Nejsi přihlášen
nabídka použitého oblečení - český těšín
Největší bazar použitého a nového oblečení na motocykly. Skladem máme nespočet kožených i textilních 2-dílných kombinéz, bund, kalhot atd. Různé velikosti, pánské i dámské. Za velmi příznivé ceny 2-dílné kombinézy od 2.000,- do 5.000,- Kč.
Kompletní nabídka níže v E-shopu.
http://www.motogaraz.cz/
Editoval inkvizitorr (09.04.2008 12:37:12)
K.a.s.y.m. (Člen) 09.04.2008 11:49:53 Offline |
Re: nabídka použitého oblečení - český těšín
Meloun psal:SpamA už i tady u nás?!
spam a ještě k tomu s vetšárnou ze smeťáku
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Spam? mno.. díky pěkně za reakce
Brzy se uvidíme na srazu , přijedu s Gapou ( můj brácha ) a možná se ještě někdo přidá.
Tak to prosím neberte jako spam,nemyslel jsem to nijak zle,možná by tomohlo taky někoho zajímat, kde levněji nakoupit oblečení atd.
Honza
inkvizitorr (Administrator) 09.04.2008 12:36:26 Offline |
hele gapův brácho, nebejt gapův brácha, tak ti to vyhodim rovnou, máš jediný štěstí, že dorazíš na sraz, páč tam ti za to dáme rovnou po držce a bude klid když chceš reklamu, tak si jí někde zaplať, ale nezasírej tim fóra i když je to k věci
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 09.04.2008 12:43:59 Offline |
skoro všichni co máme bandita v prachách spíme a loser má dokonce bazén plnej peněž a nic jinýho než nový dainese a spidi nenosíme
doba je temná...
bazen uz mne byl malej, tak jsem koupil vranoskou prehradu. Pristi tejden ji zacnu vypoustet a vysouset ... no a zacatkem prazdnin tam zacnu navazet vsechny svoje prachy. Tak vas teda jako zvu na super rekreaci ... co vam zustane v plavkach je samozrejme vase (vodu z plavek taky nezdimate zpatky dorybnika, ne?)
mam to vsechno v
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
K.a.s.y.m. (Člen) 09.04.2008 12:48:19 Offline |
svatá pravda.
inkvizitorr psal:skoro všichni co máme bandita v prachách spíme a loser má dokonce bazén plnej peněž a nic jinýho než nový dainese a spidi nenosíme
este ze tam mas to skoro
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Loser psal:my sme zde vsici prachaci ... nepotrebujeme kupovat levny hadry. Tady vseci sijou u Hubika nebo Dajnyze
... někteří dokonce preferojou klokany
... kdyby to tak viděla Kubišová se Srstkem
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
K.a.s.y.m. (Člen) 09.04.2008 15:42:01 Offline |
Kelly01 psal:Kdo potřebuje opravdu levný věci nakupuje u mne
asi nejlepší vtip dneška
no penez sice nemam zase tak moc ale nez koupit nejakou ojetinu tak si radsi pockam mesic do vyplaty a koupim neco noveho a poradneho .... hlavne pouzita blemba je fakt uzitecna hlavne kdyz je po crashi
WD club member.
Loser psal:bazen uz mne byl malej, tak jsem koupil vranoskou prehradu. Pristi tejden ji zacnu vypoustet a vysouset ... no a zacatkem prazdnin tam zacnu navazet vsechny svoje prachy. Tak vas teda jako zvu na super rekreaci ... co vam zustane v plavkach je samozrejme vase (vodu z plavek taky nezdimate zpatky dorybnika, ne?)
mam to vsechno v
zapomněl jsi ještě jeden krok a to "vyvápnit" břehy, jinak ti začnou plesnivět
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
ross psal:zapomněl jsi ještě jeden krok a to "vyvápnit" břehy, jinak ti začnou plesnivět
ses nakej chytrej, ne? jsou to snad tvoje prachy? Zadna skoda, kdyz shnijou
jen me tak kua napada ... aby mi nekdo nevypalil rybnik ... budu tam asi muset dat zakaz koureni a manipulace s otevrenym ohnem
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Loser psal:ross psal:zapomněl jsi ještě jeden krok a to "vyvápnit" břehy, jinak ti začnou plesnivět
ses nakej chytrej, ne? jsou to snad tvoje prachy? Zadna skoda, kdyz shnijou
jen me tak kua napada ... aby mi nekdo nevypalil rybnik ... budu tam asi muset dat zakaz koureni a manipulace s otevrenym ohnem
Dej to tam v mincích.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Loser psal:bazen uz mne byl malej, tak jsem koupil vranoskou prehradu. Pristi tejden ji zacnu vypoustet a vysouset ... no a zacatkem prazdnin tam zacnu navazet vsechny svoje prachy. Tak vas teda jako zvu na super rekreaci ... co vam zustane v plavkach je samozrejme vase (vodu z plavek taky nezdimate zpatky dorybnika, ne?)
mam to vsechno v
pochybuju že do takového kačoku narveš !všechny svoje prachy "
Blu one.... old one
Kelly01 psal:Nedělám masofku
Znalec si mne najde
... woe jenže ty tvoje www stránky nějak nefungujou,se mi tam místo motověcí objevuje ...
... www.kellyshop.com
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Stránky: 1