Nejsi přihlášen
K.a.s.y.m. (Člen) 27.03.2008 15:34:25 Offline |
Re: ...žádost vo vrácení not
Filous psal:...žádal ste něgdo na půlce trestu vo vrácení not??? ...jag by ta žádost měla vypadat??? ...Kelly???
to ti řeknou i na dopravce ne?myslím odbor řidičských průkazů...každopádně vím ,že to půjde před nějakou komisi a tam budou řešit jestli si to vůbec zasloužíš....jako svědci z okoli bydliště atd. jestli jsi nejezdil jakou máš pověst...prostě blbosti ,ale nakonec to vrátí.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Banditatom (Člen) 27.03.2008 15:51:12 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:...žádal ste něgdo na půlce trestu vo vrácení not??? ...jag by ta žádost měla vypadat??? ...Kelly???
to ti řeknou i na dopravce ne?myslím odbor řidičských průkazů...každopádně vím ,že to půjde před nějakou komisi a tam budou řešit jestli si to vůbec zasloužíš....jako svědci z okoli bydliště atd. jestli jsi nejezdil jakou máš pověst...prostě blbosti ,ale nakonec to vrátí.
blbost 1) musíš mít zaplacenou pokutu "celou"
2) příjdeš na ouřad
3) vypíšeš si papejr "žádost o vrácení řp"
4) odevzdáš a čekáš. No a pak ti příjde papírek že se máš dostavit
nebo si tam zajdeš sám myslím že mají na to 30dní
kapiš to!!!
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
pičoviny vyplozené amatéry
My znalí praxe
Po polovině trestu a 1 dni vyrážíme na úřad s žádostí napsanou doma a obsahem stylu:
za dobu trestu jsem nic neudělal(ověří si to),potřebuji doklady na výkon povolání,už takhle jsem se ocitl vlastní chybou ve stavu "sociální nouze",prosím,prosím
V případě že je úředník vstřícný a nemá důvod!!!! vám dělat naschvály,něco si klepne,zajde to k nadřízenému podepsat,a vy se musíte na místě vzdát odvolání a podepsat převzení(obálka co byste dostali na poště),tím pádem vezmete papírek co by vám jinak poslali do 30dní poštou do ruky a odcházíte na DI v místě bydliště kde jste předím vzorně a v předepané lhůtě papíry odevzdali..
A tady opět musíte ukecat úředníka aby opět sesmolil zápis ihned a ne až ve lhůtě umožněné zákonem!!
Opět vezmete papír co vám dá(podobnost s pohádkou o slepičce a kohoutkovi),a aspoň u nás to znamená sejít o patro níž na oddělení ŘP a milovaný doklad si vyzvednout..
Kupodivu se nikde nic neplatí
Samo že je u pár důležitých faktorů:
A. Nic jste neprovedli
B. Pokuta byla včas uhrazena
C. Úředník má dobrou náladu a je vstřícný
D. Úředník má přítomného nadřízeného který vám to podepíše!!!!!!!!!!!!
(bez něj je vám to na prd)
E. Vstřícný další úředník(pokud to nemáte vše v místě bydliště na jednom úřadu)
God Save The Queen!
K.a.s.y.m. (Člen) 27.03.2008 17:36:39 Offline |
Banditatom psal:K.a.s.y.m. psal:Filous psal:...žádal ste něgdo na půlce trestu vo vrácení not??? ...jag by ta žádost měla vypadat??? ...Kelly???
blbost 1) musíš mít zaplacenou pokutu "celou"
2) příjdeš na ouřad
3) vypíšeš si papejr "žádost o vrácení řp"
4) odevzdáš a čekáš. No a pak ti příjde papírek že se máš dostavit
nebo si tam zajdeš sám myslím že mají na to 30dní
kapiš to!!!
Já vycházel z toho jak to řešili u známího...je fakt ,že jemu to vzali za chlast tak se to možná řešilo jinak.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Jsem o krok dál, už když mi je brali jsem vyplnil žádost o vrácení po půlce datovanou do budoucna.A po půlce jsem našel ve schránce oznámení a pokyny k vyzvednutí řp.Jinak tu žádost o prominutí zbytku mi vyjel cajt a já jí jen dovyplnil a podepsal.
... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
filipe, tady to máš od A do Z http://www.mestopv.cz/showdoc.do?docid=1257 vč. formuláře http://www.mestopv.cz/files/ziv_sit/odb … _23d31.rtf
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Slugi
To jsem ti ty vole psal už v tom rozvláčným příspěvku
Zvedneš prdel,najmeš si drožku a jedeš tam kde ti je vzali
Při odebrání to má zas výhodu že je musíš odevzdat až u vás do 3 dnů,takže se v klidu dostaneš domů po vlastní ose
God Save The Queen!
JIRKASILVER (Člen) 27.03.2008 21:51:04 Offline |
Bod c zase možnost korupce.
Normální naklepat do PC svoje identifikační údaje a nastavené parametry předem
nic neproved,zaplacené pokuty pc vystaví sám potvrzení s kterým se dostavím k okýnku a vydají mi doklady.
Nesnáším bolševické metody kdy o mně má někdo rozhodovat.
osiris psal:filipe, tady to máš od A do Z http://www.mestopv.cz/showdoc.do?docid=1257 vč. formuláře http://www.mestopv.cz/files/ziv_sit/odb … _23d31.rtf
...díky Osi
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Kelly01 psal:Ty nemáš noty
...já zaplaťsatan jó, ale kámoš je má f čistírně a uš má půlku za sebou...
tak to pak na poprvé má čistírna dopráno,jich 99% vrátěj,když to je podruhé atd tak už tak vstřícný nejsou
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Stránky: 1