Nejsi přihlášen
Ukapává olej s benzínem
Ukapává mně olej s benzínem z jedné z těch dvou hadiček pod motorem na pravé straně. Prd tomu rozumím, může mně někdo říct, jak moc velký problém to je? Za 14 dnů se u motky udělalo kolo v o průměru asi 20 cm.
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
Re: Ukapává olej s benzínem
...nenatankoval jsi moc plnou a teď jsi to neměl na bočáku ?
...odpouštěl už jsi někdy tu zašpuntovanou hadičku ?
...jestli říkáš s olejem, tak je to z tý zašpuntovaný a jestli jsi ji měl naplněnou (neodkalenou), tak ti třeba někde teď jen uchcala
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:...nenatankoval jsi moc plnou a teď jsi to neměl na bočáku ?
...jestli říkáš s olejem, tak je to z tý zašpuntovaný a jestli jsi ji měl naplněnou (neodkalenou), tak ti třeba někde teď jen uchcala
Přetankováno jsem měl, ale ono to kape, když stojí na centrálu
Nedalo mně to a byl jsem na to mrknout. Ukapává to z té otevřené hadičky a teď už je to asi jen benzín. Před zimou jsem do nádrže narval po hrdlo. Jen mě zaráží, že dřív jsem tankoval taky po hrdlo, ale z hadičky neukapávalo. Tak snad to bude ok.
osiris psal:...a není možný že se ti tlačí z nádrže ven ? oteplilo se
...ale říkáš že je to s olejem, samotnej by vyschnul a zbyla by tam jen mapa
Osi, napřed jsi mě uklidnil, ale teď do prdele nevím. Na zemi není mapa, ale mokrý flek, když to dám na prst, tak se zdá, že je to s olejem, ale během minuty mám prst suchý. Tak zas vím kulové.
Dneska sem dosel, nadlabnul stroj a sel se oblikat...kdyz ani po 5minutach se neozval zvuk vysavace a stale to jelo na dva sel sem se podivat.... 3 a 4 valec nepali...a z prepadu pro 3 a 4 karb tece benal proudem
Zustaly vyset plovaky - poklepani nepomohlo. Karby musely ven
Dal sem zpet, nic nekape, jede na 4v. ,ale v tockach se mu nechce, ten 4tej valec se uliva...asi sem hnul s hladinou behem cisteni
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Zdarec !!
Z ja mam stale tu ruku v sadre tak řikám aspon po měsíci vytlačím nastartuju ohřeju. Chytla na sytič hned nechal jsem chvíly na sytič . vypnul syt. a motka nechtěla do otáček na volnoběch šla ok teprve tak po 3min. vše jak má být .Také se vám tak dlouho dostává do otáček??? Nebo mi s toho absťáku už JEBE
Palino psal:Nedalo mně to a byl jsem na to mrknout. Ukapává to z té otevřené hadičky a teď už je to asi jen benzín. Před zimou jsem do nádrže narval po hrdlo. Jen mě zaráží, že dřív jsem tankoval taky po hrdlo, ale z hadičky neukapávalo. Tak snad to bude ok.
Keď zavrieš kohút na nadrži, tak to prestane tiecť? Ak áno, tak máš nejaké svinstvo v triskách.
pepann psal:Zdarec !!
Z ja mam stale tu ruku v sadre tak řikám aspon po měsíci vytlačím nastartuju ohřeju. Chytla na sytič hned nechal jsem chvíly na sytič . vypnul syt. a motka nechtěla do otáček na volnoběch šla ok teprve tak po 3min. vše jak má být .Také se vám tak dlouho dostává do otáček??? Nebo mi s toho absťáku už JEBE
Mal si v karburátoroch starý benzín, vyprchaný. Treba vždy vypustiť starý benzín z plavákových komôr do prepadu, potom to ide raz-dva nakopnúť.
Akela SK psal:Palino psal:Nedalo mně to a byl jsem na to mrknout. Ukapává to z té otevřené hadičky a teď už je to asi jen benzín. Před zimou jsem do nádrže narval po hrdlo. Jen mě zaráží, že dřív jsem tankoval taky po hrdlo, ale z hadičky neukapávalo. Tak snad to bude ok.
Keď zavrieš kohút na nadrži, tak to prestane tiecť? Ak áno, tak máš nejaké svinstvo v triskách.
Kohout na nádrži nemá pozici off.
jak na to koukám,tak mám nějakou divnou motorku,nic z podobných věcí se mi nestává,benzín nechávám jak je pořád zapnutej a nikdy mě nikde nic neteklo,sem z těch všemožnejch závad vedle,doufám,že mě to letos všechno nečeká
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Akela SK psal:Palino psal:Nedalo mně to a byl jsem na to mrknout. Ukapává to z té otevřené hadičky a teď už je to asi jen benzín. Před zimou jsem do nádrže narval po hrdlo. Jen mě zaráží, že dřív jsem tankoval taky po hrdlo, ale z hadičky neukapávalo. Tak snad to bude ok.
1/ kohout je podtlakovej, tzn. dyš nebježí motor, tag je furt vypnutej
2/ s tryskama jeho problém nijak nesouvisí
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Akela SK psal:Palino psal:Nedalo mně to a byl jsem na to mrknout. Ukapává to z té otevřené hadičky a teď už je to asi jen benzín. Před zimou jsem do nádrže narval po hrdlo. Jen mě zaráží, že dřív jsem tankoval taky po hrdlo, ale z hadičky neukapávalo. Tak snad to bude ok.
1/ kohout je podtlakovej, tzn. dyš nebježí motor, tag je furt vypnutej
2/ s tryskama jeho problém nijak nesouvisí
sorry, mňa len napadla situácia u staršej Hondy CB 400 mi tiekol benzín z prepadu. Mal som bordel v karbeci. Stačilo zavrieť kohút a netieklo to. Keď som rozobral a vyčistil karburátory, bolo všetko zase OK
osiris psal:...nenatankoval jsi moc plnou a teď jsi to neměl na bočáku ?
.
Pár dní zpátky, tak poránu, když jsem měl pořádnej bolehlav zminulé noci jsem se rozhod, že to vodšpuntuju. Jenžě ňák jsem měl roztřesený ruce, polil jsem si ruku a málem se z toho poblil. To byl srad jak svině, už jsem se viděl jak jí hážu do toho kbelíku co sem mě v ruce
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
K.a.s.y.m. (Člen) 31.03.2008 10:41:34 Offline |
luig psal:Udělám ze sebe zas debila...odkuď vedou ty dvě hadičky? Jedna bude jak jsem pochopil z přepadu nádrže ale ta druhá? A která je zašpuntovaná? díky
ta zašpuntovaná je z airboxu a ten bordel co z ní teče je odsávání z motorového prostoru
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:ta zašpuntovaná je z airboxu a ten bordel co z ní teče je odsávání z motorového prostoru
aha... z airboxu...Tam proudí vzduch ne? Přes filtr jde do motoru takže ten dobrel se tam veme kde? Hadička ústí z prostoru před filtrem ("špinavej vzduch") nebo za ("čistej")?
Nějak si to nedovedu představit, pořád je to "suchej" bordel ne? Tak jak z hadičky může cosi vytejkat?
Ne asi
K.a.s.y.m. (Člen) 31.03.2008 10:53:20 Offline |
chlape čti to celý a pořádně.Do Airboxu ústí odvětrávání z motorového prostoru....přesněji z víka ventilů.....odsává to odtamtud olejové výpary ty se sráží v airboxu,co neprojde znova motorsem se usazuje dole v takovým malým žlábku a odtamtud vede hadička dolů pod motor a tam je zašpuntovaná aby to nenasávalo nefiltrovanej vzduch ze silnice.je to takhle lepší???
K.a.s.y.m. psal:chlape čti to celý a pořádně.Do Airboxu ústí odvětrávání z motorového prostoru....přesněji z víka ventilů.....odsává to odtamtud olejové výpary ty se sráží v airboxu,co neprojde znova motorsem se usazuje dole v takovým malým žlábku a odtamtud vede hadička dolů pod motor a tam je zašpuntovaná aby to nenasávalo nefiltrovanej vzduch ze silnice.je to takhle lepší???
Takhle je to uplně super
Mě šlo hlavně o to upřesnit ten pojem motorovej prostor, vidíš řekneš víko ventilů, popíšeš to krásně a mám jasno, díky
Ne asi
K.a.s.y.m. (Člen) 31.03.2008 10:58:25 Offline |
luig psal:K.a.s.y.m. psal:chlape čti to celý a pořádně.Do Airboxu ústí odvětrávání z motorového prostoru....přesněji z víka ventilů.....odsává to odtamtud olejové výpary ty se sráží v airboxu,co neprojde znova motorsem se usazuje dole v takovým malým žlábku a odtamtud vede hadička dolů pod motor a tam je zašpuntovaná aby to nenasávalo nefiltrovanej vzduch ze silnice.je to takhle lepší???
Takhle je to uplně super
Mě šlo hlavně o to upřesnit ten pojem motorovej prostor, vidíš řekneš víko ventilů, popíšeš to krásně a mám jasno, díky
Ach jo.....mám to holt někdy těžký
mě by zas zajímalo co s tím furt děláte. Kuwa po pěti měsících jsem to vytlačil z garáže,naleštil jag sviňa,že by i filous čučel,hodil tam 4 roky starou baterku,zatáh PRI,chvilku koukal jak je pěkná a pak startnul a chytila na třetí lehké polechtání a jela jak švýcarský hodinky. Ale vono to bude asik těma zlatýma kolama
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:mě by zas zajímalo co s tím furt děláte. Kuwa po pěti měsících jsem to vytlačil z garáže,naleštil jag sviňa,že by i filous čučel,hodil tam 4 roky starou baterku,zatáh PRI,chvilku koukal jak je pěkná a pak startnul a chytila na třetí lehké polechtání a jela jak švýcarský hodinky. Ale vono to bude asik těma zlatýma kolama
...taky sem startoval po pjeti, ani baterku sem nevyndaval a žádnej trabl
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Stránky: 1