Nejsi přihlášen
Re: Cipisek, Kakin a spol
Zato spolu sme se nějak míjeli A to sem ti dneska brázdil revír,přes Oslavany sem jel dvakrát. Skoušel sem ti volat,pak sem se ještě asi dvakrát díval na tel. a nic,no a při příjezdu dom sem měl nepřijatej hovor vot tebe Ale nakonec krásnejch 150km.
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Zato spolu sme se nějak míjeli A to sem ti dneska brázdil revír,přes Oslavany sem jel dvakrát. Skoušel sem ti volat,pak sem se ještě asi dvakrát díval na tel. a nic,no a při příjezdu dom sem měl nepřijatej hovor vot tebe Ale nakonec krásnejch 150km.
Ja sem se motal na jihu
Volal sem ti,ale neco to zvatlalo anglicky
Nekdy jindy
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:VikecB12 psal:Zato spolu sme se nějak míjeli A to sem ti dneska brázdil revír,přes Oslavany sem jel dvakrát. Skoušel sem ti volat,pak sem se ještě asi dvakrát díval na tel. a nic,no a při příjezdu dom sem měl nepřijatej hovor vot tebe Ale nakonec krásnejch 150km.
Ja sem se motal na jihu
Volal sem ti,ale neco to zvatlalo anglicky
Nekdy jindy
Jasný A karbenátky už v cajku?
Vikecovi: a kde ste vubec byly?
ja sem si dal jen tohle,ale i tak me to s tema 3valcema stacilo...
Kdyby to tocilo jen 10 000,tak me posere i GS500
http://www.mapy.cz/#x=138142481@y=13202 … 3Eoslavany
Editoval osiris (30.03.2008 22:30:09)
Second Class Citizen
1130 Café Racer
My jsme dnes například potkali několikrát Osirise. Třeba v Tišnově tankoval do B12S 06 vínový a odjel nejenom na něm, ale taky na černém B12N 06 Kluk šikovná Pak jel asi tak pětkrát na B6N a osmkrát na B6S. Ten chlap je fakt všude
mr.BSE psal:Vikecovi: a kde ste vubec byly?
ja sem si dal jen tohle,ale i tak me to s tema 3valcema stacilo...
Kdyby to tocilo jen 10 000,tak me posere i GS500
http://www.mapy.cz/#x=138142481@y=13202 … 3Eoslavany
Mohelno,přes obě hráze,pak pocourání do Náměště a točil sem to spátky. Ale projezdil sem si v klidu fšechny ty silničky po kterejch normálně nejezdím,měl sem takovou couravou náladu A pak sem si ještě udělal malinkatý kolečko Rajhrad-Blučina-Židlochovice-Hrušovany a dom,ale to už ve svižným tempu
VikecB12 psal:Mohelno,přes obě hráze,pak pocourání do Náměště a točil sem to spátky. Ale projezdil sem si v klidu fšechny ty silničky po kterejch normálně nejezdím,měl sem takovou couravou náladu A pak sem si ještě udělal malinkatý kolečko Rajhrad-Blučina-Židlochovice-Hrušovany a dom,ale to už ve svižným tempu
Z mostu u Kozlan sou super fotky
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Kakin psal:To Šílenej .... čeče asi si vzpomínám že sme tě někde potkali ale netuším kde ... sme jeli vod nás směr Hustopeče a zpátky s plnéma báglama vína dom ....
http://www.mapy.cz/#x=138319680@y=13209 … _149899137
tady sme se mijeli
A pak ste museli potkat bandu asi 10 motorek v cele s modrym CBR - to byly borci od nas, tak sem se k nim pridal
Second Class Citizen
1130 Café Racer
kua hosi, nechcete si nekdo udelat vejlet do prahy? Ze byste mi sem jako tu moji mrdku privezli Nemam cas se pro ni stavit doma a zacinam mit dojem, ze uz si ji tatik zacina pomalu privlastnovat Rajtuje mi na ni jak kdyby byla jeho, ale do prahy se mi s ni votocit nechce
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Loser psal:kua hosi, nechcete si nekdo udelat vejlet do prahy? Ze byste mi sem jako tu moji mrdku privezli Nemam cas se pro ni stavit doma a zacinam mit dojem, ze uz si ji tatik zacina pomalu privlastnovat Rajtuje mi na ni jak kdyby byla jeho, ale do prahy se mi s ni votocit nechce
vodkad?
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Ondráš psal:Loser psal:velke opatovice .... si to najdi na mape
Uděláme si vejlet?
no vcera jsme planovali, ze by me zrzule vzala jako batoh a pristi sobotu bysme se ke mne votocili - jel by i spidys s moncou a vy dva muzete taktez - bude nas vic, nebudeme se bat policajtu, nic.
V sobotu bysme u nas dali nejaky pivecko (mozna zasli i na nejakej candrbal - jestli bude), prespali u nas a v nedeli zase zpet do praglu ( ja uz tentokrate na sve) Co?
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Stránky: 1