Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Filda měl pravdu...

Pšán (Člen)
14.04.2008 11:34:52

Filda měl pravdu...

..hele kámo,fakt se jako omlouvám,sypu si popel na hlavu,fakt jsi měl recht..kolo je strašná kurvárna..redfacesurprisedevil
http://www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=12433

..opravdový muž s pravidelným cyklem..
vOjTaB6 (Člen)
14.04.2008 11:37:48

Re: Filda měl pravdu...

surpriseda kurva... a to sem si v sobotu privezl novej ram Duratec... mi ta cyklisticka horecka nejak prechazi, kdyz to vidim...bigsmilebigsmile

Bandit rulezz!!!
Loser (Administrator)
14.04.2008 12:10:49

ten posledni je nejlepsigoodbigsmile

I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Filous (Člen)
14.04.2008 12:13:30

...a vy ste mi to nevjeřiliidontknow ...hele Vojtěchu, ty se chceš zmrzačit, co??? ...jen blbni!!!idontknow

bigsmile

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
vOjTaB6 (Člen)
14.04.2008 12:17:38

to Filous: To vis no, baba, do ktera by ze me tahala prachy zadna, tak je cpu do takovejchhle kravinek, ale kolo to bude pekny, jeste s kolegou doladujeme posledni detaily a zaciname stavetgood Budu mit Durateca Rizla Suzuki edition bigsmilebigsmile

Bandit rulezz!!!
Filous (Člen)
14.04.2008 13:17:48

vOjTaB6 psal:

to Filous: To vis no, baba, do ktera by ze me tahala prachy zadna, tak je cpu do takovejchhle kravinek, ale kolo to bude pekny, jeste s kolegou doladujeme posledni detaily a zaciname stavetgood Budu mit Durateca Rizla Suzuki edition bigsmilebigsmile

...Duratec, Duratec???idontknow ...nebyli to motory vot Fordu???surprised ...ty budeš cpát motor vot Fordu do rámu Suzuki???surprised ...no pane jo, to bude bastardsurprised

bigsmilebigsmilebigsmile

vOjTaB6 (Člen)
14.04.2008 13:24:41

to Filous: Woe...

Jo a naaahodou, ten ram ma 1,95kg, jsme to zvazili potom, co sem ho malem prohodil stropem, jelikoz jsem cekal, ze s ty krabice budu tahat aspon 3kg. Akorat to asi nebude mit moc vliv na celkovou vahu, kdyz mam metrak...surprisedsmile2bigsmile

Bandit rulezz!!!
osiris (Člen)
14.04.2008 13:31:33

...no to kilo a pět deka muselo bejt v tý ruce kurevsky znát bigsmile

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
vOjTaB6 (Člen)
14.04.2008 13:40:44

osiris psal:

...no to kilo a pět deka muselo bejt v tý ruce kurevsky znát bigsmile

No vsak, sem cekal, ze bude tezsi a jak sem zabejcil, kdyz sem ho tahal z ty krabice, tag se mel vo ten sadros na strope fakt strach...bigsmile

Bandit rulezz!!!
osiris (Člen)
14.04.2008 13:45:43

...no však, píšu vo tom kurevským rozdílu 1 kg a 5 gramů proti očekávání tříkilovýho hovada bigsmile

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
vOjTaB6 (Člen)
14.04.2008 14:01:34

osiris psal:

...no však, píšu vo tom kurevským rozdílu 1 kg a 5 gramů proti očekávání tříkilovýho hovada bigsmile

Ty woe ty si jag ten prirodni skin z USB, to je sakra rozdil, kdyz to kolo vazi 13,5kg nebo 12,45kg. Akorat vy dva barbari to nedokazete ocenit...bigsmilebigsmilebigsmile

Bandit rulezz!!!
VikecB12 (Člen)
14.04.2008 16:23:46

No vono by asi ani nešlo vo to kilo,ale těch pět deka,to je fakt velkej rozdílgoodbigsmile

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Ondráš (Člen)
14.04.2008 20:56:32

VikecB12 psal:

No vono by asi ani nešlo vo to kilo,ale těch pět deka,to je fakt velkej rozdílgoodbigsmile

No jistě. Mít 5 deka trávy a nemít žádnou, je kurva rozdíl.bigsmile

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
VikecB12 (Člen)
15.04.2008 07:35:12

Ondráš psal:
VikecB12 psal:

No jistě. Mít 5 deka trávy a nemít žádnou, je kurva rozdíl.bigsmile

No to jó,to ti může vovlivnit pár následujících večerůgoodbigsmile

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Živel (Člen)
15.04.2008 11:25:20

vOjTaB6 psal:

To se mi líbí - "... baba, do ktera by ze me tahala prachy zadna, ..." se dobrovolně hlásím na to tahání... prachů! bigsmile
Duratec schvaluji! Dřív jsem do pedálů šlapala víc, pak přibyl motor.. ass

Život není věčný, ale já ano...
vOjTaB6 (Člen)
15.04.2008 11:28:31

Živel psal:
vOjTaB6 psal:

To se mi líbí - "... baba, do ktera by ze me tahala prachy zadna, ..." se dobrovolně hlásím na to tahání... prachů! bigsmile

Nejakej dalsi servis by byl..?bigsmilebigsmilebigsmile

Bandit rulezz!!!
Živel (Člen)
15.04.2008 11:35:15

vOjTaB6 psal:
Živel psal:
vOjTaB6 psal:

Zkušenost.... ?! bigsmileredface

Život není věčný, ale já ano...
vOjTaB6 (Člen)
15.04.2008 11:45:44

Živel psal:
vOjTaB6 psal:
Živel psal:

Zkušenost.... ?! bigsmileredface

bigsmile

Bandit rulezz!!!
sonyk (Člen)
15.04.2008 12:47:43

tak to je masakr teda fuj

Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Zdenda (Člen)
15.04.2008 12:49:07

U nás tady na tom jezděj z Komárky (hora) až dolů lesem. Klesání místy normálně snad i kolmo dolů, všude stromy, šutry jako kráva a ostrý jak žiletky, nedá se to sejít pěšky a ty paka to sjížděj, co sjížděj voni snad letěj. Neskutečný. Před pár lety se tu jeden zabil - čelák do stromuheadshake

Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Filous (Člen)
15.04.2008 12:54:46

Zdenda psal:

U nás tady na tom jezděj z Komárky (hora) až dolů lesem. Klesání místy normálně snad i kolmo dolů, všude stromy, šutry jako kráva a ostrý jak žiletky, nedá se to sejít pěšky a ty paka to sjížděj, co sjížděj voni snad letěj. Neskutečný. Před pár lety se tu jeden zabil - čelák do stromuheadshake

...na Komárce uš sem nebyl ani nepamatujuidontknow...kámoš taky jezdí down hill, magor, třeba něgde f Utahu, jag je tam ta velká rejha v zemi a tag podobně, třeba vrtulníkem nahoru a na kole dólu, "Marosana-furt na sračky rozbitej", to je jeho druhý ménobigsmile...dyš koukam na jeho dýfka, tag mam dycky husí kůži, voni to maj tydle lidi f tý palici jinag rozdanýbigsmilegood

Zdenda (Člen)
15.04.2008 12:58:44

Na Komárku můžem někdy vyrazitgood Dát si zatáčky na Moldavu atd. Jo voni sou to magoři, to se nedá jinak říct. Ghost Rider je proti nim hovno.smokin

Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
K.a.s.y.m. (Člen)
15.04.2008 12:59:46

dát z rám na kolo na down hill jako já za celou motorkuidontknowtomu už se říká úchylka...ale tak každej máme nějakou.

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Zdenda (Člen)
15.04.2008 13:03:12

Dát za model (metr dlouhej) proudovýho letadla 500 000,- a výše? Každej má něco a je to dobřegood

Filous (Člen)
15.04.2008 13:17:00

K.a.s.y.m. psal:

dát z rám na kolo na down hill jako já za celou motorkuidontknowtomu už se říká úchylka...ale tak každej máme nějakou.

...Michalovo kola sou vokolo štvrt mega za kus a to řiká, že to nejni nic hájtek, že mu takový vobyčejnější stačejbigsmile...myslim, že jezdil ňáký spešl příhradový rámy vot Specialized...je to tag, každej máme něco, ale takovej ranec za kolo mi příde fakt mocsurprisedsmile2 ...dyš to srovnam s motorkou, tag ta je nesrovnatelně složitější na výrobu a dražší neš ňáký kolo...

K.a.s.y.m. (Člen)
15.04.2008 13:42:59

Filous psal:
K.a.s.y.m. psal:

...Michalovo kola sou vokolo štvrt mega za kus a to řiká, že to nejni nic hájtek, že mu takový vobyčejnější stačejbigsmile...myslim, že jezdil ňáký spešl příhradový rámy vot Specialized...je to tag, každej máme něco, ale takovej ranec za kolo mi příde fakt mocsurprisedsmile2 ...dyš to srovnam s motorkou, tag ta je nesrovnatelně složitější na výrobu a dražší neš ňáký kolo...

No poslední co jsem viděl tak bylo v Plzni a to už je 7 let zpátky...někdo tam v jednom šopu na kola prodával jen rám bez vidlic na sjezdy za asi 95 000 sem si klepal na hlavu.Pak mi tam prodavač řek ,že je to jeden z těch levnějších.....to už jsem šel radši pryč.
Jak říkáš motorka je nesrovnatelně složitější a za lepší peníze...Holt každej máme nějakou úchylkubigsmilebigsmile

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Michal Dk (Člen)
15.04.2008 19:02:36

Když koukám na ty držkopády bolí mě to za ně brrr.bad

Kakin (Člen)
17.04.2008 20:47:46

Kua to je hnus ............. jako bavi lsem se u thoho dobře ale říkal sem si že 9 z deseti pádů bych nikdy už nerozdejchal a ti pitomci stoupnou a jedou dál a ohromná prdel jako .... surprisedbigsmilebigsmilebigsmilebigsmile

Filous: Hele nabal do balíků i tydle DVD s kolama a už mě to sakra konečně pošli ty počítačovej všeználku! :))))))))))

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS