Nejsi přihlášen
zákoník práce
čaues...potřebuju radu, dostala sem paragraf 52 písm.g) zákoníku práce....neštastnou náhodou sem se k něčemu připletla
chci se zeptat, jestli mi ten paragraf napíšou někam do zápočtáku, když dám výpověd z mojí strany dřív než uplyne ta lhůta 6 měsíců....
Život je boj-mašina je nej!!!
Re: zákoník práce
...!52 odstavec g .... jsou-li u zaměstnance dány důvody, pro které by s ním zaměstnavatel mohl okamžitě zrušit pracovní poměr, nebo pro závažné porušení povinnosti vyplývající z právních předpisů vztahujících se k zaměstnancem vykonávané práci; pro soustavné méně závažné porušování povinnosti vyplývající z právních předpisů vztahujících se k vykonávané práci je možné dát zaměstnanci výpověď, jestliže byl v době posledních 6 měsíců v souvislosti s porušením povinnosti vyplývající z právních předpisů vztahujících se k vykonávané práci písemně upozorněn na možnost výpovědi.
"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
JIRKASILVER (Člen) 14.04.2008 23:30:30 Offline |
Pohled z druhý strany.Když chce někdo nastoupit volám na férovku předchozímu zaměstnavateli nezajímá mě papír, chci vědět vo koho jde a proč odešel.
Většinou se to dozvím.Jooooo každej strůjcem svýho štěstí.Oficielně pracovní knížky
neexistujou
Pěkná paní a už trestaná... . Ukončit pracovní poměr dohodou co nejrychleji je nejelegantnější řešení situace a pokud nejsi v nějakém totálním průseru tak ti na to jistě kejvnou.
Jako zaměstnavatel ve vývinu bych k tomu řekl asi tolik co stříbrnej Jirka:
Na nový xichty ve firmě se vždy ptám na jejich posledním a pokud možno předposledním místě. Jednou jsem to neudělal a teď co měsíc jezdím do Slanýho na kriminálku vypovídat.
Autobus je taky Suzuki... .
ja ho mnel tez a radsi sem odesel z prace na dohodu bo sef se po mne jen vozil a uz sem to malen nedal a neco mu rekl a nez se nechat vyhodit na 52 tak sem radsi sel sam na dohodu a sme rdad pac ted mam lepsi praci za vetsi love
WD club member.
Kukii psal:nemůžu povědět víc....bankovní tajemství.... ale prostě jde nám tady o krk všem... tak přemýšlim, že to zabalim dřív...
To bude zase nějakej tunel
V poslední době je to nějak v móóóódě
sry
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
spidys psal:Kukii psal:nemůžu povědět víc....bankovní tajemství.... ale prostě jde nám tady o krk všem... tak přemýšlim, že to zabalim dřív...
To bude zase nějakej tunel
V poslední době je to nějak v móóóódě
sry
bohužel z toho ale nic nemám...
pokladni netreba , potreba prodej a uklid obcas neco smontovat. obcas sprava www stranek mailu objednavek. pac ja presednu do sklapecky a tunelovat se tu neda vse se plati pri predani zbozi
nejsi ty ten urednik co poslal 50 mega na jinej ucet?
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Kukii psal:pánové mockrát děkuji...začínám hledat novou práci... nepotřebujete někdo pokladní? ale mám jenom 8 měsíční praxi...
chceš pracovat jako pokladní a máš na krku tunel? to není dobrá reklama pro potenciální zaměstnavatele
Pokud teda nejde o něco závažnýho, tak tohle dávají lidem, s kterýma už nepočítají a potřebují to mít na papíře. Každej totiž má porušení pracovního řádu min. jednou za týden
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
K.a.s.y.m. (Člen) 15.04.2008 14:53:13 Offline |
ross psal:Kukii psal:pánové mockrát děkuji...začínám hledat novou práci... nepotřebujete někdo pokladní? ale mám jenom 8 měsíční praxi...
chceš pracovat jako pokladní a máš na krku tunel? to není dobrá reklama pro potenciální zaměstnavatele
Pokud teda nejde o něco závažnýho, tak tohle dávají lidem, s kterýma už nepočítají a potřebují to mít na papíře. Každej totiž má porušení pracovního řádu min. jednou za týden
Je škoda ,že tu nemůže napsat jak to doopravdy bylo....asi by jste taky uznali,že k tomu přišla jak slepej k houslím...bohužel tohle už dalšího zaměstnavatele zajímat nebude a Kukii mu to říct nesmí protože by porušila podepsanej slib mlčenlivosti.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 15.04.2008 14:55:07 Offline |
Mě osobně by spíš zajímalo jak se budoucí zaměstnavatel dozví(pokud se sám nezeptá),že byl dotyčný vyhozený na ten paragraf když se to podle mě nikam nepíše a pracovní knížky už neexistují.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
tunel na krku nemám a ani zcizený prachy...prostě sem tu dělala věci který mě naučili při zaučení a to byl problém.. pak se jedna kráva upsala pod něco, no a nakonec si nebyla jistá. tak nás ztáhla sebou 5 jenom kvůli tomu, že se jí v tom nechtělo být samotný.. už má odedneška novou práci v komerečce...takže jakej tunel? sere mě to ale nemůžu s tim vůbec nic udělat...
Kukii psal:tunel na krku nemám a ani zcizený prachy...prostě sem tu dělala věci který mě naučili při zaučení a to byl problém.. pak se jedna kráva upsala pod něco, no a nakonec si nebyla jistá. tak nás ztáhla sebou 5 jenom kvůli tomu, že se jí v tom nechtělo být samotný.. už má odedneška novou práci v komerečce...takže jakej tunel? sere mě to ale nemůžu s tim vůbec nic udělat...
By vám ta pipka mělazařídit taky flek v KB, když už se vám postarala o padáka
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
spidys psal:Kukii psal:tunel na krku nemám a ani zcizený prachy...prostě sem tu dělala věci který mě naučili při zaučení a to byl problém.. pak se jedna kráva upsala pod něco, no a nakonec si nebyla jistá. tak nás ztáhla sebou 5 jenom kvůli tomu, že se jí v tom nechtělo být samotný.. už má odedneška novou práci v komerečce...takže jakej tunel? sere mě to ale nemůžu s tim vůbec nic udělat...
ta si hrabe jenom svůj píseček
Kukii psal:spidys psal:Kukii psal:tunel na krku nemám a ani zcizený prachy...prostě sem tu dělala věci který mě naučili při zaučení a to byl problém.. pak se jedna kráva upsala pod něco, no a nakonec si nebyla jistá. tak nás ztáhla sebou 5 jenom kvůli tomu, že se jí v tom nechtělo být samotný.. už má odedneška novou práci v komerečce...takže jakej tunel? sere mě to ale nemůžu s tim vůbec nic udělat...
ta si hrabe jenom svůj píseček
na každou svini se vaří voda
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
ross psal:Kukii psal:spidys psal:
By vám ta pipka mělazařídit taky flek v KB, když už se vám postarala o padákata si hrabe jenom svůj píseček
na každou svini se vaří voda
...jenom to něgdy dlouho trvá
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Stránky: 1