Nejsi přihlášen
Re: Burani-Středočeši
no na karlův štejn bysme zajet mohli taky....ale já rozhoduju o takovejch těch důležitejch věcech, jako je celosvětovej mír, globální oteplování, hlad v zemích třetího světa. takový ty oviny jako co udělám se svým volným časem, penězma a kam se pojede, o tom rozhoduje moje buchta.....možná to někdo znáte....
ale dyby něco, dám echo
tož ja sem na karlovim štejně viděl hodně béček, ale furt přemýšlím, kterej byl osiris...
Kelly01 psal:Co záda hejsku
...f sobotu štyrkolka, dneska 250 na Béčku, cejtim je, nejni to uplně vono, ale myslim že dobrý ...dík za voptání ...ofšem ortopédovi se s vyjížďkou chlubit nebudu ...sem zvjedavej, co rezonance
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Kelly01 psal:Co záda hejsku
...f sobotu štyrkolka, dneska 250 na Béčku, cejtim je, nejni to uplně vono, ale myslim že dobrý ...dík za voptání ...ofšem ortopédovi se s vyjížďkou chlubit nebudu ...sem zvjedavej, co rezonance
Co vy ste na těch bandaskách za mrzácijá neska jel s jedním a ten během 100km 4x chcal
Jebat motorky :-)
hans psal:no na karlův štejn bysme zajet mohli taky....ale já rozhoduju o takovejch těch důležitejch věcech, jako je celosvětovej mír, globální oteplování, hlad v zemích třetího světa. takový ty oviny jako co udělám se svým volným časem, penězma a kam se pojede, o tom rozhoduje moje buchta.....možná to někdo znáte....
ale dyby něco, dám echo
Ubrat oves , prodloužit bič.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
PALOUS psal:Filous psal:Kelly01 psal:Co záda hejsku
Co vy ste na těch bandaskách za mrzácijá neska jel s jedním a ten během 100km 4x chcal
...no jó, ten co sem s nim jel je taky prostatik
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
sem podobnej pripad v hospode u piva
včera jsem tam taky drandil a někdo mě tam v zatáčce fotil Ale jediná bandaska kterou jsem potkal byl týpek s babou před odbočením na Slapy a Karlštejn, kudy teda jezdíte?
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.
inkvizitorr (Administrator) 01.04.2008 17:24:22 Offline |
Filous psal:...no jó, ten co sem s nim jel je taky prostatik
wogo hysterik že by byl prostatickej no léta plynou, nedá se asik nic dělat, no
doba je temná...
Ritchy psal:včera jsem tam taky drandil a někdo mě tam v zatáčce fotil Ale jediná bandaska kterou jsem potkal byl týpek s babou před odbočením na Slapy a Karlštejn, kudy teda jezdíte?
kde přesně to bylo??
jestli to bylo vínový Nko 12ka, tak jsem to byl možná já....
Marián psal:ja vam dam prostatik a vykradac hrobu!
dedci pred duchodem,sotva jim to uz tece,spis jenom kape a zavidej nam ty ,,rizikovy skupine"
si priste dam vyvod na bok,abych vas nedrazdil...
Pokut vím tak vývot bokem je jen na hofnatakže máš aj f tomhle směru problém?
Jebat motorky :-)
K.a.s.y.m. (Člen) 02.04.2008 07:55:13 Offline |
tak si dá ještě cevku a muže jí pustit dolu podle hadičky co vede z érboxu
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Stránky: 1