Nejsi přihlášen
vyhřívané rukojeti
zdar chlopi,mám vyhř.ruk. OXFORD,ele nefunguje mi ten spínač pro zapnutí.Uvažoval jsem,co by se stalo,kdybych to zapojil bez toho origoše přez nějaký nový spínač!problem je v tom,že u origoše je potenciometr na regulaci proudu do rukojeti,a nevím jestli bez toho se ty rukojeti nespálí,když to půjde vlastně pořád naplno???
když to jede,je to OK
Re: vyhřívané rukojeti
Antihero psal:...co takhle reklamace?
...na plno ti to spálí především ruce, topí to jak cip. Přítelka má to samý na mašině a dyž to zapínám, maximum je pulka výkonu.
reklamace je fuč,koupil jsem to na motce a už to nešlo,tak jsem se tomu mrknul na zoubek když už nejde jezdit
když to jede,je to OK
zkus se kouknout co tam jsou za díly a myslím čísla toho poťáku a tak a zajdi někde do elektra kde prodávaj díly a tak jim to zkus ukazat že bys to potřeboval a jen ty díly vevnitř vyměň ...
http://gme.cz/ nemusis nikam chodit pokud tomu trochu rozumis
Vzdy muze byt hur :-)
...ja tam tzv. startovací poloha kterou by jsi měl používat max. 5 minut a pak omezený polohy, ale jsou i tací, kteří jezdí pořád na ten start (to si myslím, že není ideál spíš kvůli dobíjení než čemukoliv jinýmu)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Tak pokud to topi moc, tak si tam dej jeste predrazny rezistor a teprve na to potak. Tim snizis maximalni hranici proudu. Jinak je jich vic typu. Logaritmicky, exponencialni, LINEARNI a tak. Doporucuju LINEARNI prubeh. Spis tam zalezi, jestli je to jen ridici potak, nebo fakt vykonovvy, pres ktery to vyhriva. Ale pokud je to jen ridici, tak by v tom nemel byt problem. Ja ty rukojete nikdy nekoumal ..
...tady hlavně de vo to, že ten potenciometr (ovládací kolečko), slouží nejen k regulaci ale i jako vypínačč.
...otáčení=regulace
...zmačknutí=on/off
to je specialita tohodle werku
...nemám pravdu?
There's a pie in the sky when you die.
KOVAL psal:nevim,ale možná mám tu ovládací krabičku někde v garáži,kdysi sem s tim koupil bandasku a zahodil sem to že byly ořený gripy..
no to bys jsi mi udělal velkou radost,třeba jako dárek k vánocům(samozřejmě že to odkoupím pokud to najdeš)
zatím dík všem
když to jede,je to OK
Antihero psal:hans psal:vyhřívaný rukojeti
v prosinci pochopíš
nemám zimáky....
Antihero psal:hans psal:vyhřívaný rukojeti
v prosinci pochopíš
Ono ani nemusí být prosinec, stačí když se ochladí a je kolem 15 stupňů. Nač jsou opravdu dobré jsem pochopil na Grossglockneru, kde mně mrzly pazoury zatímco KOMÁRek byl v s vyhřívákama v pohodě. Jinak jsem si včera pořídil taky. Saito od strýce Louise.
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
minulej tejden sem viděl nějakej novej model od Oxfordu a místo toho děsivýho votáčecího reostatu to mnělo to ovládání jakože jakože zalitejma čudlíkama v takovým jako dálkovým ovladači jak vod tv,akorát s kablíkem teda a LED-kama to ukazovalo intenzitu nastavení a jako vypadalo to dost luxusně,ten ovladač byl samože malej a oboustarnou páskou připevnitelnej někde,třeba na vrchní brejle nebo plasty..
akorát že to nepotřebuju
KOVAL psal:minulej tejden sem viděl nějakej novej model od Oxfordu a místo toho děsivýho votáčecího reostatu to mnělo to ovládání jakože jakože zalitejma čudlíkama v takovým jako dálkovým ovladači jak vod tv,akorát s kablíkem teda a LED-kama to ukazovalo intenzitu nastavení a jako vypadalo to dost luxusně,ten ovladač byl samože malej a oboustarnou páskou připevnitelnej někde,třeba na vrchní brejle nebo plasty..
akorát že to nepotřebuju
mimochodem,už jsi byl v té garáži???
když to jede,je to OK
zdenek 1 psal:hans psal:Antihero psal:
v prosinci pochopíšnemám zimáky....
a máš vůbec motorku???
pochybuješ o mě snad???
no jinak zmrzlý ruce jsem samozřejmě zažil mockrát, ale vyhřívaný rukojeti mi nějak neseděj....kdybych je měl, tak bych je určitě chválil, ale ty prachy bych za ně nikdy nedal.....
motorka je přeci motorka
KOVAL psal:minulej tejden sem viděl nějakej novej model od Oxfordu a místo toho děsivýho votáčecího reostatu to mnělo to ovládání jakože jakože zalitejma čudlíkama v takovým jako dálkovým ovladači jak vod tv,akorát s kablíkem teda a LED-kama to ukazovalo intenzitu nastavení a jako vypadalo to dost luxusně,ten ovladač byl samože malej a oboustarnou páskou připevnitelnej někde,třeba na vrchní brejle nebo plasty..
akorát že to nepotřebuju
Ta šílenost ovládací mě zatím vždycky odradila, že by někdo udělal něco vzhlednějšího?
Strýcfajtr !!!
hans psal:zdenek 1 psal:hans psal:
nemám zimáky....a máš vůbec motorku???
pochybuješ o mě snad???
no jinak zmrzlý ruce jsem samozřejmě zažil mockrát, ale vyhřívaný rukojeti mi nějak neseděj....kdybych je měl, tak bych je určitě chválil, ale ty prachy bych za ně nikdy nedal.....
motorka je přeci motorka
to bych si nedovolil
když to jede,je to OK
XJelen psal:KOVAL psal:minulej tejden sem viděl nějakej novej model od Oxfordu a místo toho děsivýho votáčecího reostatu to mnělo to ovládání jakože jakože zalitejma čudlíkama v takovým jako dálkovým ovladači jak vod tv,akorát s kablíkem teda a LED-kama to ukazovalo intenzitu nastavení a jako vypadalo to dost luxusně,ten ovladač byl samože malej a oboustarnou páskou připevnitelnej někde,třeba na vrchní brejle nebo plasty..
akorát že to nepotřebujuTa šílenost ovládací mě zatím vždycky odradila, že by někdo udělal něco vzhlednějšího?
..ba né, velikostí základny je tenhle model oxfordu možná o nějakej milimetřík větší, jen na vejšku je to nižší, protože už tam není otáčecí ovladač a přidělat to jde ne oboustrankou, ale je tam k tomu přímo plechovej držáček pod tu základnu, kterej se dá přidělat buď na hrazdu, nebo na objímku zrcátka, nebo na objímku pumpy atd.
...není to zrovna čerstvá novinka (tam byly ledky barevný, teď už to taky šiděj) takže možná víš o čem je řeč
Měl sem vyhřívaný hefty na Varanovi,je to fajn věcička,akorát mě sere že sou ty rukojetě tak silný a tvrdý Nevíte jestli se dělají nějaký kloudnější,měký,nebo je to fšechno stejný? Origo BMW nepočítám....
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
...tak to je ještě ten exkluzivní model vím to proto, že se už přes půl roku přemlouvám, že tenhle model asi potřebuju a tak dlouho se budu přemlouvat až už ten barevnej neseženu
Takže bazmek furt stejně velikej? Tak holt zase budu vozit jedny teplejší rukavice jako doteď Nějak jsem nepřišel na to, kam tu příšeru namontovat, aby to nevypadalo, jako když jsem měl na fichtlu starý hodinky na řídítkách
Strýcfajtr !!!
Progear 650 (Člen) 03.12.2007 08:46:54 Offline |
no a co takhle vyhřívaný rukavuci od značky Therm-ic...
Nemáte s tim nekdo zkušenost?
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Filous psal:...stejně jako Vikecoj i mě vadí provedení tech heftů...hnusný, tvrdý, vječí průměr
No právě,nechápu že to ještě nedělají v normální velikosti a stejně měký jak normál hefty Vždyť aji ti výrobci musí vidět že je to na . Ale stejně do nějakejch pudu,asi vemu ty Saita,sou za pár peněz a aspon nebudu v Alpách v dešťu jezdit s jednou rukou na válcích,abych se trochu zahřál
K.a.s.y.m. (Člen) 03.12.2007 15:26:58 Offline |
Mám tyhle od Saita http://www.motoskaut.cz/zbozi-saito-vyh … -9061.html
a naprostá spokojenost.je teda fakt ze jsem za ně dal 600,- byli v akciMá jí jen dvě polohy a i na tu větší se dá v pohodě furt hlavně když je fakt kosa 5-10 stupnů.jsou silnější,ale na to se dá zvyknout.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
...jo já vím, na začátku to ale bylo barevný už okolo těch diod
...však už jsem se ukecal když už jsem je držel v ruce (i přes tu cenu 2,2 chtěl) po tom co jsem se přes půl roku přemlouval že je asi potřebuju a když byly teda jediný pro tu paní k vánocům, tak jsem si řek, že když se zas budu přemlouvat do července, tak si pak zas budu moct chvíli říkat, že je teď zrovna nepotřebuju :)) zkrátka čuměl jsem po těch diodovejch oxfordech předtím, budu po nich čumět i potom :))
Zdarec,
otvírám tohle téma páč mám pár dotazů. Rád bych si něco podobnýho pořídil, protože mi je kosa právě od rukou...
Takže:
1. jak se to dává na řidítka? Na starý hefta asi ne, takže jak to je u plynu?
2. o kolik to je tlustší
3. stačí ty Saita od strejdy Louise s dvěma regulačníma stupněma, nebo to chce víc či jinou značku? Jakou?
4. nemáte někdo nějakou fotku jak to vypadá na řidítkách + ten ovládací bazmek (nějak se to nelíbí, řešil to někdo, že to ovládání dal jinam?)
Díky za reace
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Na řídítka to dostaneš tak, že stáhneš nebo rozřízneš starý gripy a místo nich natáhneš nový, někteří výrobci přibalují do krabice na zajištění proti protočení sekundový lepidlo.U plynu to normalně natáhneš na plastovou trubičku ktera je mezi samotným gripem a řídítkem, kvůli tomu má taky pravej grip o 2 mm větší průměr.
2. Já jsem měl původní průměr gripu 32mm, teď tam mám vyhřívaný Hein Gericke(Oxford) a ty mají průměr 34mm, závisí od jakého výrobce je máš, nejsilnější jsou Saito I od louis ale nevím teď kolik mm mají.
3. Ono u těch vyhřívání jde hlavně o cenu, i když já to svoje tlačítkový(ovládání kolečkem se mi nelíbilo) mám za 40 euro. Regulace je tam 4-stupňová 50-60-75-100 procent.
4. fotku mám teď po ruce jen na ER5 přítelkyně, a je to na origo uzkých řídítkach, na B12 s širšíma to je líp upevneny, hned po ruce.
Editoval osiris (27.03.2008 21:05:38)
Je to černé a klepe to na dveře. Co to je? Naše růžová budoucnost.
K.a.s.y.m. (Člen) 28.03.2008 07:17:25 Offline |
Já mám ty dvoustupňový Saita a jsou v pohodě se slabšíma rukavicema se dá jezdit i kolem 5 stupňů na tu vyšší teplotu a je to fakt příjemný...ta menší teplota je tak na větší teplo..kolem 15 stupňů a výš jinak nemá smysl,ale jsem s tím spokojenej
K.a.s.y.m. (Člen) 28.03.2008 08:10:47 Offline |
VikecB12 psal:No já mám taky ty Saita a nic moc teda. Na tu vyší teplotu je to během jízdy vlažný,vobčas musím přepnout na chvilku na polohu Start,aby se zase rozehřály
Já tam polohu start nemám...jen polohu High a Low...jezdím většinou na tu High
K.a.s.y.m. (Člen) 28.03.2008 09:09:28 Offline |
tak to máš asi trochu vychytanější model
K.a.s.y.m. (Člen) 28.03.2008 09:50:20 Offline |
no mám konkrétně tyhle http://www.motoskaut.cz/zbozi-saito-vyh … -9061.html
a mám pocit,že topí asi 50W nebo 60W a 20W,ale ruku do ohně za to nedám bych se musel podívat doma.
No,to bude asi ten rozdíl. Při jízdě třeba po dálnici kde se dost vochlazujou vzduchem používám ten start,ale třeba ve městě stačí ta poloha Háj. Ale je to jedno,dal sem za ně asi 900 a až se spálí,nebo mě budou srat,tak je vořežu a bude bo
K.a.s.y.m. (Člen) 28.03.2008 10:20:22 Offline |
VikecB12 psal:No,to bude asi ten rozdíl. Při jízdě třeba po dálnici kde se dost vochlazujou vzduchem používám ten start,ale třeba ve městě stačí ta poloha Háj. Ale je to jedno,dal sem za ně asi 900 a až se spálí,nebo mě budou srat,tak je vořežu a bude bo
No mě stáli asi 600
...oxford, novej model http://www.oxprod.com/index.php?pg=3&am … 174&p=
...jsou jen o 2mm širší než origo gripy (průměr 34mm)
Bedřich psal:Kolik? Typ, kde se dají koupit?
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:Mam oxfordy jako Osiris a
pet stupnu vykonu
automaticky vypnuti pri malym napeti
hezkej ovladac
cena jak za prase
TAKŽE KDYŽ TO ZAPNU,A PO CHVÍLI SE TO SAMO VYPNE,TAK JE TO POKLESEM NAPĚTÍ???
když to jede,je to OK
Stránky: 1