Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » servis okoli Chomutovska

Bandit-Kralik (Člen)
24.03.2008 16:02:17

servis okoli Chomutovska

Zna nekdo dobrej servis v okoli Chomutovska....Vim tu akorad o Vobornikovi,ale nic kladneho jsem o nem nezaslech....Kam jezdite Vy??

bery (Člen)
24.03.2008 17:02:34

Re: servis okoli Chomutovska

Bandit-Kralik psal:

Zna nekdo dobrej servis v okoli Chomutovska....Vim tu akorad o Vobornikovi,ale nic kladneho jsem o nem nezaslech....Kam jezdite Vy??

ústí kiss

momentalně zavostalej
luig (Člen)
24.03.2008 19:09:53

Na Voborníka rovnou zapomeň pokud nechceš aby ti popussy půlku motorky. Vrba Louny, před třema nedělema mi dělal karbce, ventily, vzducháč a rozvoďák a pohoda. www.motovrba.cz good

Ne asi
barynek (Člen)
24.03.2008 19:27:13

Jj, Voborník nebrat, ani zadarmobigsmile
Už jen zkušenost z jednoho automotosalonu mluví o něm jako o obchdoníkovi za vše: Chci si sednout na R1 a on povídá: Na to nesedejte, mohlo by vam to spadnout a musel byste to platit. Pristup na hovno, umeni na hovno, nebrat!!!badsicksick

Bandit 4EVER!!!
osiris (Člen)
24.03.2008 19:35:57

barynkoj: já ho docela chápu, jak by se ti líbilo kdybys svoje nový boty nechal přede dveřma a každej kdo by šel vokolo si ti do nich vlez, vobul si je, sundal a zase šel dál smile1
...nelíběj se mi tyhle zkoušeči čehokoliv bez vážnýho zájmu (dejme ruku na srdce)

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
K.a.s.y.m. (Člen)
24.03.2008 19:58:34

osiris psal:

barynkoj: já ho docela chápu, jak by se ti líbilo kdybys svoje nový boty nechal přede dveřma a každej kdo by šel vokolo si ti do nich vlez, vobul si je, sundal a zase šel dál smile1
...nelíběj se mi tyhle zkoušeči čehokoliv bez vážnýho zájmu (dejme ruku na srdce)

Už jsi někdy koupil něco co bylo absolutně na hovno ,ale libilo se ti to?Jestli vybíráš motorku jen podle katalogu tak jsi teda dobrej....já tolik peněz nemám.smile2

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
osiris (Člen)
24.03.2008 20:05:25

K.a.s.y.m. psal:
osiris psal:

Už jsi někdy koupil něco co bylo absolutně na hovno ,ale libilo se ti to?Jestli vybíráš motorku jen podle katalogu tak jsi teda dobrej....já tolik peněz nemám.smile2

...nepřevracej to, kolikrát sis na to sed nebo něco zkusil i když jsi předem věděl že to koupit nechceš

K.a.s.y.m. (Člen)
24.03.2008 20:12:17

osiris psal:
K.a.s.y.m. psal:
osiris psal:

...nepřevracej to, kolikrát sis na to sed nebo něco zkusil i když jsi předem věděl že to koupit nechceš

asi jednou nebo dvakrát...nejsem notorickej oblejzač motorek....i letos na vystavě jsem seděl na jedný moto....a tu jsem pak za 14 koupili v bazaru.evil

K.a.s.y.m. (Člen)
24.03.2008 20:18:31

asi se mi to nezobrazuje....asi jsem vyjímka no smile1

osiris (Člen)
24.03.2008 20:23:22

...no tak se tě to asi netýká, všim sis toho nahoře, co jsem teď zvýraznil ?

nelíběj se mi tyhle zkoušeči čehokoliv bez vážnýho zájmu (dejme ruku na srdce)

K.a.s.y.m. (Člen)
24.03.2008 20:26:02

osiris psal:

...no tak se tě to asi netýká, všim sis toho nahoře, co jsem teď zvýraznil ?

nelíběj se mi tyhle zkoušeči čehokoliv bez vážnýho zájmu (dejme ruku na srdce)

cooltvojí úvahu beru v potaz.takový lidi opravdu existují.

MiKu (Člen)
24.03.2008 20:53:34

Bandit-Kralik psal:

Co potřebuješ ?

barynek (Člen)
25.03.2008 19:44:58

osiris psal:

Inkvizoj: já jako chápu že ten člověk má strach, že se mu to může rozbít a upřímně mohl za to ten, co seděl na tej mašině přede mnou, že mu to málem položil, ale říkam si: kurna R1 nejni o nic těžší než GS (co jsem měl tehdá) tak co by mi to padalo? Navíc je to obchodník a když někde vystavuju tak s tím musím počítat, že si na to bude chtít někdo vlízt, ne?idontknow Od toho ten auto-moto salon byl. A na to, aby sis mohl vozkoušet něco jen pro pocit to nemusíš hned kupovat ne? A ruku na srdce-tys nikdy na žádnou motorku nevlezl jen že jsi prostě chtěl vědět jaký to je?smile1evil

Bandit 4EVER!!!
osiris (Člen)
25.03.2008 20:33:26

...a máš to inkvizi bigsmile

barynkoj: ne, nemám na to stejnej názor jako ty smile1
...von to prodává, von je majitelem, von si určuje pravidla ...nevím kde bereš tu jistotu, že by to měla bejt jeho povinnost nechat na to a nebo cokoliv jinýho (ani ne třeba motorku)  líst každýho pučmidráta a nechat si to poškozovat a pak dávat VOPRAVDOVÝMU zájemci vo koupi slevu za to, že tady a támhle je to poškrábaný, tohle nalomený atd.
...jeho nemusí zajímat že máš géeso, nebo třeba vzducholoď ...proč by to měl lustrovat ? spadnout to může každýmu a co si potom vezme např. na studentoj kterej žije doma jen s mámou (bude to z něj tahat po pětistovce měsíčně ?)
...že si chceš zkoušet něco jen pro pocit je dobrá vůle vobchodníka, že to toleruje a jsou i věci u kterejch mě tak nějak ani nenapadne na ně vůbec sahat (neříkám že je to bezpodmínečně případ motorky, ale pochop, že buď ten prodejce má předváděčku a počítá tím pádem s tím že mu ji lidi vomatlaj, poškrábou, vočešou a jinak znehodnotěj a vopotřebujou a nebo ji nemá a nenechá si v nadneseným slova smyslu "ničit" nový zboží určený pro zákazníky který ho chtěj dostat v bezvadným stavu) ...ten vobchodník může mít předváděčku úplně jinýho modelu než na kterej ty máš zrovna momentálně chuť vylízt ...motorka (a nebo jakákoliv věc) v showroomu (a nebo kdekoliv jinde) neznamená rozhodně jednoznačnou pozvánku na svévolnou manipulaci s ní
...chápeš vo co mi jde? smile1

ps: na tvou votázku jestli zkouším, vodpovídám že ne (pokud nemám vopravdu vo to zboží vážnej zájem a mám ho v hledáčku potencionální koupě) ...výjimka, výstava, za poslední roky jedno sednutí na jeden ročník výstavy smile1 (tam jsou ale všechny ty motorky většinou na to určený - všim sis, že některý z nich taky ne ?) smile1
...to si radši řeknu kámošoj, nebo někde na benzině ať mě nechá sednout smile1

Bandit-Kralik (Člen)
25.03.2008 22:24:15

MiKu psal:
Bandit-Kralik psal:

Co potřebuješ ?

Hlavne karbce,ventyly,rozvodak a vokouknout celkovej stav....Chystam se v lete na delsi dovolenou do Istanbulu a Troje.Neco malo jsem si sam udelal,ale v motoru se nechci hrabat.

luig (Člen)
26.03.2008 09:49:44

Bandit-Kralik psal:

Hlavne karbce,ventyly,rozvodak a vokouknout celkovej stav....

Tak přesně tohle mi dělal (ventily, karbce, novej rozvoďák + novej vzducháč) a vzal si všehovšudy 3800,-. Jestli je to dobrá cena nebo ne nechť posouděj jiní ale s přístupem k zákazníkovi (kterej se tu taky tak trochu probírá bigsmile atd.) spokojenost.

PS.: Ivošku, vyříkáte si to na srazu, tady je to o hovně smile1

Ne asi
barynek (Člen)
26.03.2008 20:29:37

luig psal:
Bandit-Kralik psal:

Hlavne karbce,ventyly,rozvodak a vokouknout celkovej stav....

Tak přesně tohle mi dělal (ventily, karbce, novej rozvoďák + novej vzducháč) a vzal si všehovšudy 3800,-. Jestli je to dobrá cena nebo ne nechť posouděj jiní ale s přístupem k zákazníkovi (kterej se tu taky tak trochu probírá bigsmile atd.) spokojenost.

PS.: Ivošku, vyříkáte si to na srazu, tady je to o hovně smile1

pussybigsmilebigsmilebigsmile

Bandit 4EVER!!!
barynek (Člen)
26.03.2008 20:34:57

osiris psal:

...a máš to inkvizi bigsmile

barynkoj: ne, nemám na to stejnej názor jako ty smile1
...von to prodává, .............................
.......................................................
...to si radši řeknu kámošoj, nebo někde na benzině ať mě nechá sednout smile1

Inkviz sorry, jsem se upsalredfaceredface

Osi: seš správnej moderatizátor, páč sis všimnul, že to bylo pro tebesmile1
Jinak já tvý argumenty beru, chápu je, ale jedna věc je oznámit to a říct nebo někde napsat: nelezte mi na to a jen se koukněte a druhá jak jsi psal počítat s tím že je to předváděčka. To, že to tam nebyla je věc jiná.
Jinak i na výstavě jsem si všimnul, že a některý se dá lízt a na některý ne, ale jsou prostě viditelně označený. Zatím mám totiž kámošů s mašinama o kterejch bych uvažoval na sednutí poskrovnu (když nepočítam polotučnýho Luige a na tom jsem seděl ještě než on měl vůbec nějakou mašinu).
JInak se budu řídit tvou radou a budu říkat kámošům a protože jsme tady vlastně na bandit foru jedna velká rodina tak se ptám Osi, necháš mě na srazu sednout?bigsmilebigsmilebigsmile

Bandit 4EVER!!!
osiris (Člen)
26.03.2008 20:43:00

...to víš že jo smile1

barynek (Člen)
26.03.2008 20:48:59

osiris psal:

...to víš že jo smile1

se mooc těšimsmile1 good

Bandit 4EVER!!!
osiris (Člen)
26.03.2008 20:53:27

...stojí to 480,- cool bigsmile

barynek (Člen)
26.03.2008 20:54:15

osiris psal:

surpriseddam ti max. beerbeerevil

Bandit 4EVER!!!
osiris (Člen)
26.03.2008 20:55:12

...beru good (můžeš si sednout 2x) bigsmile

Meloun (Člen)
26.03.2008 20:56:35

osiris psal:

surprisedsurprised
Z Liberce do Praheee to je přes studentagency nebo jak za necelý kilo!!surprised
A to kurefsky luxusním busem!bigsmile

PURE NAKED BIKE!
barynek (Člen)
26.03.2008 20:56:48

osiris psal:

...beru good (můžeš si sednout 2x) bigsmile

goodcool

Bandit 4EVER!!!
osiris (Člen)
26.03.2008 21:00:52

Meloun psal:
osiris psal:

surprisedsurprised
Z Liberce do Praheee to je přes studentagency nebo jak za necelý kilo!!surprised
A to kurefsky luxusním busem!bigsmile

...ale já k tomu podávám koblihu, kapučíno a noviny cool bigsmile

luig (Člen)
26.03.2008 21:20:58

Osi, to neděláš dobře (s tim sednutím Barynka na tvoji mašinu)...
Přeci jenom už má nějakou tu zkušenost s jízdou na motorce v ryze nemotorkářský poloze (řekl bych ležmo)bigsmilebigsmilebigsmile

Nerad bych mu pak pučoval na novýho Akrapoviče pro tebebigsmile

Ne asi
barynek (Člen)
27.03.2008 18:55:36

luig psal:

Osi, to neděláš dobře (s tim sednutím Barynka na tvoji mašinu)...
Přeci jenom už má nějakou tu zkušenost s jízdou na motorce v ryze nemotorkářský poloze (řekl bych ležmo)bigsmilebigsmilebigsmile

Nerad bych mu pak pučoval na novýho Akrapoviče pro tebebigsmile

fuckfuckfuckpussybigsmile

Osi vubec ho neposlouchej, nevi co mluvibigsmilebigsmilebigsmile

Bandit 4EVER!!!
osiris (Člen)
27.03.2008 19:18:45

...je zvyklá bejt i vzhůru nohama cool

barynek (Člen)
27.03.2008 22:52:58