existují, jenomže právě tento diskutabilní zákon jim z té jejich krkolomné cestičky na hraně zákona udělá dálnici.

Banditatom (Člen)
26.03.2008 16:12:29

kura valím na slováky pro kolonubigsmile švestičky třeste seevil

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Geograf (Člen)
26.03.2008 21:13:15

http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotkydiskuze/Geograf/palenica.jpg

tož aj tak sa dá goodsmokin

Kam nevidím, tam nepospíchám
Tomas600N (Člen)
26.03.2008 21:40:16

ouu...tak to bych se bal pítsurprisedheadshake

ydom (Člen)
26.03.2008 22:19:41

Tomas600N psal:

luxus si neviděl mojí(po dědovi)...bigsmilebigsmile..když jsem jel poprvý, tak z toho chcala sračka, která drhla jako kráva a hořela červenožlutě a než jsem to stačil vylejt,tak sem našel vylítýho fotra po třičtvrtě litru toho běsu...bigsmilejsme ho s máti chodili kontrolovat půl dne,jestli dejchá..ve finále když vodevřel voko,tak řek co na něj tak blbě čumíme a šel si lehnout z obejváku do pelechu....nebylo mu blbě,ani druhej den..good...pašákbigsmile

Když nejezdím,tak tvořím...
Banditatom (Člen)
27.03.2008 06:44:12

ydom psal:
Tomas600N psal:

luxus si neviděl mojí(po dědovi)...bigsmilebigsmile..když jsem jel poprvý, tak z toho chcala sračka, která drhla jako kráva a hořela červenožlutě a než jsem to stačil vylejt,tak sem našel vylítýho fotra po třičtvrtě litru toho běsu...bigsmilejsme ho s máti chodili kontrolovat půl dne,jestli dejchá..ve finále když vodevřel voko,tak řek co na něj tak blbě čumíme a šel si lehnout z obejváku do pelechu....nebylo mu blbě,ani druhej den..good...pašákbigsmile

surprisedfafin má zřejmě pancéřový trubky smokina léta tréninkugood

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Tomas600N (Člen)
27.03.2008 16:46:16

ydom psal:
Tomas600N psal:

mno ja nevím,ale trubka co jde do chladiče by měla od kotle k chladiči stoupat pod nějakym uhlem nahoru,aby methyl alkohol,nebo co to je za hnus na oslepnuti, nešel s výparama toho dobreho chlastu,nebo jestli na to jsou ještě nějake figle?helpidontknow

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS