Nejsi přihlášen
VW Passat zvuková signalizace
Zdar, vim, že to sem nepatří, ale už nevim kde hledat
Mám VW Passat Combi 1.9TDI rv. 1998 nevim jestli je to B4 nebo B5, ale má to už to modrý podsvícení budíků.
V poslední době se mi stávalo, že když startuju, tak při samotnym startování se rozblikala kontrolka brzd + 3x zapípala. Pak kontrolka zahsla, pípání přestalo a byl klid.
Teď se mi to stává při každym startování + když přejedu nějakej hrb nebo díru, tak se problém zopakuje.
Podotýkám, že nemám elektronicky kontrolovaný sjetý brzdový desky, takže tim by to bejt nemělo. Brzdovku sem kontroloval taky, tý je tam dost.
Na diagnostice sem to zatim neměl, ale v případě, že tu nenajdu odpověď, tak mi nic jinýho nezbyde.
Neni tu nějakej odborník na značku VW ?? Dík a ještě jednou sry, že s tim votravuju zrovna tady
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
Re: VW Passat zvuková signalizace
spidys psal:Zdar, vim, že to sem nepatří, ale už nevim kde hledat
Mám VW Passat Combi 1.9TDI rv. 1998 nevim jestli je to B4 nebo B5, ale má to už to modrý podsvícení budíků.
V poslední době se mi stávalo, že když startuju, tak při samotnym startování se rozblikala kontrolka brzd + 3x zapípala. Pak kontrolka zahsla, pípání přestalo a byl klid.
Teď se mi to stává při každym startování + když přejedu nějakej hrb nebo díru, tak se problém zopakuje.
Podotýkám, že nemám elektronicky kontrolovaný sjetý brzdový desky, takže tim by to bejt nemělo. Brzdovku sem kontroloval taky, tý je tam dost.
Na diagnostice sem to zatim neměl, ale v případě, že tu nenajdu odpověď, tak mi nic jinýho nezbyde.
Neni tu nějakej odborník na značku VW ?? Dík a ještě jednou sry, že s tim votravuju zrovna tady
kdyz vydrzis do patka tak se ti kouknu do manualu ale az v patek protoze ted nejsem v blizkosti auta!! ale asi bych kouknu na brzdovou kapalinu jestli je tam dost!!!
..........dejte mě na čtyři ja dojdu, ale po dvou to bude větší adrenalin.........
Ještě jedna možnost: odchází altík nebo baterka..
A máš jen 3 možnosti:
altík
spínač kapaliny
brzdovej spínač
A pak primitivní(ale to není nic pro nás):
Každej garážník už má VAG a ten ti to napíše
God Save The Queen!
Jak psali ostatní. Moh bych ti to napíchnou, ale teď vážně nevim kam dřív skočit.
Kelly, až bude mít každá v servisu velkýho vasila tak toho bohdá nebude. VAG 1552 je mrtvá už dlouho. Teď frčí VAG-COM nebo SuperVAG a každej má svoje mouchy.
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Stránky: 1