Nejsi přihlášen
Re: vejfuk
JORDIS psal:butrus psal:Kdybys mel zajem,hodlam dat do bazaru ladak vozeny na sestce r.v.2002. Podivej se do meho profilu,mam tam fotku jeste kdyz byl na motce.
A za kolik?A je to i s mezisnodem?
jak to vidis na fotce. s mezisvodem,je k tomu totiz pridelany. koupil jsem ho pred rokem (jety na bazaru),stal 2500,byla na nem cedulka pro Bandit 1200 a inazuma. risknul jsem to,koupil,nechal za 140 voci vyrobit nerez sponu na uchyceni k zadni stupne (ta co k tomu byla mi tam nepasla a nez to nejak prasit...) a uz se s nim bandaska prohanela. bohuzel neni homologovany,tak sel dolu,pred tydnem propadla technicka,tak budu muset zelene muziky na stk navstivit. tak jsem radsi nasadil origo lauf,stejne me v lete ceka chorvatsko,tak aby to bylo bez problemu. chci ho pustit tak za 1500,tak kdybys kdybys chtel jeste nejaky info,pisni mi na mail,domluvime se,at tady nezasirame vlakno. poslu fotky samozrejme.
Použij raději desítku vrták a díry dělej diagonálně,budeš mít supetr sound a hlavě zvýšíš výkon o cca 10 koní.Počet děr doporučuji stanovit akustickou metodou,to znamená po každé dírce se zaposlouchat,až se ti to bude zdát ok,odlož vrtačku a mužeš jezdit ,ladák nekupuj,je to drahý.
joseph psal:Použij raději desítku vrták a díry dělej diagonálně,budeš mít supetr sound a hlavě zvýšíš výkon o cca 10 koní.Počet děr doporučuji stanovit akustickou metodou,to znamená po každé dírce se zaposlouchat,až se ti to bude zdát ok,odlož vrtačku a mužeš jezdit ,ladák nekupuj,je to drahý.
PURE NAKED BIKE!
joseph psal:Použij raději desítku vrták a díry dělej diagonálně,budeš mít supetr sound a hlavě zvýšíš výkon o cca 10 koní.Počet děr doporučuji stanovit akustickou metodou,to znamená po každé dírce se zaposlouchat,až se ti to bude zdát ok,odlož vrtačku a mužeš jezdit ,ladák nekupuj,je to drahý.
pak si na nějaký dírky dej klapky a máš z toho klarinet
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Kdybyste nekdo chtel vyfuk na masinu, tak neni problem...http://www.svetmoto.com/eshop-kategorie-90027.html
Ruzna provedeni (material: carbon, texalu = stribrny carbon, hlinik nerez, tvar kulaty 100 a 120mm, oval, elipsa), tlumic za 3 900,-
K.a.s.y.m. (Člen) 04.04.2008 15:31:06 Offline |
svetmoto psal:Kdybyste nekdo chtel vyfuk na masinu, tak neni problem...http://www.svetmoto.com/eshop-kategorie-90027.html
Ruzna provedeni (material: carbon, texalu = stribrny carbon, hlinik nerez, tvar kulaty 100 a 120mm, oval, elipsa), tlumic za 3 900,-
a co alutex?
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Stránky: 1