Nejsi přihlášen
K.a.s.y.m. (Člen) 15.04.2008 11:02:34 Offline |
Re: Pár kriplých fotek
ale prd....jste nepochopili,že to má jako hrazdu při jízdě po zadním tak aby nepřepad
jinak řeknu jen tohle.........fakt pěkný.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Filous psal:...Jeníku sorry, ale ty pizducha trupková vzádu je strašná a ten blatníček mi tam taky neštymuje ...vobojí mi příde, že to kazí vzhlet tý jinag hesky kraťounký prdele a letmáče...
S pizďuchou trubkovou souhlasím, ale potřebuju aby to byl aspoň trochu praktickej strojek a něco abych s sebou pobral. Pod sedlo nedám pořádně ani peněženku, natož foťák nebo nafukovací kámošku a na plastovou nádrž připnu tak leda přísavku . Nosič je spáchanej tak aby se dal snadno sundat a bude fungovat i jako madlo spolujezdce. Akorát už teď je mi jasný jak budu lenivej ho sundavat
Honza B12 psal:Filous psal:...Jeníku sorry, ale ty pizducha trupková vzádu je strašná a ten blatníček mi tam taky neštymuje ...vobojí mi příde, že to kazí vzhlet tý jinag hesky kraťounký prdele a letmáče...
S pizďuchou trubkovou souhlasím, ale potřebuju aby to byl aspoň trochu praktickej strojek a něco abych s sebou pobral. Pod sedlo nedám pořádně ani peněženku, natož foťák nebo nafukovací kámošku a na plastovou nádrž připnu tak leda přísavku . Nosič je spáchanej tak aby se dal snadno sundat a bude fungovat i jako madlo spolujezdce. Akorát už teď je mi jasný jak budu lenivej ho sundavat
...přesně todle sem řikal...motorka jako taková moc pjekná, ale na cestování nebo jízdu ve dvou žádná hitparáda
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Honza B12 psal:Filous psal:...Jeníku sorry, ale ty pizducha trupková vzádu je strašná a ten blatníček mi tam taky neštymuje ...vobojí mi příde, že to kazí vzhlet tý jinag hesky kraťounký prdele a letmáče...
...přesně todle sem řikal...motorka jako taková moc pjekná, ale na cestování nebo jízdu ve dvou žádná hitparáda
Cestování v jednom bude v pohodě i s věcma se poskládám, ve dvou to už asi bude horší, ale s tím jsem počítal. Jinak co se pohodlí týče tak jsem docela překvapenej, protože podvozek jde parádně nastavit i na naše tankodromy, stupačky jsou sice vysoko, ale sedlo ještě vejš takže kolena přežijou a díky nižším řidítkům se dá docela vydržet i ten vítr. Uvidím až něco víc najedu, ale zatím spokojenost. Je to něco za něco. Banditka je naprosto univerzální a dobře jedoucí, nikdy dřív jsem neměl motorku která by mě tak nadchla, ale když jsem na ní jel po kriplovi tak rozdíl v zábavnosti je tak velkej, že ty anglánský slabiny překousnu. Do doby než mi v Alpách upadne prdel
inkvizitorr (Administrator) 15.04.2008 11:47:15 Offline |
Filous psal:...Jeníku sorry, ale ty pizducha trupková vzádu je strašná a ten blatníček mi tam taky neštymuje ...vobojí mi příde, že to kazí vzhlet tý jinag hesky kraťounký prdele a letmáče...
trubky děsný, to je jasný, ale ten blatníček je bóóží
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 15.04.2008 12:27:37 Offline |
Jarken psal:Kapku mimo mísu - Inkviz vzpomeň si na mne zítra-pozítří !Díkes
počítám s tim, zejtra pojedu vůkol
doba je temná...
Motorka nádherná ale to lešení, sundat a HNED bo to je katastrofa. Vymyslet nějaký rychloupínání a nasazovat jen na velký cestování.
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Vostrý Ondřej (Člen) 15.04.2008 21:16:51 Offline |
jestli se můžu zeptat,kolik koštoval ten tenax???
Líbil by se mi na sv1000.
Honzo,že je ta věc vzadu hnusná to je jasný ale jak na to koukám,seš si jistej že existuje nějakej origo nosič zrovna na tuhle motorku takhle uchycenej tam kde ho máš uchycenej? Mně se teda zdá jestli to dobře vidím,že tam na těch dvou bodech kde to máš uchycený,tak že dozadu je to taková strašná dýlka nahoru že když tam napálíš naloženej kufr tak to bude páka jako prase na ten ůchyt druhej v řadě. Fuck bych mněl docela strach jestli to nebudeš mít přichycený někde ještě vejš směrem ke světlu aby to bylo k rámu přichycený jako je to u bandasky jak směrem dolu koukaj vzadu u blinkrů pásoviny kterejma je to chycený zhruba u zadních blinkrů k podsedadláku(třeba u givi).Jako to je páka při tý dýlce jak když vemeš do ruky třičvrtě metru dlouhej pajsr a to už je kurva síla přes něj když zvedám šutr.
KOVAL psal:Honzo,že je ta věc vzadu hnusná to je jasný ale jak na to koukám,seš si jistej že existuje nějakej origo nosič zrovna na tuhle motorku takhle uchycenej tam kde ho máš uchycenej? Mně se teda zdá jestli to dobře vidím,že tam na těch dvou bodech kde to máš uchycený,tak že dozadu je to taková strašná dýlka nahoru že když tam napálíš naloženej kufr tak to bude páka jako prase na ten ůchyt druhej v řadě. Fuck bych mněl docela strach jestli to nebudeš mít přichycený někde ještě vejš směrem ke světlu aby to bylo k rámu přichycený jako je to u bandasky jak směrem dolu koukaj vzadu u blinkrů pásoviny kterejma je to chycený zhruba u zadních blinkrů k podsedadláku(třeba u givi).Jako to je páka při tý dýlce jak když vemeš do ruky třičvrtě metru dlouhej pajsr a to už je kurva síla přes něj když zvedám šutr.
Je to ještě chycený nerez pásovinou 30x5mm přímo od plotny pod nad světo k podsedlovce v místě, kde Triumph nabízí takový to madlo ve tvaru kotvy. Je to na dalších čtyřech osmičkách šroubech, tak doufám že by to mělo fungovat. Jinak příjdou na řadu oblíbený plastový sponky. Od žádnýho výrobce ani origo jsem nosič pro kufr neobjevil
Koncovka byla za 6.
Jendo ser na něhofno tomu rozumějuž totiž vidím na tom lešení kýbl vot rokofinalu na tmelení kerej ti daruju,jak je narvanej hlínou a z něj pyšně čumí gandža jak kráva a ty to hrdě valíš krajinou bo tě chlupatý nedostanou
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:Jendo ser na něhofno tomu rozumějuž totiž vidím na tom lešení kýbl vot rokofinalu na tmelení kerej ti daruju,jak je narvanej hlínou a z něj pyšně čumí gandža jak kráva a ty to hrdě valíš krajinou bo tě chlupatý nedostanou
A po odmontování tý trubkový nádhery ji můžu použít pro zaorání další setby
Stránky: 1