Nejsi přihlášen
K.a.s.y.m. (Člen) 09.04.2008 09:51:58 Offline |
Re: Odběr proudu na B6
patrik psal:Nevíte někdo kolik je normální odběr B6? Při vypnutém zapalování mi to hází 260mA, baterka je hned prázdná. Mám namontovanej imob., ale když jsem ho odpojil žádnej rozdíl.
podle mě by to mělo mít nulový odběr ,ale možná se pletu.Když vypneš klíček tam by se mělo vypnout všechno bez klíčku by nemělo nic fungovat.nemáš tam přidělanýho ještě něco jinýho kromě imobilizeru?
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Progear 650 (Člen) 09.04.2008 10:00:09 Offline |
u B 650 vzduch zřejmě nulový odběr určitě není, protože když připojim baterku, tak se ozvu takovej elektrickej zvuk, kterej jasně svědčí o nějakym odběru. ale kolik to je, to vážně nevim...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
K.a.s.y.m. (Člen) 09.04.2008 10:02:28 Offline |
Progear 650 psal:u B 650 vzduch zřejmě nulový odběr určitě není, protože když připojim baterku, tak se ozvu takovej elektrickej zvuk, kterej jasně svědčí o nějakym odběru. ale kolik to je, to vážně nevim...
to ti sepne někde nějaký relé,ale u 600 teda jako mě tak to nic nedělá.
Progear 650 (Člen) 09.04.2008 10:04:28 Offline |
to je dost možný, ale u mě to zřejmě fakt něco bere, třeba to má co dělat s tím LCD budíkem nebo tak něco....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 09.04.2008 10:13:16 Offline |
tak mas zrejme nekde nějakej kraťas no....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
patrik psal:Nevíte někdo kolik je normální odběr B6? Při vypnutém zapalování mi to hází 260mA, baterka je hned prázdná. Mám namontovanej imob., ale když jsem ho odpojil žádnej rozdíl.
260mA je opravdu hodne...
Vzdy muze byt hur :-)
K.a.s.y.m. (Člen) 09.04.2008 10:17:23 Offline |
patrik psal:Nic dalšího připojenýho nemám, něco budou brát budíky(udržení digi hodin)ale to je sotva měřitelný. Proti originálu mám jen diodový světla a ten alarm.
budíky nic brát nebudou...ty si udrží čas i když baterku odpojíš...s tou elektrikou jsi ty nebo někdo před tebou něco dělal?Zkus co ti funguje bez klíčku?jako třeba brzdový světla.klakson atd.teoreticky by nemělo fungovat nic.snad jen parkovačka při zamknutí řidítek a otočení ještě o jednu polohu.
Kamarádovi na autě takhle vytloukalo baterku vnitřní osvětlení...jeden spínač byl pořád jakoby trochu sepnutej,ale světlo nesvítilo.
Progear 650 (Člen) 09.04.2008 10:19:31 Offline |
to Kasym: teda nevim, ale mě se tady hodiny vymyzaly, když sem baterku odpojil...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
K.a.s.y.m. (Člen) 09.04.2008 10:20:47 Offline |
Progear 650 psal:to Kasym: teda nevim, ale mě se tady hodiny vymyzaly, když sem baterku odpojil...
mě ne....asi to má 650 jinak.
Progear 650 psal:to Kasym: teda nevim, ale mě se tady hodiny vymyzaly, když sem baterku odpojil...
hodiny se vymazou ale muzou mit zalozni baterii ktera udrzi cas...a po pripojeni baterky nemusis nic nastavovat
Progear 650 (Člen) 09.04.2008 10:24:38 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Progear 650 psal:to Kasym: teda nevim, ale mě se tady hodiny vymyzaly, když sem baterku odpojil...
to bude možná právě ten zvuk, když připojím baterku.... proud do budíků no...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:K.a.s.y.m. psal:Progear 650 psal:to Kasym: teda nevim, ale mě se tady hodiny vymyzaly, když sem baterku odpojil...
Jestli ti cvaká v baterce, tak to bych jí možná radši vyměnil. Cvakat tam bude nějaký relé.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Pro pobavení: servisák vzal stejnej měřák jako já, napojil ho uplně stejně a první měření ukázalo stejnej odběr co jsem avizoval, procvakáme spínače, světla, potaháme za kabely a měříme takřka nulu. Miluji hrátky s elektrikou... Trochu mě to připomělo starý škodovky(poklepat+zatahat-opraveno), takže teď budu čekat co se stane. Nikdo nechce rozebírat komplet elektriku když nemusí nic najít.
K.a.s.y.m. (Člen) 09.04.2008 14:14:20 Offline |
patrik psal:Pro pobavení: servisák vzal stejnej měřák jako já, napojil ho uplně stejně a první měření ukázalo stejnej odběr co jsem avizoval, procvakáme spínače, světla, potaháme za kabely a měříme takřka nulu. Miluji hrátky s elektrikou... Trochu mě to připomělo starý škodovky(poklepat+zatahat-opraveno), takže teď budu čekat co se stane. Nikdo nechce rozebírat komplet elektriku když nemusí nic najít.
tak to zkus sám...kup si kontaktol a rozeber ty přepínače na řidítkách...zádná velka věda stačí křížovej šroubovák..prostříkej to a to samí udělej u spínačky....bude tam jen něco zaoxidovanýho.
Ondráš psal:Nemáš třeba někde proklepanou izolaci, že by ti to házelo na kostru, to byl ale asi oddělalo pojistky...
pojistky to neoddela tak rychle jsou tam tavne pojistky takze to chvili trva a navic zalezi kde to bude kostrit podle toho bude odpor
Asi bych si s tím trošku pohrál, bo by mě štvalo sem tam neodjet ....určitě prostříkat a vyfoukat všechny konektory ... ten případný zkrat se bude ve svazku blbě hledat, skoro bych řek, že to téměř nejde, snad prosvítit na konektorech každý samostatný drát
Progear 650 psal:K.a.s.y.m. psal:Progear 650 psal:to Kasym: teda nevim, ale mě se tady hodiny vymyzaly, když sem baterku odpojil...
nějakej malej odběr to jinak mít musí,když to připojíš,ale jen chvilkovej
myslím
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Progear 650 (Člen) 10.04.2008 12:40:34 Offline |
maňas psal:Progear 650 psal:K.a.s.y.m. psal:
mě ne....asi to má 650 jinak.to bude možná právě ten zvuk, když připojím baterku.... proud do budíků no...
nějakej malej odběr to jinak mít musí,když to připojíš,ale jen chvilkovej
myslím
to se dost možný, já tomu nerozumím, od toho tu musí bejt holt někdo jinej..
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:to je dost možný, ale u mě to zřejmě fakt něco bere, třeba to má co dělat s tím LCD budíkem nebo tak něco....
Mozna se ti tam nekam ztraci proud (probiji to nekde). 260mA x 12V = 3,12Wattů. To se mi zda hrozne moc na lcd, ale malo na "probijeni". Takze jsem ti prd pomoh
Stránky: 1