Nejsi přihlášen
Počet článků řetazu
kolik u B12 2001? Kelly tvrdí 110, Filous 112, já i Datel jsme napočítali 110. Chceme kupovat i s Abikem sadu s rozetou vo dva zuby věčí,což by mělo být vo dva články víc. Jo a navíc to mámevoba nakopnutý
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Re: Počet článků řetazu
Koldan psal:kolik u B12 2001? Kelly tvrdí 110, Filous 112, já i Datel jsme napočítali 110. Chceme kupovat i s Abikem sadu s rozetou vo dva zuby věčí,což by mělo být vo dva články víc. Jo a navíc to mámevoba nakopnutý
..zkus poštrachat..
http://www.gearingcommander.com/
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Kuba B12 psal:kouledan: myslíš že o 2 zuby věčí rozeta nutně znamená o2 články delší "řetaz"?
ne pyčo,ale další dva ZLATÝ články na tý mí krásný mašině je hustohustý wodvaz woe a neser woe,celů zimu sem nabíral hmotu
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Kuba B12 psal:kouledan: myslíš že o 2 zuby věčí rozeta nutně znamená o2 články delší "řetaz"?
to se mě zdá taky nějak moc ne?! :( Já bych tam dal max vo článek - to přece muší stačit .... i když u novýho řetezu ........... Koldan má recht, kupce radši víc ...! :))))))))))))))) Se dyžta kstavte - DID nýtovačku mám doma! :)))))))) Zkrátit se dá dycky ......
a pašáci,kdybyste dali vo jeden zub menší přední kolečko tak byste nemuseli vymejšlet jakou dýlku řeťazu a nechali byste tam origo...
a jako to 14kový kolečko je hovno,páč mám doma aj 13kový...
a k tomu 50 rozetu,když už má bejt sranda teda...
KOVAL psal:a pašáci,kdybyste dali vo jeden zub menší přední kolečko tak byste nemuseli vymejšlet jakou dýlku řeťazu a nechali byste tam origo...
a jako to 14kový kolečko je hovno,páč mám doma aj 13kový...
a k tomu 50 rozetu,když už má bejt sranda teda...
A pak je to krásnej trialovaj speciál
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Kakin psal:Kuba B12 psal:kouledan: myslíš že o 2 zuby věčí rozeta nutně znamená o2 články delší "řetaz"?
to se mě zdá taky nějak moc ne?! :( Já bych tam dal max vo článek - to přece muší stačit .... i když u novýho řetezu ........... Koldan má recht, kupce radši víc ...! :))))))))))))))) Se dyžta kstavte - DID nýtovačku mám doma! :)))))))) Zkrátit se dá dycky ......
že bych tě teda zneužil?
čoveče betonářu,dyk tomu řetezu je to uplně jedno jestli už se votočí po 14 ti nebo 15ti zubech přece..
a vo životnosti v mým případě nemůže bejt řeč,páč já řetěz nemažu abych neměk špinavej celej bajk vod toho zkurvenýho sajrajtu takže samože už ty zuby pak jsou uplně nepodstatný..
ale jinak ta 14ka funguje a jak sem psal pro odvážné mám doma k vyzkoušení i 13ku..
No já kdysi zkoušel na B-6 vo zub menší kolečko a na zrychlení to mělo vliv jako sviňa při kouškách proti GSX-R 750 s origo a o zub menším kolečkem, ale paradoxně to co sem vod toho chtěl tak to se dělalo hůř - nechápu ale na záda ta motorka šla ještě hůř než origo! :((((((((((((((((((( Ale jinak na jebku teď kupuju taky vo zub menší kolo ..... na CECku je potřeba v Brně trošku porychlit a vono to do toho kopca jakože moc nemůže ....... a paradoxně se snad možná zvedne i maximálka na cílovce ..! :)
Datel psal:Kakin psal:Kuba B12 psal:kouledan: myslíš že o 2 zuby věčí rozeta nutně znamená o2 články delší "řetaz"?
že bych tě teda zneužil?
není problém ....
KOVAL
voni "vodborníci" v tom vydí tření gumičky po větší ploše a její "extrémní" namáhání,bo se článek na 14ce ohne "extrémně" více než na 15ce a to musí mít zákonitě vliv na jeho životnost
Bo Koldan je študovaný, a vyučený praktik mu nemá co říkat,bo voni na to maj tabulky
God Save The Queen!
Stránky: 1