Nejsi přihlášen
Re: Praha, 4.4.2008...
Loser psal:ja taky nikam ... jsem nejakej dojebanej ... vcera jsem dal s tezi 3 kousky a byl jsem rad, ze me monca odvezla az domu. Jeste jednou dekuji
Já dal včera taky 8 kusů a byl sem nějakej dojebanej Ale asi tim, že sem za celej den sežral jen jednoho utopence...
(ty tousty večer už nepočítám, neb to už sem byl právě dojebanej )
Ale Monče to vyřídim
(ještě že sem seděl na zadním sicu - jinak bych asi trošičku žárlil )
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
Ondráš psal:No to to hezky začíná... Mehari, Progearovci?
ja se uz vcera ptala jestli nekam v patek pujden ale cekala me prekvapiva odpoved....prej ne do hospody....ze by byli vysliseny me vecerni modlidby a jediny kam se v tydnu dostanu by nebyla hospoda?? jupíííííí
nic proti vam....ale nemusim moc hospody
Progear 650 (Člen) 03.04.2008 19:22:36 Offline |
no tak vážně asi bude v pátek nějaká kultura místo hospody... ach joo
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 04.04.2008 12:29:00 Offline |
Ondráš psal:Takže jsem na to zůstal sám...
ještě se ozvu....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
žena: my už máme vybráno...
Jinak do hospody bych šla ale stále v bytě hafo práce a tři hodiny spánku na dnešek taky nic moc... takže brzo hají a ráno brzo zase makat... ať už to mám konečně v cajku... A stejně se zdá že nikdo nejde... takže se připojím příště i když asi na nealku a autíčkem domů do Kladna...
Jaký si to uděláš, takový to máš...
Peťa psal:žena: my už máme vybráno...
Jinak do hospody bych šla ale stále v bytě hafo práce a tři hodiny spánku na dnešek taky nic moc... takže brzo hají a ráno brzo zase makat... ať už to mám konečně v cajku... A stejně se zdá že nikdo nejde... takže se připojím příště i když asi na nealku a autíčkem domů do Kladna...
vybrano?? a jak sem dopadla?, asi ma prednost hospoda co
Progearova žena psal:Peťa psal:žena: my už máme vybráno...
Jinak do hospody bych šla ale stále v bytě hafo práce a tři hodiny spánku na dnešek taky nic moc... takže brzo hají a ráno brzo zase makat... ať už to mám konečně v cajku... A stejně se zdá že nikdo nejde... takže se připojím příště i když asi na nealku a autíčkem domů do Kladna...vybrano?? a jak sem dopadla?, asi ma prednost hospoda co
Ne vy... ale my... i když MY už není...nějak to nedopadlo...
Mno doufám že jsem u vás tady stále vítána... I když už nejsem ani Pičobatoh...
Peťa psal:Progearova žena psal:Peťa psal:žena: my už máme vybráno...
Jinak do hospody bych šla ale stále v bytě hafo práce a tři hodiny spánku na dnešek taky nic moc... takže brzo hají a ráno brzo zase makat... ať už to mám konečně v cajku... A stejně se zdá že nikdo nejde... takže se připojím příště i když asi na nealku a autíčkem domů do Kladna...vybrano?? a jak sem dopadla?, asi ma prednost hospoda co
Ne vy... ale my... i když MY už není...nějak to nedopadlo...
Mno doufám že jsem u vás tady stále vítána... I když už nejsem ani Pičobatoh...
sem nak mimo.....neco mi uniklo??
Progearova žena psal:Peťa psal:Progearova žena psal:
vybrano?? a jak sem dopadla?, asi ma prednost hospoda coNe vy... ale my... i když MY už není...nějak to nedopadlo...
Mno doufám že jsem u vás tady stále vítána... I když už nejsem ani Pičobatoh...sem nak mimo.....neco mi uniklo??
Myslím že ne... je to novinka...
Peťa psal:Progearova žena psal:vy ste se rozesli s Ondrou??
Jo. Ale nerada bych to rozebírala dál, je to mezi námi. Na triku to mám já...
Třeba to pořešíme/te osobně... to je na Ondrovi...
jasne....chapu.....tak hodne stesti.....a nekdy rekni, honza te urcite vezme na moto at nezapomenes jak se drzet
Progearova žena psal:jasne....chapu.....tak hodne stesti.....a nekdy rekni, honza te urcite vezme na moto at nezapomenes jak se drzet
Mno tak toho se nebojím že bych se nesvezla... Splatím půjčku na byt a pořídím svojí (snad za rok)Se třeba potkáme v hospodě, když to půjde...
Peťa psal:Progearova žena psal:jasne....chapu.....tak hodne stesti.....a nekdy rekni, honza te urcite vezme na moto at nezapomenes jak se drzet
Mno tak toho se nebojím že bych se nesvezla... Splatím půjčku na byt a pořídím svojí (snad za rok)Se třeba potkáme v hospodě, když to půjde...
to mam taky v planu poridit za ron novou.....jen nemam zatim na ni ani korunu a ani ridicak a v hopode se urcite potkame....sice tam chodim nerada ale objevuju se tam na me celekm casto
Progearova žena psal:to mam taky v planu poridit za ron novou.....jen nemam zatim na ni ani korunu a ani ridicak a v hopode se urcite potkame....sice tam chodim nerada ale objevuju se tam na me celekm casto
Mno tak to jsme dvě... Za rok si na ní půjčím (nebo nejlépe na podzim) a řidičák taky můžeme dělat spolu
Peťa psal:Progearova žena psal:to mam taky v planu poridit za ron novou.....jen nemam zatim na ni ani korunu a ani ridicak a v hopode se urcite potkame....sice tam chodim nerada ale objevuju se tam na me celekm casto
Mno tak to jsme dvě... Za rok si na ní půjčím (nebo nejlépe na podzim) a řidičák taky můžeme dělat spolu
Ja to musim nak vosulit.....kdyby to slo stejne jako u auta tak bych mela prd a ne papiry na auto sem delala na poctvrty.....jenom mi nak zapomneli rict ze sem na to mela pul roku a udelala sem to na poctvrty a druhej den to bylo presne pul roku od meho pokusu, takze ja to tenkrat neudelat tak sem platila celou autoskolu znova....
Progearova žena psal:Ja to musim nak vosulit.....kdyby to slo stejne jako u auta tak bych mela prd a ne papiry na auto sem delala na poctvrty.....jenom mi nak zapomneli rict ze sem na to mela pul roku a udelala sem to na poctvrty a druhej den to bylo presne pul roku od meho pokusu, takze ja to tenkrat neudelat tak sem platila celou autoskolu znova....
Mno tak to jsi měla docela štěstí v neštěstí! Tak musíme sehnat někoho kdo má v nějaké autoškole známého Ba ne, já bych si to určo chtěla odjezdit a testy, to už je detail...
Peťa psal:Progearova žena psal:Ja to musim nak vosulit.....kdyby to slo stejne jako u auta tak bych mela prd a ne papiry na auto sem delala na poctvrty.....jenom mi nak zapomneli rict ze sem na to mela pul roku a udelala sem to na poctvrty a druhej den to bylo presne pul roku od meho pokusu, takze ja to tenkrat neudelat tak sem platila celou autoskolu znova....
Mno tak to jsi měla docela štěstí v neštěstí! Tak musíme sehnat někoho kdo má v nějaké autoškole známého Ba ne, já bych si to určo chtěla odjezdit a testy, to už je detail...
Honza nekoho ma.....odjezdit to chci taky ale ty testy.....jistota je jistota....ja jim uz nic vyplnovat nechci....
Peťa psal:Progearova žena psal:Honza nekoho ma.....odjezdit to chci taky ale ty testy.....jistota je jistota....ja jim uz nic vyplnovat nechci....
No tak jestli Honza o někom ví, tak se připojím
jj
ale budu ty papiry delat asi az pristi leto....
Peťa psal:Progearova žena psal:jj
ale budu ty papiry delat asi az pristi leto....Áha, já bych ráda hnedka z jara... no uvidíme, to je ještě daleko
no jasne....z jara....ale ne letos....nema cenu mit papiry a rok nejezdit....
Progearova žena psal:no jasne....z jara....ale ne letos....nema cenu mit papiry a rok nejezdit....
Jj, přesně... Tak mně taky napadlo, jak to vidíte s těma pivkama? Teda spíš autem? Já bych měla od příštího týdne jezdit do práce autem, ale nevím jak dlouho mi bude trvat než se odvážím do města, protože se v Praze autem absolutně nevyznam...
Peťa psal:Progearova žena psal:no jasne....z jara....ale ne letos....nema cenu mit papiry a rok nejezdit....
Jj, přesně... Tak mně taky napadlo, jak to vidíte s těma pivkama? Teda spíš autem? Já bych měla od příštího týdne jezdit do práce autem, ale nevím jak dlouho mi bude trvat než se odvážím do města, protože se v Praze autem absolutně nevyznam...
tak ja si na pristi tyden zamluvim auto a stavime se tam
muzu mit i dodafku.....
.....vymenou za basu
Progearova žena psal:tak ja si na pristi tyden zamluvim auto a stavime se tam
muzu mit i dodafku.....
.....vymenou za basu
No tak tech deset bas co můžu na jednou se vešlo i do Twinga, takže dodávka není třeba. Tak pak dej vědět který den a já zavolám co mají a dohodnem to...
Progear 650 (Člen) 04.04.2008 14:22:57 Offline |
no já jen nechápu, že moje žena, která mě vyhazuje z bytu, mi chce jet pro pivo...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Peťa psal:Progearova žena psal:tak ja si na pristi tyden zamluvim auto a stavime se tam
muzu mit i dodafku.....
.....vymenou za basuNo tak tech deset bas co můžu na jednou se vešlo i do Twinga, takže dodávka není třeba. Tak pak dej vědět který den a já zavolám co mají a dohodnem to...
ok....super....tak nekdy pristi tyden....asi v patek....mela bych byt v praci do 6 tak si vezmu hodku nebo dve volna a prijedu....dohodnem se....bude tam jeste nekdo v 5?? nebo muzu rano....treba v 7
Progear 650 (Člen) 04.04.2008 14:32:20 Offline |
Progearova žena psal:Progear 650 psal:no já jen nechápu, že moje žena, která mě vyhazuje z bytu, mi chce jet pro pivo...
taky nekde byla rec o tom ze to pivo je pro tebe??? sem se asi prehlidla.....ja to tu nikde nevidim.....
velice vtipne... pojd uz domu...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progearova žena psal:Progear 650 psal:no já jen nechápu, že moje žena, která mě vyhazuje z bytu, mi chce jet pro pivo...
taky nekde byla rec o tom ze to pivo je pro tebe??? sem se asi prehlidla.....ja to tu nikde nevidim.....
Život je boj-mašina je nej!!!
Progear 650 psal:Progearova žena psal:Progear 650 psal:no já jen nechápu, že moje žena, která mě vyhazuje z bytu, mi chce jet pro pivo...
ty si jeste u me??
nebylo to dost jasne receno??
Progear 650 (Člen) 04.04.2008 15:09:11 Offline |
Kukii psal:Peťa psal:Kukii psal:všechno ne, jenom progearovci
A tam je to normální...
asi tak
závist...
normální to nejni...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:Kukii psal:Peťa psal:
A tam je to normální...asi tak
závist...
normální to nejni...
závist, že se hádáte.... tak to fakt nezávidim.... my máme spokojený vztah bez hádet.... za 4,5 roku, žádná větší neproběhla nebo si to aspon nepamatuju...
K.a.s.y.m. (Člen) 04.04.2008 15:15:21 Offline |
Kukii psal:Progear 650 psal:Kukii psal:
asi takzávist...
normální to nejni...závist, že se hádáte.... tak to fakt nezávidim.... my máme spokojený vztah bez hádet.... za 4,5 roku, žádná větší neproběhla nebo si to aspon nepamatuju...
Já taky ne.....já to ani neumím.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Peťa psal:K+K tak to potom gratuluju! a závidim...
to mi povidej.....hele, ale aspon to neni stereotyp....kdyz sem se poprvy rafla s Honzou tak me pak napadlo ze s bejvalim s kterym sem byla dva roky sem se nepohadala taky ani jednou......nechapu to....nekdo proste ty hadky vyvolava tim jak sere na prosby toho druhyho.....nojo, pech.....asi je honza beran nebo tak neco
Progearova žena psal:Peťa psal:K+K tak to potom gratuluju! a závidim...
to mi povidej.....hele, ale aspon to neni stereotyp....kdyz sem se poprvy rafla s Honzou tak me pak napadlo ze s bejvalim s kterym sem byla dva roky sem se nepohadala taky ani jednou......nechapu to....nekdo proste ty hadky vyvolava tim jak sere na prosby toho druhyho.....nojo, pech.....asi je honza beran nebo tak neco
každýmu vyhovuje něco jinýho...mě hádky serou, tak je ani nevyvolávám...
K.a.s.y.m. (Člen) 04.04.2008 15:28:38 Offline |
stereotyp neznám....přes týden vidím Janinu akorát večer buď od 6 nebo 8 hodin..takže se skoro nevidíme jen o víkendu.
Kukii psal:třeba časem to bude taky ok chlapů na světě běhá...jenom narazit na toho správnýho
No jo... to jsem si právě myslela... tak třeba příště...
Žena: já teda hádky taky nevyhledávám, snažím se jím předcházet, raděj klídek... i když někdy je asi zdravý vyčistit vzduch...
Progear 650 psal:Progearova žena psal:Progear 650 psal:no já jen nechápu, že moje žena, která mě vyhazuje z bytu, mi chce jet pro pivo...
Slabochu
přestávám tě učit jak se chovat k ženám
*** Co mi není rovno, po tom je mi ho*no ***
Zdenák psal:Progear 650 psal:Progearova žena psal:
taky nekde byla rec o tom ze to pivo je pro tebe??? sem se asi prehlidla.....ja to tu nikde nevidim.....velice vtipne... pojd uz domu...
Slabochu
abys jednou nehrabal prstíčkem
Zdenák psal:Progear 650 psal:Progearova žena psal:
taky nekde byla rec o tom ze to pivo je pro tebe??? sem se asi prehlidla.....ja to tu nikde nevidim.....velice vtipne... pojd uz domu...
Slabochu
ty a ucit?? tobe by prospelo obcas si sednout do lavice sam.....obcas seknes tesne vedle....
Kukii psal:Zdenák psal:Progear 650 psal:
velice vtipne... pojd uz domu...Slabochu
přestávám tě učit jak se chovat k ženámabys jednou nehrabal prstíčkem
Bez obav....
Teorie mi šla vždycky moc dobře !!!
A Mehariho mám na Skypu a ten mi pomůže s praxí.
Progearova žena psal:Zdenák psal:Progear 650 psal:
velice vtipne... pojd uz domu...Slabochu
přestávám tě učit jak se chovat k ženámty a ucit?? tobe by prospelo obcas si sednout do lavice sam.....obcas seknes tesne vedle....
už bys měla jít domů jsi přepracovaná....
Kukii psal:Peťa psal:K+K tak to potom gratuluju! a závidim...
třeba časem to bude taky ok chlapů na světě běhá...jenom narazit na toho správnýho
Ženy jsou jako tramvaje (šaliny) Jedna odjede, druhá přijede...
No nic teď jsem si všimnul, že je potřeba vysát, uklidit a udělat večeři, než se žena vrátí z práce...
K.a.s.y.m. (Člen) 04.04.2008 15:44:26 Offline |
Jak u nás
K.a.s.y.m. (Člen) 04.04.2008 15:49:35 Offline |
vyjmečně,ale jsem rád.jednou mám aspoň padla...tak budu makat na tvý moto,ať ti brzy jezdí
Zdenák psal:Ženy jsou jako tramvaje (šaliny) Jedna odjede, druhá přijede...
No nic teď jsem si všimnul, že je potřeba vysát, uklidit a udělat večeři, než se žena vrátí z práce...
Tak tak... je na čase jít dál...
mehari psal:Progearova žena psal:mehari a zdenak.....laska a vztahy - teorie v praxi s.r.o.
jj a první konzultace zdarma v kanceláři u Majora Zemana
Levá ruka společnosti místo setkání akceptuje...
Peťa psal:Zdenák psal:Ženy jsou jako tramvaje (šaliny) Jedna odjede, druhá přijede...
No nic teď jsem si všimnul, že je potřeba vysát, uklidit a udělat večeři, než se žena vrátí z práce...Tak tak... je na čase jít dál...
Jo asi střelím do vlastních řad, ale platí to i s mužskou tramvají....
Zdenák psal:Peťa psal:Zdenák psal:Ženy jsou jako tramvaje (šaliny) Jedna odjede, druhá přijede...
No nic teď jsem si všimnul, že je potřeba vysát, uklidit a udělat večeři, než se žena vrátí z práce...Tak tak... je na čase jít dál...
Jo asi střelím do vlastních řad, ale platí to i s mužskou tramvají....
myslím, že to banditpánové poberou.... nejsou to žádný bábovky teda doufám
Progear 650 (Člen) 04.04.2008 16:43:40 Offline |
teda tady to žije....
Mehari a Zdenak: chlapci, asi si Vás budu muset pozvat na konzultaci...
ale učit budu já Vás..
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 04.04.2008 16:53:28 Offline |
spidys psal:Progear 650 psal:teda tady to žije....
Mehari a Zdenak: chlapci, asi si Vás budu muset pozvat na konzultaci...
ale učit budu já Vás..
dobrej fór
ani bych nerekl....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progearova žena psal:VSUDE UKLIZEJ CHLAPI......to neni fer.....kdo uklidi me??
http://www.housemaid.cz/cz/uklid-domu
A nech si proplatit účet.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Stránky: 1