Nejsi přihlášen
Re: řazení(jak řadit?)
Dej tomu cas, pokud si presel z nejakej jawky, tak je to uplne jina liga.
Sam sem presel z Jawy 640 a radil sem stejne jako na ni-vytocit,spojka,vterina cekat,zaradit....takto to u japoncu nefunguje.
Vytocit,spojka,dalsi kvalt. zadny cekani. Proste rad rychle a dej tomu cas-
Spojku serid tak, abys mel tak 3-5mm vuli na pacce.
Second Class Citizen
1130 Café Racer
pingvin psal:vuli na pacce mam tak 4mm, a to bouchani do motoru nemuze to uskodit?
přešej jem z jawky a taky se mě to ze začátku nezdálo ...Časem se do toho dostaneš chce to jezdit
"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
pingvin psal:vuli na pacce mam tak 4mm, a to bouchani do motoru nemuze to uskodit?
to vis, ze to neni zadna hitparada, ale zkousl to kazdej zacatecnickej banit, tak to zkousne i ten tvuj
Kdyz dlouho cekas, tak uz mas volnobezny otacky a to je malo
se podivej jakej je odstup mezi rychlostma - jed treba na 6ku 6000 (u me 120kmh) a dej tam petku - uvidis o kolik se zvednou tocky - cca 6700. Tak rad tak abys mel takovej odstup otacek a bude to
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Jirka Žito (Člen) 08.04.2008 21:15:49 Offline |
Ty woe to je divný mě to autobus nikdy nedělal.Vyměň mášu
Prej mám kundolap ... parchanti jedni ...
Pokud ti spojka vypne jak má(na místě zařadíš jedničku,cvakne to,ale nesmí to táhnout dopředu jakože furt),tak není problém. Při řazení žádný čekání,rozjeˇto dle libosti,spojka,cvak a je to tam
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
pingvin psal:Když řadím 2 a 3 tak to boucha- je to normalni?dela to jen občas.mam při rizjezdu vytačet 1 nebo rozjet a hnet za 2?a jak ma zabírat spojka? začínam (nebo neumím řadit!!)
Bandit je sportovní náčiní! Musíš řadit rychle...tzn. jak už tady bylo řečeno, nenechavej padnout otáčky při přeřazení moc nízko nebo snad až na volnoběh a nemůžeš mít problém...(alespoň tak to dělám já). A kvalty mi tam padají jak pomásle
Jirka Žito (Člen) 08.04.2008 22:16:08 Offline |
pingvin psal:Když řadím 2 a 3 tak to boucha- je to normalni?dela to jen občas.mam při rizjezdu vytačet 1 nebo rozjet a hnet za 2?a jak ma zabírat spojka? začínam (nebo neumím řadit!!)
Píšeš že jí máš chvíli.Když tam ten kvalt dáváš tak asi dost citovka co ,jako že lehce a postupně tlačíš nohou na řadičku a jako se bojíš abys si to náhodou nevy.Hm esi to neni sindrom obavy ze skurvení motorky.Neboj se toho řaď rychle jak ti tu radí a razantně,ale woe nemyslim aby si u toho řazení šel do stupaček a celou vahou.Pač esi si měl třeba jawu a teď si myslíš,že máš pod sebou hodinářskou práci.Ono to zas tak libový neni chce to vobčas za uši.
Jirka Žito (Člen) 08.04.2008 22:29:18 Offline |
Ty woe rťák.Můj děda s ním jezdil,tak a já to mám asi po něm
Nahoru bez spojky
od 2 stupně řaď bez spojky. Jenom lehoučce okolo 500 otáček uber plyn a hoď rychlost
bez spojky, samozřejmě rychlosti nahoru. Kdybych si to nepřečtl v nějakém vydání
ČMN taky bych tomu moc nevěřil ale když jsem to zkusil, tak mi to připadá daleko plynulejší, šetrnější.....atd.
Jezdím tak, abych dojel!
tak tu spojku tam asi dali jako dekoraci coa tich 500ot/min to je dobrej vtip jenom volnoběžný otáčky jsou nad1100-1300 u 6ky ale dobrá rada se hodí
"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
...bylo mysleno nech klesnout otacky O 500 ne NA 500.... Jinak spojka je tam na rozjezd, pac kdyz jedes fakt strelbu opravdu staci jen malinko ubrat plyn a radit bez spojky. Kvalty tam skacou uplne samy. Dolu samo se spojkou nebo i z meziplynem.
Žij okamžikem, protože ta chvíle co právě prožíváš, se už nikdy nevrátí!
K.a.s.y.m. (Člen) 15.04.2008 14:39:15 Offline |
pingvin psal:dolu řadím s meziplynem a je to lepší. a co nahoru?spojka seštelovana a 2 a 3 boucha porad ale ne pokaždy. co delam špatně??
řadíš dřív než vymáčkneš naplno spojku.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
pingvin psal:dolu řadím s meziplynem a je to lepší. a co nahoru?spojka seštelovana a 2 a 3 boucha porad ale ne pokaždy. co delam špatně??
spojka mi zabira tak 4mm a pak mam 4mm vuli .misleno u packy (u lanka)je možny že je špatně seštelovana? když ji vymacknu tak moto nepopojíždí, a rozjest v poho.
bandit je o hovně když musíš používat spojku, kup nějakej skútr s variatorem a nebudeš muset řešit jestli se spojkou nebo bez
Já dycky se spojkou, ale zkusim to bez, jak tu říká rada starších
Jinak na 350 kein stress - bez spojky
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:bandit je o hovně když musíš používat spojku, kup nějakej skútr s variatorem a nebudeš muset řešit jestli se spojkou nebo bez
Jinak na 350 kein stress - bez spojky
no-rekneme to jinak, bez zmacknuti packy. Protoze spojku si mackal tak jako tak, ale pakou dole
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:barynek psal:bandit je o hovně když musíš používat spojku, kup nějakej skútr s variatorem a nebudeš muset řešit jestli se spojkou nebo bez
Jinak na 350 kein stress - bez spojkyno-rekneme to jinak, bez zmacknuti packy. Protoze spojku si mackal tak jako tak, ale pakou dole
vypadá to že jsem byl podveden, tak ona to byla páčka
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:mr.BSE psal:barynek psal:bandit je o hovně když musíš používat spojku, kup nějakej skútr s variatorem a nebudeš muset řešit jestli se spojkou nebo bez
Jinak na 350 kein stress - bez spojkyno-rekneme to jinak, bez zmacknuti packy. Protoze spojku si mackal tak jako tak, ale pakou dole
vypadá to že jsem byl podveden, tak ona to byla páčka
Sundej dekl a uvidíš jak to maj udělaný.
Geniálně jednoduché, jednoduše geniální.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:barynek psal:mr.BSE psal:
no-rekneme to jinak, bez zmacknuti packy. Protoze spojku si mackal tak jako tak, ale pakou dolevypadá to že jsem byl podveden, tak ona to byla páčka
Sundej dekl a uvidíš jak to maj udělaný.
Geniálně jednoduché, jednoduše geniální.
to nemůžu, to bych pak byl taky geniální, že jsem to třeba pochopil a mohlo by mi to pokazit reputaci
Bandit 4EVER!!!
Stránky: 1