Nejsi přihlášen
Co si mám myslet o tomto?
http://www.vw-club.cz/video_kat.php?co= … 1208075505
Rád bych si myslel, že MP dělá svoji práci, nemohu si však pomoc ale ve všech případech co jsem se zatím setkal je to útvar dementů, kteří jsou naprosto k hovnu, na pracáku práci nesehnali a ke státní je nevzali.
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Re: Co si mám myslet o tomto?
hele s toho videa nejde nic videt a slyset (navic je nejkae osekle) .... kdo vi co udelal ... nemuzes je soudit za to ze mu dali pouta ..... treba nechtel predlozit ridicak a obcanku a byl agresivni (tim se nechci bengu zastavat ) ale kdo vi o co tma jde
WD club member.
U MP pracujou čiráci i normální lidé jako všude jinde.... jenom na MP se banda dívá přes prsty protože málokdo uzná že kua za parkování mi tu pokutu dali oprávněně. Jinak já s nima taky nemám nejlepší zkušenosti, stejně jak se státníma.
Blu one.... old one
Já se netejrám, já jen že jsem si dovolil zajet k našim před panelák, je tam chodník, bohužel se tam fakt nedá jinak dostat. A že jako vodvezem starou pračku na sběrnej dvůr. Nebudu to přece vyhazovat po okolních lesích nebo k popelnicím že. No a kde se vzal tu se vzal černej zmrdeček, a že tam nemám co dělat. Já říkám, že tady bydlíme a že stěhujeme. On že ho to nezajímá. A že si máme vzít vozejček a vozit to až ze silnice (100m). Tak můj prychlivý otec vzal pračku, vyhodil jí z vozejku na trávu, zmrdečkovi řekl, že má co chtěl, že většího ču.áka a že k baráku si zajede kdy bude chtít a jeli jsme pryč. Fízl stál jak a kroutil hlavou.
PS: za dvě hodiny tam už ta pračka nebyla, holt magneti asi s MP spolupracujou nebo naopak.
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Zdenda psal:Já se netejrám, já jen že jsem si dovolil zajet k našim před panelák, je tam chodník, bohužel se tam fakt nedá jinak dostat. A že jako vodvezem starou pračku na sběrnej dvůr. Nebudu to přece vyhazovat po okolních lesích nebo k popelnicím že. No a kde se vzal tu se vzal černej zmrdeček, a že tam nemám co dělat. Já říkám, že tady bydlíme a že stěhujeme. On že ho to nezajímá. A že si máme vzít vozejček a vozit to až ze silnice (100m). Tak můj prychlivý otec vzal pračku, vyhodil jí z vozejku na trávu, zmrdečkovi řekl, že má co chtěl, že většího ču.áka a že k baráku si zajede kdy bude chtít a jeli jsme pryč. Fízl stál jak a kroutil hlavou.
PS: za dvě hodiny tam už ta pračka nebyla, holt magneti asi s MP spolupracujou nebo naopak.
...uš vim po kom si kliďas
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
sonyk psal:este ze mame na nakldaka vyjimku a muzem i tam kam vic jak 3,5 t nesmi a nebo kam se vubec nesmi. uz se tesim az budu ty benga utirat
...bejt tebou, tag se moc netěšim...taky mam vopčas vyjímku třeba na jízdu v neděli nebo na transport nadrozměru, ale dyš tě líznou, tag si to pag třeba hodinu a půl provjeřujou, tobje bježí čas, tečou nervy, zákazník je nasranej a voni sou f pohodě a čekaj, co jim řeknou do vysílačky z velení...to sem dycky fsteky bes sebe, dyš jedeš na výkon a voni ti ho skrátěj jenom proto, že si chtěj nevim proč to kulatý razítko vovjeřit
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
mame vyjimku kvuli pohotovosti oprav vodovodu cili nezdrzujou protoze se hend vola na mesto a to voni te nechaj jen omrknou povoleni a dal nezdrzujou apc by potom neradi vysvetlovali na meste proc se zdrzela oprava vodovodu pro pulku mesta
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Stránky: 1