Nejsi přihlášen
Re: bílé blinkry na b 600s 00
www.motolights.cz
www.bikerscrown.com tam maj urcite ciry blinkry, ale nevim jestli jsou uvedeny na netu, ale v katalogu na minulej rok byly, cena kolem 500kc za par, myslim, ale radsi se mrkni
Bandit 4EVER!!!
www.miramoto.cz tam najdeš jak blinkry tak světlo a za rozumnou cenu.
svět je cirkusovej stan
Kožak psal:Jo sehnat se daji všude ,ale nejsou homologovaný tak pozor na stk ,když tak dát oranž
a taky bacha za carou (deutschland,austria). narazis na blba,spatne se vyspal,nemas homologaci,tumas flastr. v nejhorsim pripade zadrzime moto a bikere,jdi si po svych (plati vseobecne-blikny,laufy,zadni svetla s led blinkrama atd. atd. bez E-znacek). to same plati samo i pro stk. fakt zalezi,na koho narazis,na stk jsem kdysi prosel s B4 s sirsi zadni gumou (v tp 150,na motce 160) a jeste jsme si s tim zelenym stk muzickem naramne dobre pokecali.
Kožak psal:Jo sehnat se daji všude ,ale nejsou homologovaný tak pozor na stk ,když tak dát oranž
Jakýpak? Vzdyť bílý blinkry (sklíčka) se dávaj na nový modely od výroby...
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
co já sem si kupovala v mot artu http://www.motart.cz/ tak tam sem si koupila sklíčka i s žárovkama ani nevim za kolik odpoledne ti zavolám přesně a posílají to i poštou a pak kpl blinkry cca 2350 za pár
di do toho vypadá to
Obtížné neznamená nepřekonatelné
Šárka psal:co já sem si kupovala v mot artu http://www.motart.cz/ tak tam sem si koupila sklíčka i s žárovkama ani nevim za kolik odpoledne ti zavolám přesně a posílají to i poštou a pak kpl blinkry cca 2350 za pár
di do toho vypadá to
ale budeš mi muset poslat číslo
Obtížné neznamená nepřekonatelné
Zdravím, já bych měl dotaz na nekoho, kdo ma zadní blinkry na starsim modelu zapustene v podsedadlovych plastech.Jake jste pouzili blinkry, z jakeho auta a jak s prichycenim objimky?No proste fotka by neskodila nektere motky treba z Francie to mely nacpane v plastiku okolo zadniho svetla diky
Kdo nejezdí, nikdy to nepochopí...
No bohužel motorky z francie to mají skoro fšechny,ale bývá to součást podsedlové výplně vot Ermaxu. Jo a mimochodem co sem za poslední dobu viděl jak to mají ti žabožrouti zbastlený,to nemá vobdoby Origo černej podsedlák vopajzanej pilkou,ale takovým spůsobem že bych se ,elektriku zamotanou izolačkou atd...
Ale dají se ty blinkry dat aji do toho origo černýho,tuším že sou z nějakýho fokusa nebo tak něco,což bych bral jako lepší variantu asi
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Stanley Smith (Člen) 07.04.2008 03:50:35 Offline |
http://www.louis.de/_103eddb5894f5bab47 … r=10033593 ...........ani ne za 250kč
spidys psal:karlos100 psal:U lujze maj i zadní ledku za 49 éček,
homologovanáJo jo - tu sem koupil
Akorát nevim, čim se dokládá ta homologace - neb uvnitř žádný papír krom faktury nebyl
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
Stránky: 1