Nejsi přihlášen
streetbandit (Nový člen) 28.03.2008 12:53:11 Offline |
HELP!!! uškrcení GSF 600
Koupím škrtící sadu s dokladem na motocykl suzuki bandit gsf 600N model 96-99.
Tuhle sadu již nelze koupit u autorizovaného prodejce a tudíž moto již nikdo neuškrtí oficiální cestou.
Popřípadě vyměním otevřeného bandita za bandita s 25kw v TP.
Spěchá MOC!!!
Re: HELP!!! uškrcení GSF 600
moto ti někdo oficiálně přiškrtí, ale plácneš se přes kapsu.
streetbandit (Nový člen) 29.03.2008 09:55:15 Offline |
Zdarec,
no je to motorka přítelkyně. Aby teď mohla bez problémů jezdit, tak je potřeba to pořešit. Foto samozřejmě pověsím.
Do toho Triskelu jsem napsal, tak teď čekám na odpověď.
Mluvil jsem s borcem z
http://www.autotonymorava.cz/suzuki-motor.php
a ten mi řekl, že na tento "starý" model se škrtící sada nedá oficiálně koupit!! Nechci nadávat a být sprostý, takže se zdržím komentáře směřovaného na koncern suzuki, který mne v tomto zklamal.
Možnosti jsou prý takové:
- buď koupit sadu s dokladem, která byla namontována v motocyklu a provést oficiální uškrcení pomocí téhle sady
- nebo vyměnit stávajícího bandita za bandita s 25kw, což se nám nechce, poněvadž tento je naprosto super kousek
Prosím všechny, kdo ví jak pomoct nebo poradit, aby se mi ozvali a v případě úspěchu bude odměna samozřejmostí.
Předem děkuji.
SB
streetbandit (Nový člen) 29.03.2008 10:21:25 Offline |
Odpovědí typu "prodat a počkat do 21 let" se prosím zdržte.
streetbandit psal:Odpovědí typu "prodat a počkat do 21 let" se prosím zdržte.
prosit muzes
koupit motorku a teprv pak zjistovat jak je to z uskrcenim je dle meho nazoru docela hovadina. mel sis to zjistit pred koupi. urco zkus jne dealery treba z jineho kraje. nechapu proc by zastavovali skrceni starsich tipu kdyz jeste nedavno to slo
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
killerrebel (Člen) 29.03.2008 12:27:06 Offline |
v tom šenově jsou levnější třeba v Paskově v H3-moto jsou dražší ale možna ti to uškrtí toho staršího...
Více na http://www.motorkari.cz/profil/killerrebel/ <- ta je moje :)
slysel sem ze jsou dva zpusoby skrceni jeden je snad vymena soutat a nejaky slozitejsi upravy nebo jen ty plechy co davaj do karbcu. Takze nechapu proc by to vlastne neslo kdyz je ten karbec stejnej, nebo stejnej neni?
Stránky: 1