Nejsi přihlášen
...zdendoj a spol. - psí masakr :-)
...tywe co s tím budem dělat ?
citace: "K incidentu došlo 21. března na louce pod hřbitovem ve Staré Vsi nad Ondřejnicí. Americký pitbulteriér vážně pokousal muže, který jel kolem dvojice na kole. Fena ho několikrát kousla do nohy a shodila ho z kola".
"Na zemi se pak napadený snažil bránit batohem. Přesto mu agresivní fena způsobila hlubokou a patnáct centimetrů dlouhou ránu v lýtkovém svalu a další menší kousance," popsal mluvčí frýdecko-místecké policie Ivan Žurovec."
Zdenda psal:Pro představu: někdo vzal psa k vodě, ten pes byl určitě rád, že je venku, vrtěl vocasem, očekával zábavu. Důvěřuje pánovi, lhát a přetvařovat se, to neumí. A pak ho milej pán vezme přiváže ke gumě a vrhne do vody, kde se pomalu topí. Věřil pánovi. Bezmezně.
taky pro představu: dědka poslala bába se síťovkou do konzumu, dědek byl určitě rád, že si dá lahvový pívo vod cesty; možná i tím vocasem zkoušel vrtět, očekával klidnej podzim života; důvěřuje svýmu kolu a courá se parkem, jezdit rychle už neumí; a pak ho najednou někdo vezme za gumu vod tepláků a švihne s ním vo zem, kde se snaží bránit a nastavuje krvelačný bestii do chřtánu síťovku s kvasnicema; věřil, čemu von to kua bezmezně věřil ?
ps: jen vodlehčení
pps: jsem wůl, vím to
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Re: ...zdendoj a spol. - psí masakr :-)
Tak je ten majitel psa píčus a musí bejt za to zodpovědnej v plný výši. Co mě mrzí je to, že tyhle zprávy se vždycky a pouze poslední dobou týkají Pittů, Stafů atd. Co lidí už pokousala plemena jako Vlčák, Rotwik, Dobrman... To kdyby se mělo vypsat, tak Pit a AST jsou někde na konci řady. Njntyhle plemena jsou nyní populární asi jako motorkáři, vodní skůtry atd.
Jo a ještě jedna věc. To by mě vždycky hrozně zajímalo když na Nově nebo v těhle zprávách mluví o Pitech nebo AST. Ti psi jsou opravdu čistokrevní nebo ne? Pokud ne, jsou to kříženci, kde nikdo nemůže dát záruku povahy a charakteru. Píšu to proto, že neznám (a že jich znám hodně) jediného majitele čistokrevného Pitta a AST, ASB, který by měl nějaký takovýhle konflikt.
Mimochodem viděli jste na nově jak za živa polívali psa hořlavinou a pak ho upálili?? Neuvěřitelný jak jsme zdegenerovaný.
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
...tywe co s tím budem dělat ?
citace: "K incidentu došlo 21. března na louce pod hřbitovem ve Staré Vsi nad Ondřejnicí. Americký pitbulteriér vážně pokousal muže, který jel kolem dvojice na kole. Fena ho několikrát kousla do nohy a shodila ho z kola".
"Na zemi se pak napadený snažil bránit batohem. Přesto mu agresivní fena způsobila hlubokou a patnáct centimetrů dlouhou ránu v lýtkovém svalu a další menší kousance," popsal mluvčí frýdecko-místecké policie Ivan Žurovec."
..ten bicykhelista(70)to odsral 50-i štychama..majitelka psíka(24)a její přítel(27)ke staříkovi doběhli,sejmuli z něho psíka,tohoto pak naložili a ujeli..přitom,když byl panáček opřen o kapotu auta,aby jako nikam nejezdili,tak ho chtěli vyvratit,aby jakože mohli zmizet..což se jim ve finále povedlo..jako to zmizení..
..a teď né co s psíkem,ale co s nima????
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Nejsem. Jen mám trochu přehled co se týká psisek. A bohužel ve všem jdu proti proudu. Mám neoblíbený zaměstnání, neoblíbený plemeno psa, neoblíbený koníčky. A jsem za to fakt rád
Serem na to, bo kecáme o hovně. Radši mi pomoz. Na náhonu od motoru (na lodi) mám odprejskanou barvu. Je to nějaká slitina nebo kov. Čím nejlíp to natřu (zatřu jen ty odřený fleky) aby to vydrželo, když to bude ve vodě he?
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Pšán psal:...tywe co s tím budem dělat ?
..ten bicykhelista(70)to odsral 50-i štychama..majitelka psíka(24)a její přítel(27)ke staříkovi doběhli,sejmuli z něho psíka,tohoto pak naložili a ujeli..přitom,když byl panáček opřen o kapotu auta,aby jako nikam nejezdili,tak ho chtěli vyvratit,aby jakože mohli zmizet..což se jim ve finále povedlo..jako to zmizení..
..a teď né co s psíkem,ale co s nima????
Měl by platit jak mourovatej nebo bejt za to odsouzenej. On je za psa zodpovědný.
...ále seš ;)
...já bych to zkusil barvou, povidla a marmeláda sou na hovno (jestli je to slitina, tak na to určenej základ a navrch 2K barvu)
...ani jsi mi nedal vědět ty kurvo jestli jsme si dobře rozuměli s tou červenou :(
Nejsem bejku. Myslím, že na to koukám objektivně z obou stran.
Červenou jsem ještě nezkoušel ale snad to bude ok. Vše od tebe zatím bylo ok až na tu 3M leštěnku. Ta jako nic moc Zlatej černej SONAX
Včera jsem leštil woe hele (zkusim to zmenšit ale neslibuju):
Tys tomu zas dal pokouřit tou velikostí fotky a tou špatnou adresou...
Osiris by z tebe měl radost s fotkou přes 4MB...
troške jsme to poopravil ale nemám právo mazat na FTP a upravovat příspěvky tak je to jen tak provizorně...
Pro Osirise: zmenšená fotka je přimo ve fotkydiskuze aby to tu bylo vidět tak to když tak poopravuj nebo smaž tu zdendovu velkou verzi co má u sebe ve složce...
fikoj: však jsi to udělal ok, jj, smáznu mu tu hydru velkou :))
zdendoj: já ti woe tu radost připomenu až zas budeš loudit, neboj :) někdy mi jde i posílat lidi do prdele ;)
Zdenda psal:Nejsem bejku. Myslím, že na to koukám objektivně z obou stran.
Červenou jsem ještě nezkoušel ale snad to bude ok. Vše od tebe zatím bylo ok až na tu 3M leštěnku. Ta jako nic moc Zlatej černej SONAX
Včera jsem leštil woe hele (zkusim to zmenšit ale neslibuju):
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … ocabka.jpg
Co to žere vejško?a jakou to má maximálku?pjekná jebka
Jebat motorky :-)
cca 10l/hod, cca 70-80 Km/h (na vodě je každá rychlost rovna dvojnásobku jak na souši) je to fakt kalup jako svině.
Pičo ti přijedu zakrmit
woe teď dodělávám zkoušky na moře a na neomezenej výkon motoru. Pak se s tím budu muset tak něják seznamovat víš jak to je. By ses posral až by sme někde ztroskotali
Zdenda psal:woe teď dodělávám zkoušky na moře a na neomezenej výkon motoru. Pak se s tím budu muset tak něják seznamovat víš jak to je. By ses posral až by sme někde ztroskotali
...na rybniku bych doplaval ...tý vole, to by bylo men, to bych ti nadával
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Zdenda psal:Pšán psal:...tywe co s tím budem dělat ?
..a teď né co s psíkem,ale co s nima????Měl by platit jak mourovatej nebo bejt za to odsouzenej. On je za psa zodpovědný.
...Že se to stalo je , že se to stalo u nás na Vsi je ....ale nic platit nebudu, bo to nebyl můj pes
Jinak pro znalce Palousova výroku o "řepkovém poli a kostelu" to bylo hned vedle.
Filous psal:Zdenda psal:woe teď dodělávám zkoušky na moře a na neomezenej výkon motoru. Pak se s tím budu muset tak něják seznamovat víš jak to je. By ses posral až by sme někde ztroskotali
Apropó Filous neumí padlovat rukama k břehu ?
Billy psal:Filous psal:Zdenda psal:woe teď dodělávám zkoušky na moře a na neomezenej výkon motoru. Pak se s tím budu muset tak něják seznamovat víš jak to je. By ses posral až by sme někde ztroskotali
Apropó Filous neumí padlovat rukama k břehu ?
...co já bych pádloval??? ...von stroskotal, né já ...já bych křičel akorát "hilfééééé"
Filous: no nevim kolik by bylo jmen, ztroskotali bychom na tuty u Střekova těsn+ nad zdymadlama, takže by sis dal tovou menší Niagáru. No a pokud nemáš žábry, už bys prděl do vody
Zdenda psal:Filous: no nevim kolik by bylo jmen, ztroskotali bychom na tuty u Střekova těsn+ nad zdymadlama, takže by sis dal tovou menší Niagáru. No a pokud nemáš žábry, už bys prděl do vody
...musíš začít točit dříf a né aš těsně přet vodopádem, to dá rozum
Stránky: 1