Nejsi přihlášen
Banditatom (Člen) 16.04.2008 19:57:19 Offline |
sračky do oleje
tak z jinnýho soudku. Dneska mi olej v autě řekl papa. No tak vyměnit co s tím, že jo. koupil jsem novej a borec mi doporučil nějakou sračku do oleje pro starší vozítka. Jelikož jsem k takovým hovadinám hodně skeptický nechal jsem se dlouho mě přemlouvat. Borec do mě hustil, že to zvedné výkon sníží spotřebu oleje, benzínu, mechanickou hlučnost a sníží opotřebení. Teda jsem ho koupil ať má radost borec vyměním olej po záhřátí naliju sračku a hurá na 150 km služební výletek. No nestačil jsem se divit po ujetí asi 50km se motor stišil a začal být nějaký ochotnější ( 1.2)
tak asi nekecal auto fakt jede líp a je tiší.Spotřeba se ještě ukáže Máte někdo taky skušenost s takovýma sračičkama?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen) 16.04.2008 20:12:01 Offline |
Re: sračky do oleje
osiris psal:...jo spousta lídí ...s placebem :))
placebo ti cpou u doktora snad slyším vidím ne? nebo ne?
Tyhle přísady jsou vyvíjený speciálně pro letecký a vojenský účely jsou většinou na bázi teflonu když mají vytvořit film a snížit tření na styčných plochách motoru popř.převodovky.Při destrukci a úniku oleje mají prodloužit dolet či dojezd strojů.V os.autech při testech co jsem našel na netu opravdu dochází k nepatrnému snížení hlučnosti snad to usnadnuje studený start ale nikde se neprokázalo snížení spotřeby.
Banditatom (Člen) 16.04.2008 20:25:35 Offline |
ty spotřebě taky moc nefandim, ale hlučnost (tenhle typ motoru je celkem uklepaný) se fakt snížila a ten hajzlík malej jede o něco líp je točivej hajzlík
Banditatom (Člen) 16.04.2008 21:06:45 Offline |
bubák psal:eště si zapomněl napsat kolik Tě ta sračka do oleje stála, Jinak souhlas s Osim o placebo efektu, páč tomuhle nevěřím ani šumák, natož po 50km
sračka stála 250kč 4dcl jeto TEXACO výrobek, a do dneška jsem měl úplně stejnej názor jako ty. Uvidíme co to udělá maximálně koupím novej motor
http://www.suzukibandit.cz/view.php?naz … 2007040001
nezní to moc chválihodně
"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
Banditatom psal:bubák psal:eště si zapomněl napsat kolik Tě ta sračka do oleje stála, Jinak souhlas s Osim o placebo efektu, páč tomuhle nevěřím ani šumák, natož po 50km
sračka stála 250kč 4dcl jeto TEXACO výrobek, a do dneška jsem měl úplně stejnej názor jako ty. Uvidíme co to udělá maximálně koupím novej motor
Ale jóó chlape v pohodě, jen sem v tomhle ohledu a podobnejch HorstFuchsovskejch píčovinách trochu skeptik. Nedávno mi známej co vopravuje pračky ukazoval buben po kalgonitu, jo byl vopravdu super lesklej,málem bez známek použití až na to že mu skoro úplně zmizely hliníkový unašeče který ho v tý pračce držej. Totálně nasračku hliník v prdeli, ale po šutru ani náznak Tož tak, volej určo maže, co dělá ta přísada?? maže víc?? No nevim, dvěpade není žádná katastrofa ale prostě tomu nevěřím
nedůvěřuju velbloudům, a všeobecně nikomu, kdo dokáže týden nepít !
Taky jsem nevěřil a byl jsem zastáncem nelejt nic navíc,ale pak mě do toho ukecal kolega a přesvědčil mě o kvalitě zn.Metaltec-1.Zjišťoval jsem o téhle věcičce hoodně věcí a používám ho už 2 rokem a jsem max spokojenej .Tak trochu dělám do motorů a věcí takovejch a čemu jsem nevěřil,tak teď věřím.Tuhle přísadu používala v americe armáda ve svejch motorech.Byla vyvinuta kvůli obávanému prostřelení např.olejové vany,nebo něčemu,kde hrozila ztráta oleje.Není na žádné olejové bázi,nebo dokonce s olovo molekulama...Mrkněte na tyhle stránky a možná ho zkusíte.Mají tam nezávislý testy a takový.Dyštak se ptejte.Jinak takový běžný přísady z benzínek nekupuju..,to nikdy..
http://www.metaltec-1.cz/home.php
Mám rád lidi na svém místě...
Mára psal:Taky jsem nevěřil a byl jsem zastáncem nelejt nic navíc,ale pak mě do toho ukecal kolega a přesvědčil mě o kvalitě zn.Metaltec-1.Zjišťoval jsem o téhle věcičce hoodně věcí a používám ho už 2 rokem a jsem max spokojenej .Tak trochu dělám do motorů a věcí takovejch a čemu jsem nevěřil,tak teď věřím.Tuhle přísadu používala v americe armáda ve svejch motorech.Byla vyvinuta kvůli obávanému prostřelení např.olejové vany,nebo něčemu,kde hrozila ztráta oleje.Není na žádné olejové bázi,nebo dokonce s olovo molekulama...Mrkněte na tyhle stránky a možná ho zkusíte.Mají tam nezávislý testy a takový.Dyštak se ptejte.Jinak takový běžný přísady z benzínek nekupuju..,to nikdy..
http://www.metaltec-1.cz/home.php
...já s tym mažu vrtáky a panty u dveří...a funguje to, dveře nevržou a vrtáky nemodraj...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
VikecB12 psal:Tak to už musí teda být něco,ve vaně 9mm díra a vono to utěsní Volové,přiznejte se kdo to dýlujete
no nejde spíš o to že to utěsní, ale že na plochách je nějaký film který prodlouží dobu funkčnosti motoru bez oleje.
Blu one.... old one
Jediný co mi kdysi jednou pomohlo u staršího auta je Castrol TDA (aditivum do nafty) Auto tenkrát cukalo a hulilo, po vyjetí těhle dvou flašek (1 láhev na 500L nafty) můžu fakt říct, že to přestalo hulit i cukat. Jednou ročně to preventivně proleju nádrží u každýho auta pro lepší pocit páč to má čistit a udržovat čistej palivovej systém. Jestli mi to zvýší o pár oktanů číslo, mě naprosto nezajímá. Osobně si myslím, že firma jako Castrol by neudělala mrdku, která by motor poškodila. Ovšem těm různejm teflonům a píčovinám, kdy auto může jet bez oleje nevěřim.
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Banditatom (Člen) 17.04.2008 18:52:00 Offline |
a co s toho vyplívá? na každým šprochu pravdy trochu. Taky si myslím že to bůh ví jakej zázrak nebude, ale funguje to aspoň trochu. Rozhodně nesouhlasím s teleshopingovím horstem kterej dělá neprůstřelný lak a přísadu do oleje co zvedné výkon o 1000% a zároveň sníží spotřebu o 99.9%
By mě zajímalo kolik lidí to žere
Jsou přísady,který jsou dobrý a fungujou,ale bohužel jsou i ty,co kurvěj motor a ještě to tahá z lidí prachy.To je fakt a je hafo lidí co předem odsuzujou něco,co vlastně ani nevyzkoušeli Já bych věřil testům a nezávislým institucím...co vy?
Ale je fakt že Bandit funguje dobře i bez toho
Mám rád lidi na svém místě...
Kdyby třeba to co má ztišit motor a zvýšit jeho výdrž bylo tak úžasný, proč by to už dávno světový automobilky nepoužívali? Podle mě by to ani nebylo na trhu, páč by to hned ten patent zkoupili.
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Zdenda psal:Jediný co mi kdysi jednou pomohlo u staršího auta je Castrol TDA (aditivum do nafty) Auto tenkrát cukalo a hulilo, po vyjetí těhle dvou flašek (1 láhev na 500L nafty) můžu fakt říct, že to přestalo hulit i cukat. Jednou ročně to preventivně proleju nádrží u každýho auta pro lepší pocit páč to má čistit a udržovat čistej palivovej systém. Jestli mi to zvýší o pár oktanů číslo, mě naprosto nezajímá. Osobně si myslím, že firma jako Castrol by neudělala mrdku, která by motor poškodila. Ovšem těm různejm teflonům a píčovinám, kdy auto může jet bez oleje nevěřim.
...jenomže to uš zase mícháš japka s hruškama, aditiva do paliva a aditiva do voleje sou každý něco ouplně jinýho...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Týýýýý vole já sem Nojo máš recht, voni tady diskutujou vo voleji........ Njn mám toho moc, už mi jebe. To víš třicítka na krku.
Stránky: 1