Nejsi přihlášen
Už sem asi trapnej ale co je moc...
To je moc! http://www.novinky.cz/diskuse?id=135045 … ectionId=3
Svině zkurvený!!!! ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
|
Banditatom (Člen) 27.03.2008 06:42:12 Offline |
Re: Už sem asi trapnej ale co je moc...
já to říkám furt zastřelit
!!!!!!!!!!!!!
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
taky to nechápu ![]()
když už, tak proč mu nezaplatí "injekci" nebo podobný bezbolestný konec?? myslím, že je hodně zpusobů jak to udělat aby bylo umožněno důstojně a hlavně bez trápení a týrání jít na druhý břeh..
žádný tvor si nezaslouží trpět pouze pro slabost druhého..
NEJSEM PRO STEJNOU ODPLATU,ALE
SEKAT RUKY!!!
tož tak..
utopit toho hajzla......už je mi fakt na
z toho ubližování němejm tvářím. Měli by za to bejt stejný tresty, jako za vraždu...ikdyž v tomhle státě dostane zloděj víc let vězení než vrah![]()
Lepší chodit do školy, než pracovat na poli.
Petr: tady ten chtel asik taky prejit v poklidu na druhej breh, ale nak to nedal![]()
![]()
![]()
Omlouvam se za trochu cerneho humoru.
Nechat ho voprcat konem, hajzla jednoho
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
No právě. Legislativu nezmění a ani nechtějí měnit. KDyž se tam na ty kašpary dívám, blil bycvh a vůbec netuším, komu dám ve volbách hlas. Je to tam jeden větší zmrd než druhej.
Pro představu: někdo vzal psa k vodě, ten pes byl určitě rád, že je venku, vrtěl vocasem, očekával zábavu. Důvěřuje pánovi, lhát a přetvařovat se, to neumí. A pak ho milej pán vezme přiváže ke gumě a vrhne do vody, kde se pomalu topí. Věřil pánovi. Bezmezně. Nemám slov blil bych a vraždil.![]()
Tohle se nedělá.
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Zdenda psal:No právě. Legislativu nezmění a ani nechtějí měnit. KDyž se tam na ty kašpary dívám, blil bycvh a vůbec netuším, komu dám ve volbách hlas. Je to tam jeden větší zmrd než druhej.
Pro představu: někdo vzal psa k vodě, ten pes byl určitě rád, že je venku, vrtěl vocasem, očekával zábavu. Důvěřuje pánovi, lhát a přetvařovat se, to neumí. A pak ho milej pán vezme přiváže ke gumě a vrhne do vody, kde se pomalu topí. Věřil pánovi. Bezmezně. Nemám slov blil bych a vraždil.Tohle se nedělá.
sem se presne hodi kamosova hlaska - "ZABIJU, POCHČIJU!"
Second Class Citizen
1130 Café Racer
sonyk psal:tusim ze ted projednavaj zakon kdy ti bude uz mozno trstat tusim az dvouletym vezenim ne jen pokutou
dva roky rpo takovyho zmrda by bylo stejně málo
, narvat ho olovem![]()
Lepší chodit do školy, než pracovat na poli.
Stránky: 1