Nejsi přihlášen
|
Dettektorr (Člen) 01.04.2008 12:25:28 Offline |
Koupě Bandita 600N
Ahoj,
co si vy zkušení myslíte o tomto inzerátu? Mě jako nezkušenému to přijde jako zajímavá nabídka.
PS: dnes se na ni jedu podívat
PPS: proč nemá otáčkoměr taky LCD dispej? ![]()
![]()
![]()
Díky za vaše reakce Martin.
I na stupidní dotaz může existovat nestupidní odpověď.
|
Dettektorr (Člen) 01.04.2008 12:31:16 Offline |
Re: Koupě Bandita 600N
http://www.tipmoto.com/inzerat.php?tid=73556&fid=
sem fakt idiotische mann ![]()
|
K.a.s.y.m. (Člen) 01.04.2008 12:34:16 Offline |
cena docela jde.stav je slušnej.na KM nekoukej těch je moc málo spíš to chce slyšet.tenhle model má jen jeden dispej na tachometru.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Vypada pekne i to vypada ze vse jak ma byt.
Ty budiky sou normalni uplne u starsich modleu nebyl LCD an jeden a tusim ze az od 2003 je lcd i v otackomeru (hodiny)
drzak na kufr dobra vec. cena nevim k tomu se nemuzu vyjadrovat ja koupil vice jetou 2003 za 78. no urco se da jeste smlouvat
ale lepsi je videt svest se a vzit si nekoho kdo motorkam rozumi nejlip banditum
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
|
Dettektorr (Člen) 01.04.2008 12:41:36 Offline |
Dneska to obhlídnu, možná se mnou pojede i kámoš. Poptám se co a jak a kdyžtak požádám nějakýho bandaskáře jestli by se mnou do konce týdne udělal ještě jednou kuk na mašinu.
Dettektorr psal:Dneska to obhlídnu, možná se mnou pojede i kámoš. Poptám se co a jak a kdyžtak požádám nějakýho bandaskáře jestli by se mnou do konce týdne udělal ještě jednou kuk na mašinu.
Mrkni, kdo je středočech a dej mu echo, jestli by s tebou nejel. Podle obrázků poznáš hlavně to jak to chtěl kdo nafotit. Zkušenější poznají hlavně po nastartování.
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
|
Dettektorr (Člen) 01.04.2008 20:21:21 Offline |
Tak jsem ho viděl. Šel jsem k němu snad stokrát zpátky. Zamiloval jsem se, ale zachovávám chladnou hlavu. V sobotu tam jedu s pánem (42 let), kterej je můj dobrej kamarád, na motorkách jezdí asi 20 let, má servisní dílnu i na motorky a má autoškolu kde je sám instruktorem. Slibuju si vod toho, že mi řekne, jestli je to dobrej kup, kolik a kdy do motorky asi tak spadne. Konečný rozhodnutí bude na mě.
Takže v sobotu buď budu mít motorku, nebo ne. Držte palce ať můžu kuwa brázdit ty středočeský klikatky a možná ještě dál ![]()
![]()
![]()
|
Dettektorr (Člen) 01.04.2008 21:02:52 Offline |
Sem se vás nechtěl dotknout no, dědci ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dyk budu jednou taky tak mladej jako vy, nebojte (teda jestli motyku nerozvěsim po stromech a sebe s ní ![]()
Stránky: 1