Nejsi přihlášen
Re: editace příspěvku
marcoo psal:Chybí mi zde editace vlastních příspěvků.Pokud udělám nějakej překlep tak aby byla možnost si to opravit nebo třeba když se mi nepodaří na poprvý vložit obrázek tak abych nezasíral forum.Holt nejsem tak dokonalj jako jiní...
sem tyk pro editaci ale omezit jí tím že můžeš opravit jen pokud je tvůjpříspěvek poslední v dané diskuzi protože když tě někdo bude citovat a ty tam něco změníš tak jde ta citace do
marcoo psal:no jde mi spíš o to,že vložim občas obrázek,nepovede se to,vložim další zase se to nepovede a už tim zasírám forum.Takhle bych si seditoval jen jeden příspěvek a už by to aspoň k něčemu vypadalo.
na to otestování jestli je vložený obrázek dobře ti stačí talčítko Nahled....
podle mně je to talčítko pak zneužitelný...
neco smázneš že jsi to nikdy netvrdil...
to se na ostatních forech děje a tady to nejde
yello psal:editovat muzes jen tvuj prispevek,pokud je posledni...
Na některých forech je povoleno editovat i příspěvěk který není poslední v řadě...
viz motorkari tam to tak myslím funguje a podle mne je to trochu špatně. i když se mi na tom líbí že když organizuju třeba vyjížďku tak můžu editovat první příspěvek v diskuzi kterou jsem založil a měnit údaje o teto akci...
samo že můžeš editovat jen své příspěvky to je mi jasné...
mr.BSE psal:kua, ja nez udelam screen apod. tak se opravi...
Americkej psal:To mě se zas líbí, že se tady musí vážit slova.
Fik-B6S psal:neco smázneš že jsi to nikdy netvrdil...
to se na ostatních forech děje a tady to nejde
...výstižný, není co dodat ;)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
inkvizitorr (Administrator) 13.01.2008 20:37:27 Offline |
marcoo psal:Chybí mi zde editace vlastních příspěvků.Pokud udělám nějakej překlep tak aby byla možnost si to opravit nebo třeba když se mi nepodaří na poprvý vložit obrázek tak abych nezasíral forum.Holt nejsem tak dokonalj jako jiní...
editaci neplánuju, pokud jde o vkládání obrázků a pod., nauč se používat tlačítko náhled, jinak nevidim důvod proč bys měl editovat cos napsal...
doba je temná...
Pokud se nelpetu bylo to zamítnuto hned zpočátku.Pokud sem někdo napíše nějakou píčovinu,aby moh bejt jebanej i v dalších příspěfcích a ne,že si to pak smázne a pude to do Holt si každej muší rozmyslet co napíše a sem ochotnej pak oželet i to,že tam sů překlepy nebo zmaty,ale vím proč vostatní teho trůbu
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Tlačítko "náhled" by mělo bejt přes půl televize a povinný.
Pak by mi eště ňákej robotickej Aleš měl 3x pomalu nahlas přeříkat, co jsem sem zas na za kydy.
Nakonec by se mi objevilo veliký svítivě zelený tlačítko s nahatou babou a nápisem "neposlat" a za 3 minuty někde v koutku malinkatej šedivej čudlík s šedivym nápisem "poslat".
Takhle bych to chtěl já
tajnej psal:Tlačítko "náhled" by mělo bejt přes půl televize a povinný.
Pak by mi eště ňákej robotickej Aleš měl 3x pomalu nahlas přeříkat, co jsem sem zas na za kydy.
Nakonec by se mi objevilo veliký svítivě zelený tlačítko s nahatou babou a nápisem "neposlat" a za 3 minuty někde v koutku malinkatej šedivej čudlík s šedivym nápisem "poslat".
Takhle bych to chtěl já
...200 v měste, 300 z místa...
Pomaly ďalej zájdeš, no rýchlo tam budeš skôr... :-)
Stránky: 1