Nejsi přihlášen
Skřítkové tesaři vylezte z díry...
Kdo jste tady přes stavby ze dřeva? Potřebuju na dvůr přístřešek a náš vesnickej truhlář si za to řekl podle me docela dost peněz, ale možna se mejlim.
Tak co, je tu někdo, kdo by o tom něco věděl??
Bandit rulezz!!!
Re: Skřítkové tesaři vylezte z díry...
..byl sem tedka na veletrhu drevostaveb minulej mesic a pozbiral par letaku a internetovejch adres tak ti muzu naky poslat gdyby si chtel pro prehled a informaci co je vas vesnickej truhlar zac
OOUUJEEEEEEEEE!!!!
vOjTaB6 psal:to gore: diky, mozna se budou hodit. Ja zatim cekam, az mamka v praci zkroti scanner a posle mi sem do Nemecka tu kalkulaci...
čus tady je numer na tipka co to dělá, řekni mu co chceš a on ti poví cenu, je to mlady zručný nezkažený típek. Oběktivně ti poradí. 731 473 983
Blu one.... old one
Mour psal:ross psal:Mour psal:Kubík dřeva cca 4.700,- ....tak je to třeba spočíst
to je nějaký levný to je i s dřevomorkou?
...smrk..teď jsem kupoval na verandu
nejsem z tak levného kraje pokus se bavíme o hranolech teda. Já ho kupuju za 5000,- bez DPH
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
ross psal:Mour psal:ross psal:
to je nějaký levný to je i s dřevomorkou?...smrk..teď jsem kupoval na verandu
nejsem z tak levného kraje pokus se bavíme o hranolech teda. Já ho kupuju za 5000,- bez DPH
...ano 10 x 10 L=5 m
huskyb12 psal:misi: dělá ten Tvuj nezkaženej - rozuměj - lacinej týpek taky ve středních Čechách ?
taky nutně potřebuju pergolu :)))
tak je ze severní moravy, ale je to o domluvě, jestli mu nachystáš matroš nebo si ho doveze ... chápeš to se domluv s ním ..
Blu one.... old one
dělám ale nejni čas, nejbližší termín po prázdninách
jenom jestli ti můžu poradit tak nehledej toho nejlevnějšího,ač to nejni pravidlem tak to pak většinou stojí za a budeš na to čumět dokud to nezbouráš
nejlepší je to na doporučení a schlídnutí něčeho co už dělal
práce je drahá a dobrejch řemeslníků je čim dál tim míň
to jebu
to bobule: Diky, ten clovek, co nam delal tu nabidku je sikovnej, uz nam delal krov na verande, ale ty prachy, co za to chtel ted se mi zdaly docela dost, ale potom, co jsem videl presnou kalkulaci, tak uz to tak strasny neni a je pravda, ze to udela s fortelem, ze to ani Emma s Kyrilem nezbouraj
Bandit rulezz!!!
gore psal:..byl sem tedka na veletrhu drevostaveb minulej mesic a pozbiral par letaku a internetovejch adres tak ti muzu naky poslat gdyby si chtel pro prehled a informaci co je vas vesnickej truhlar zac
Tobě už fakt mrdá ty štřevo jedno
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:gore psal:..byl sem tedka na veletrhu drevostaveb minulej mesic a pozbiral par letaku a internetovejch adres tak ti muzu naky poslat gdyby si chtel pro prehled a informaci co je vas vesnickej truhlar zac
Tobě už fakt mrdá ty štřevo jedno
..prave ze nemrda ty kundo..
OOUUJEEEEEEEEE!!!!
Stránky: 1