Nejsi přihlášen
Pri jizde boli leva ruka ??
Cao kluci a holky
Pri jizde po nejakejch cca 30 - 40 Km me od lokte k ramenu zacne bolet ruka, ne ze by me upadla ale je to neprijemne a ted proc asi?:
1. sem nezvyklej na moto(na MZ sem ten problem nemel)
2. jeto normalni
3. blbe sedim nebo mam blbe riditka?
4. Neco jineho?
Nevite? Vim resim chujovinu ale docela me to nici posledni dni
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
K.a.s.y.m. (Člen) 31.03.2008 10:49:15 Offline |
Re: Pri jizde boli leva ruka ??
mě taky tak po 350 km bolí a nevím čím to je.
zkoušel jsi jestli jede dobře ve stopě? pak by jsi to dorovnával řidítkama a bolela by tě ta ruka kterou to víc dorovnáváš
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Zajímavej problém
Mě kdysi pobolíval levej palec ale nejspíš to bylo nezvykem na rukavice, teď už mě to netrápí...
Ale když říkáš levá ruka tak to možná bude souviset nějak se spojkou, ale zas pravou se točí plynem...
Nebo možná sedíš v nějaký nepřirozený poloze, netáhne to třeba motka na stranu a nesnažíš se to podvědomě rovnat tělem, zkus pustit řidítka jestli jede rovně
Ne asi
no sedim tam asi jak lemra uvidime az povalim na ten sraz to se zakousnu na dalnici do budiku.
Myslel sem treba natocit riditka bliz ke me sem preci jen mensi kluk .
ross psal:Zkus za jízdy pouštět řidítka aby sis odpočal
ale bacha je to nebezpečný a do zatáček přímo vražedný
jinak seriózně - rovný řidítka
Poštim občas jen jednou ruku to když ji člověk šmudla tech 50 po vsi. jinak řidítka by mela bejt rovny, bourany to nebylo tak nevim , ale asi fakt blbe sedim. uvidite aaz prijedu na srazek
VikecB12 psal:No mě zase po nějaké chvilce na mašině mravenčí prava ruka.Dělalo mě to aji na minulejch motorkách. Prostě musím po chvilce pustit heft a trochu rukou zahejbat
Nak se ti tam skripou nervy...
Kua kdyz to tak procitam, tak motorkari sou narod mrzaku
Second Class Citizen
1130 Café Racer
sonyk psal:ross psal:Zkus za jízdy pouštět řidítka aby sis odpočal
ale bacha je to nebezpečný a do zatáček přímo vražedný
jinak seriózně - rovný řidítkaPoštim občas jen jednou ruku to když ji člověk šmudla tech 50 po vsi. jinak řidítka by mela bejt rovny, bourany to nebylo tak nevim , ale asi fakt blbe sedim. uvidite aaz prijedu na srazek
nemyslel jsem, že je musíš mít křivý ale kup si širší a víc rovný
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
jirka silver (Člen) 31.03.2008 12:16:46 Offline |
Sonyk málo jezdíš
Mě nic nebolelo.
Najdete nás na každém kilometru
jirka silver psal:Sonyk málo jezdíš
Mě nic nebolelo.
jj malo ale to prijde, ted me dovezli pryz, takze zuju kolo dojedu prezout. a uz se bude jen cekat na pocasi a musim si zvykat
mr.BSE psal:VikecB12 psal:No mě zase po nějaké chvilce na mašině mravenčí prava ruka.Dělalo mě to aji na minulejch motorkách. Prostě musím po chvilce pustit heft a trochu rukou zahejbat
Kua kdyz to tak procitam, tak motorkari sou narod mrzaku
No už sem aji zkoušel povolit suchej zip na zápěstí na bundě a na rukavici a nepomohlo to. Seru na to,dokud ještě udržím hefty v rukách je to dobrý
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:mr.BSE psal:VikecB12 psal:No mě zase po nějaké chvilce na mašině mravenčí prava ruka.Dělalo mě to aji na minulejch motorkách. Prostě musím po chvilce pustit heft a trochu rukou zahejbat
Kua kdyz to tak procitam, tak motorkari sou narod mrzakuNo už sem aji zkoušel povolit suchej zip na zápěstí na bundě a na rukavici a nepomohlo to. Seru na to,dokud ještě udržím hefty v rukách je to dobrý
jen abys nedostal krec zrovna kdyz budes potrebovat brzdit
Second Class Citizen
1130 Café Racer
VikecB12 psal:No mě zase po nějaké chvilce na mašině mravenčí prava ruka.Dělalo mě to aji na minulejch motorkách. Prostě musím po chvilce pustit heft a trochu rukou zahejbat
Máš málo hořčíku. Je to z chlastu . (Znám to, nejen z motorky.)
Nějaký zdroj hořčíku (např. sušený meruňky) to zlepší.
POZOR: Ty meruňky by neměly být kapalný .
PS Další blbý rady od svého doktora, jako omezit pití, ti nemá cenu říkat, ne?
sonyk psal:Cao kluci a holky
Pri jizde po nejakejch cca 30 - 40 Km me od lokte k ramenu zacne bolet ruka, ne ze by me upadla ale je to neprijemne a ted proc asi?:
1. sem nezvyklej na moto(na MZ sem ten problem nemel)
2. jeto normalni
3. blbe sedim nebo mam blbe riditka?
4. Neco jineho?
To je revma.
Nevite? Vim resim chujovinu ale docela me to nici posledni dni
Autobus je taky Suzuki... .
Revma jo? no nevim co to vubec revma je kolena mam v prdeli z fotbalu ty bolej furt ale levej loket? jediny co sem mel z levou rukou je 2 x zlomeny zapesti
Fulltank psal:me obcas zaboli za krkem...a jak se na bandasce ma vlastne spravne sedet? Nejaky strucny popsaní nejen pro me.
já používám čtyří polohy..čistě řitní, levořítní, pravořitní, a pekelná prostatická..když jsem jel, z italy 1100km v kuse,tak jsem průběžně střídal všexhny čtyři a byl to takovej mazec,že jsem měl prostatu u kolen, řit v krku a prdel jako predator... ....ty vole není to prdel,byl to fakt boj..
Když nejezdím,tak tvořím...
Fulltank psal:me obcas zaboli za krkem...a jak se na bandasce ma vlastne spravne sedet? Nejaky strucny popsaní nejen pro me.
Dej sem fotku, jak na tom sedíš. Ať víme kde děláš chybu
Petula psal:Mě zas tak po 100 km bolí palec u pravé ruky.. po pár vyjížďkách se to srovná, ale celou zimu mi v něm pak škube
musíš přestat jezdit na čtyřkolce s páčkou místo heftu
Dado psal:máš blbě rukavici, nebo ti neseděj, jo a cpeš je do nebo přes bundu???
Je to jedno, jestli v bundě nebo přes.. s rukavicema mám problém, na hodně malou ruku se těžko shání pořádné, které sedí, u současných sedí pouze levá ruka, pravá trošku povolila a klouže, o tom vím
Sny se plní tomu, kdo v ně věří.
Petula psal:Dado psal:máš blbě rukavici, nebo ti neseděj, jo a cpeš je do nebo přes bundu???
Je to jedno, jestli v bundě nebo přes.. s rukavicema mám problém, na hodně malou ruku se těžko shání pořádné, které sedí, u současných sedí pouze levá ruka, pravá trošku povolila a klouže, o tom vím
no kámoš to cpe do bundy, ale já bych se posr... z vnitřní strany předloktí máš docela dost žil,tepen a šlach a ty se při delším tlaku začnou bránit bolestí, tak to prostě je. takže buď jim ulev, nebo do sebe před jízdou nasyp silnější analgetika a uvidíš
blbej můžeš bejt,ale musíš si umět poradit
mám už leta podobnej problém jako VIkec ..... vypadá to jako ohromná vina ale když nejseš po 30ti km chopnej držet řídítko a plyn, natož třeba brzdit tak je to pěkně debilní a navíc já osobně s tím mám největší problém třeba na vokruhu protože nedám v kuse víc jak deset kol v Brně protože pak necejtím pravou ruku ....... jediný co sem vyzkoumal že mají řídítka asi vibrace který by neměly uplně mít! :((( Ale co s tím ...! :(((
P.S. Filousi tvá rada nepomohla! :)))))))))))))))
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Kakin psal:mám už leta podobnej problém jako VIkec ..... vypadá to jako ohromná vina ale když nejseš po 30ti km chopnej držet řídítko a plyn, natož třeba brzdit tak je to pěkně debilní a navíc já osobně s tím mám největší problém třeba na vokruhu protože nedám v kuse víc jak deset kol v Brně protože pak necejtím pravou ruku ....... jediný co sem vyzkoumal že mají řídítka asi vibrace který by neměly uplně mít! :((( Ale co s tím ...! :(((
P.S. Filousi tvá rada nepomohla! :)))))))))))))))
Jo,máš pravdu,na Sday to bylo uplný utrpení. Prostě musím zvolnit a ruku trochu protřepat/rozcvičit
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
JIRKASILVER (Člen) 02.04.2008 20:22:04 Offline |
Sonyk zeptej se ortopeda od lokte po rameno kdyby od zápěstí k lokti
tak máš asi krátký prsty na spojkovou páčku.
Vyřešilo by to stavitelná páčka blíž k řídítkům.
jj prsty mam docela kratky, u starhyo bandita to bylo v poho ale tady me ta spojka moc nesedi bude chtit trosku poladit. holt jinej stroj. Jo Jjinak sem ti hodil do schranky konecne ty veci
Stránky: 1