Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Filousku..

Pšán (Člen)
28.03.2008 08:37:27

Filousku..

..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Fik-B6S (Člen)
28.03.2008 08:41:50

Re: Filousku..

Hej tak todle je kára podle mých představ...

Amatér postavil Archu, profesionál Titanic...
http://www.youtube.com/watch?v=Fk8W4OyaHZU
gore (Člen)
28.03.2008 08:46:13

..a davaj k tomu klobouky Texas Rangersgoodbigsmilebigsmile coolsmokinsmokin

OOUUJEEEEEEEEE!!!!
ross (Člen)
28.03.2008 08:49:47

8,3l, manuální převodovkasurprised blázniheadshake

Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
K.a.s.y.m. (Člen)
28.03.2008 08:51:53

....pěknej mazelsmile1good

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
misi (Člen)
28.03.2008 08:58:08

ganc napiču kára. to rači tohle za 6stku :D

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1990-For … 0236971143

Blu one.... old one
Filous (Člen)
28.03.2008 09:03:01

...to je heský, ale jinak na :pussy: ...líbil by se mi šestimístnej Double cab a teréní podvozek, něco ve stylu lifted truck, s naftovym Cumminsem a manuální fofršpajskou:good: ...tag a teť spátky do reality:-(

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen)
28.03.2008 09:14:24

Filous psal:

...to je heský, ale jinak na pussy ...líbil by se mi šestimístnej Double cab a teréní podvozek, něco ve stylu lifted truck, s naftovym Cumminsem a manuální fofršpajskougood ...tag a teť spátky do realitysmile2

myslíš něco jako nesmrtelnej rodinej pick up kompaktních rozměrů?bigsmilebigsmilebigsmile

Pšán (Člen)
28.03.2008 09:16:28

Filous psal:

...to je heský, ale jinak na pussy ...líbil by se mi šestimístnej Double cab a teréní podvozek, něco ve stylu lifted truck, s naftovym Cumminsem a manuální fofršpajskougood ...tag a teť spátky do realitysmile2

..jj,vím v čem by si ráda lebedila tvá bolavá záda(doufám,že už jsou lepšígood)..ale tahle kára je na polechtání snůsmile1
..zase mít tohle,tak se sny změní v noční můru,bo kdo by to živilidontknow
..ale hezká je,to jo..

..opravdový muž s pravidelným cyklem..
SLUGI (Člen)
28.03.2008 09:26:57

... idontknowidontknow

http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotkydiskuze/SLUGI/ford1.jpg

http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotkydiskuze/SLUGI/ford2.jpg

... evil

"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Filous (Člen)
28.03.2008 09:41:48

VikecB12 (Člen)
28.03.2008 09:49:18

Nojó,ale k čemu je to dobrýidontknow Vobyčejnej Sprinter nadělá víc práce,když je v něm řada sedadel,tak aji nějakýho člověka vodveze a na motorku ti neprší,když si ju vezešsmile1 Ofšem nejseš v širokém okolí za maséra,to je faktheadshake

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
mi (Člen)
28.03.2008 10:11:51

surprised.tak to je auto podle mích představ, do města jak dělaný žádna stau není problém objedeš kudy tě napadne nebo prostě přejedeš aš k semaforu cool a na ježdění do a s hospody je to taky bezva páč je fuk esi jedeš po silnici nebo ne. A vypadá to dost dobře.....bigsmile

svět je cirkusovej stan
Filous (Člen)
28.03.2008 10:12:32

VikecB12 psal:

Nojó,ale k čemu je to dobrýidontknow Vobyčejnej Sprinter nadělá víc práce,když je v něm řada sedadel,tak aji nějakýho člověka vodveze a na motorku ti neprší,když si ju vezešsmile1 Ofšem nejseš v širokém okolí za maséra,to je faktheadshake

...nejde vo to bejt za maséra a ani neřešim užitnou hodnotu, prostě se mi tydle auta líbjej, holt mam takovej zvrácenej fkus...stejně tag můžeš jezdit v 1,2 HTP, ale třeba v Murcielagu je ten požitek z jízdy tag ňák jinej a taky je to svym spůsobem auto na hovno...a dybych si měl vybrat mezi tebou zmiňovanym Sprinterem, Superbem a Dodgem za stejný prachy, tag bych měl jasno, prostě neberu auto jen jako dopravní prostředek, ale jako věc, kerá mi dělá mimo jiný i radost...dyš potřebuju vodvíst motorku tag aby mi na ni nepršelo, tag dodávek mam g dispozici víc neš dost...

mi (Člen)
28.03.2008 10:16:18

ale naložit něco na korbu je asi pakárnaidontknow

svět je cirkusovej stan
ross (Člen)
28.03.2008 10:19:51

Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
K.a.s.y.m. (Člen)
28.03.2008 10:26:15

nevidim nic špatnýho mít velký auto...taky bych mohl jezdit ve favoritu nebo filcce,bo jezdíme v autě dva a defakto jen po měste a okolí,ale protože mám rád velký a pohodlný auta tak mám Renaulta 25 v automatu.....Kdyby tady byli tyhle velký pick upy dostupný stejně jak za louží tak jezdím taky v něm.Holt na velikosti záležíbigsmilebigsmile

Tomas600N (Člen)
28.03.2008 11:07:35

tak takovehle nádhery mi parkujou kousek od baraku,ve Fordu,a plno krásných nových i starých Mustangůgoodgood každy den kolem toho chodim a surprised jak pussy goodgoodgood

VikecB12 (Člen)
28.03.2008 12:08:16

Filous psal:
VikecB12 psal:

...nejde vo to bejt za maséra a ani neřešim užitnou hodnotu, prostě se mi tydle auta líbjej, holt mam takovej zvrácenej fkus...stejně tag můžeš jezdit v 1,2 HTP, ale třeba v Murcielagu je ten požitek z jízdy tag ňák jinej a taky je to svym spůsobem auto na hovno...a dybych si měl vybrat mezi tebou zmiňovanym Sprinterem, Superbem a Dodgem za stejný prachy, tag bych měl jasno, prostě neberu auto jen jako dopravní prostředek, ale jako věc, kerá mi dělá mimo jiný i radost...dyš potřebuju vodvíst motorku tag aby mi na ni nepršelo, tag dodávek mam g dispozici víc neš dost...

Notak pokud se to srdíčku líbí,tak to potom jógood Sám vím že pokud se mě něco zalíbí,tak to musím mít aji kdyby hovnopotombylosmile2bigsmile

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Filous (Člen)
28.03.2008 12:21:59

VikecB12 psal:
Filous psal:
VikecB12 psal:

Notak pokud se to srdíčku líbí,tak to potom jógood Sám vím že pokud se mě něco zalíbí,tak to musím mít aji kdyby hovnopotombylosmile2bigsmile

...a vo tom to je, z pohledu rozumu na tom autě nenajdeš jedinej kladnej bod, ale dyš mě se tag líbísmile2

K.a.s.y.m. (Člen)
28.03.2008 12:29:58

Filous psal:
VikecB12 psal:
Filous psal:

...a vo tom to je, z pohledu rozumu na tom autě nenajdeš jedinej kladnej bod, ale dyš mě se tag líbísmile2

myslím,že pozitivum to má...ten dobrej pocit když v tom jedeš a užíváš si tu jízdusmile1cool

Filous (Člen)
28.03.2008 12:52:01

K.a.s.y.m. psal:
Filous psal:
VikecB12 psal:

myslím,že pozitivum to má...ten dobrej pocit když v tom jedeš a užíváš si tu jízdusmile1cool

...a tag to zas jógoodbigsmile

Petr J. (Člen)
28.03.2008 14:16:52

MÁ TO VELKÝ POZITIVUM.....na korbu naložíš dvě tři krosky jak nic.....good....taky bych si takové auto nechal líbit...good...v NewYorku jsem obdivoval tohle na 22" kolech http://www.cadillac.com/cadillacjsp/mod … 1&id=0 good

Zdenda (Člen)
28.03.2008 14:20:10

Fčéra sem viděl Toyotu Tundru, na drapácích. To byla mňamka. Ovšem tak nějak taky auto k pussy Ale mít love tak už je v garážigood

Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
sonyk (Člen)
28.03.2008 14:35:23

Auto nadherny muj takovej mensi sen, ale stacila by nova Navara smile1

Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Filous (Člen)
28.03.2008 14:44:55

...Tundra je luksusní povosgood ...a Navara by při nejhoršim taky stačilasmile1

Petr J. (Člen)
28.03.2008 15:12:27
Lytr (Člen)
28.03.2008 20:47:16

nerozumym tomu ani za pyčuidontknow

to je mi ale náhodička
Pulytr (Člen)
28.03.2008 21:02:42

čemu pyčohelp

Dva kusy píva
Lytr (Člen)
28.03.2008 21:06:14

těm trachtorum pyčo

to je mi ale náhodička
Pulytr (Člen)
28.03.2008 21:10:50

jebat zetory pyčohelp

Dva kusy píva
vorel (Člen)
28.03.2008 21:14:11

vy dva ste se hledalismokin

řikám si hurikán
yello (Člen)
28.03.2008 21:16:16

Rozdil,mezi chlapcem a chlapem,je JEN v cene hracek... smile1

...che palle !!!
Jiřina (Člen)
28.03.2008 22:52:05

Petr J. psal:

MÁ TO VELKÝ POZITIVUM.....na korbu naložíš dvě tři krosky jak nic.....good....taky bych si takové auto nechal líbit...good...v NewYorku jsem obdivoval tohle na 22" kolech http://www.cadillac.com/cadillacjsp/mod … 1&id=0 good

Taky kolem něho pravidelně jezdíííím http://www.cars.cz/xchanger/custom/tonycar/cl.jsp good bigsmile

Editoval osiris (28.03.2008 23:02:46)

Tož tak:-D

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS