Nejsi přihlášen
Banditatom (Člen) 19.03.2008 18:38:02 Offline |
Re: Hokej
bery psal:že by vítkovice? to asi taky ne co?
já jím fandím
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen) 20.03.2008 07:06:39 Offline |
Mour psal:Vítky
....mistr bude Slávijej (nebo jak se to píše) ...Růžička si to "prosadí"
slafyje!!!
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Mour psal:Vítky
....mistr bude Slávijej (nebo jak se to píše) ...Růžička si to "prosadí"
Slávijej s Růžou co ho nikdo nemá rád?? Kromě toho teda když vyhraje mistrovství svjeta a tak.
Slávije
The father of the little princess of the dawn
tajnej psal:Du neska sešívanejm zafandit. Tak doufám, že si "to Růžička prosadí" i večer
Esli to budou dávat v bedně, tak mi mávejte. Budu v šestý řadě na červený.
Enem estli tam nebudeš tajně
Já tam už nejezdím bo došli vstupenky do VIP
a pokaždý když jsem dorazil tak to prosrali
Baltazar psal:tajnej psal:Du neska sešívanejm zafandit. Tak doufám, že si "to Růžička prosadí" i večer
Esli to budou dávat v bedně, tak mi mávejte. Budu v šestý řadě na červený.Enem estli tam nebudeš tajně
a pokaždý když jsem dorazil tak to prosrali
....kde Ti mám koupit lístky
Mour psal:Baltazar psal:tajnej psal:Du neska sešívanejm zafandit. Tak doufám, že si "to Růžička prosadí" i večer
Esli to budou dávat v bedně, tak mi mávejte. Budu v šestý řadě na červený.Enem estli tam nebudeš tajně
a pokaždý když jsem dorazil tak to prosrali....kde Ti mám koupit lístky
Tož parťáku to od tebe nebylo hezké, ale to je jen závist
Baltazar psal:Mour psal:Baltazar psal:
Enem estli tam nebudeš tajně
a pokaždý když jsem dorazil tak to prosrali....kde Ti mám koupit lístky
Tož parťáku to od tebe nebylo hezké, ale to je jen závist
Nebylo, žé ? ... ale jo, ať vyhraje lepčí ...i když víc držím Liberci ... bývalý vítkovický brankář
Mour psal:Baltazar psal:Mour psal:
....kde Ti mám koupit lístkyTož parťáku to od tebe nebylo hezké, ale to je jen závist
Nebylo, žé ? ... ale jo, ať vyhraje lepčí ...i když víc držím Liberci ... bývalý vítkovický brankář
a litvínovskej magor znám ho dobře a
momentalně zavostalej
inkvizitorr (Administrator) 20.03.2008 14:59:17 Offline |
my sme zas byli s houskou na čtvrtej zápas na spartě a musim říct, že to fakt stálo letos za to... no při vlastní přesilovce se nebyli schopný dostat se přes červenou a ten duba prostě děs
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 20.03.2008 15:43:49 Offline |
Mour psal:Baltazar psal:Počítám, že o tom bude nejspíš kniha
..nudle
dvě nudle
doba je temná...
bery psal:Mour psal:Baltazar psal:
Tož parťáku to od tebe nebylo hezké, ale to je jen závistNebylo, žé ? ... ale jo, ať vyhraje lepčí ...i když víc držím Liberci ... bývalý vítkovický brankář
a litvínovskej magor znám ho dobře a
jak litvinovskej magor vaz slova chlape nebo ti pochciju na srazu rafky
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
inkvizitorr (Administrator) 20.03.2008 21:39:49 Offline |
takovejch smutnejch jakubů už sem dlouho neviděl
doba je temná...
Tomu se neřiká štěstí, ale zprdeleklika. Celej mač vodzívali a v prodloužení jakoby tam nastoupil jinej tým. Vůbec jim nepučili puk. Asi Růža to ňák zařídil
Ale v neděli bych teda nechtěl bejt sešívanym hokejistou. Ta "hrstka" bílejch liberečáků v hledišti se fakt netvářila bejt v menšině a chvílema nebylo úplně jasný, kdo je domácí.
Tak mám trochu strach, nebo teda spíš jistotu, že v libereckym lese padne bílá tma a slávisti z něj vylezou po dvou dnech tápání a povezou si domů pěknou šišku. Kurva, to sem to napsal poeticky
inkvizitorr (Administrator) 21.03.2008 09:31:01 Offline |
tajnej psal:Tak mám trochu strach, nebo teda spíš jistotu, že v libereckym lese padne bílá tma a slávisti z něj vylezou po dvou dnech tápání a povezou si domů pěknou šišku. Kurva, to sem to napsal poeticky
hele bédo to je jak bys psal nějakej epos o robinu z loxley
doba je temná...
Tak jsem viděl přes net Mladou bolku a Kometu Brno,lepší hokej než Budějice s Varama
Akorát v diskuzi teda to brněnští fandové neunesli, celou do bu jen nadávali a pak se doslova pototento
Baltazar psal:Tak jsem viděl přes net Mladou bolku a Kometu Brno,lepší hokej než Budějice s Varama
Akorát v diskuzi teda to brněnští fandové neunesli, celou do bu jen nadávali a pak se doslova pototento
No, se jim nedivim, když je nepustili na staďák, to sem nezažil, aby kontrolovali při prodeji lístků občanky.
jak dlouho ještě?
Newada psal:Baltazar psal:Tak jsem viděl přes net Mladou bolku a Kometu Brno,lepší hokej než Budějice s Varama
Akorát v diskuzi teda to brněnští fandové neunesli, celou do bu jen nadávali a pak se doslova pototentoNo, se jim nedivim, když je nepustili na staďák, to sem nezažil, aby kontrolovali při prodeji lístků občanky.
asi se bály demolice stadionu
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Newada psal:No a pro východočechy, pardubická šuškačka, p. Šmidberský koketuje s nákupem 51% klubu, tak sem zvědav estli se to stane.
...no město už to vlastní dost dlouho na to že to chtěli podržet jen jednu sezonu a nějakej ten měsíc už o prodeji na zastupitelstvu jednaj, takže to beru jako dost pravděpodobný
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
..je to tu nějaké mrtvé..
..tak trocha oživení pauzy..
..tož vítejte v džungli..
..a těm pruhovaným někdy není co závidět..
http://www.youtube.com/watch?v=8Ap_eXEW … re=related
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
tajnej psal:Mour:
Prej že koupí jó? Já za to nemůžu, že tam u Vás na dálnym východě vo hokeji jenom vedete hospodský kydy, pro výsledek je potřeba i něco udělat! Synek normálka před večeří zapálí svíčku, dá třkrát Zdrávasslávie a pětkrát Otčerůžonáš a o výsledku je v podstatě rozhodnuto
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … slavia.jpg
... ....Ti dám kydy
....to už se Slávisti dali i jako na modlení jo?
inkvizitorr (Administrator) 01.04.2008 17:32:08 Offline |
himl tyhle dvě farby už t tady u nás, v banditicích ale vono je to asi všude, pani těm bíločervenejm kašparům taky holduje a tuhle přídu domů a na zdi mi visel slávistickej nástěnej kalendář tak sem začal vokolo sebe plivat a s pozdravem tfujtojksl to letělo rituálně do kamen sice sem byl tejden bez večeří, ale ten pohled na ten hořící papír mi to vynahradil
doba je temná...
SLÁVIESLÁVIESLVIESLÁVIESLÁVIESLÁVIESLÁVIESLÁVIESLÁVIESLÁVIESLÁVIESLÁVIE
momentalně zavostalej
inkvizitorr (Administrator) 01.04.2008 21:09:40 Offline |
Baltazar psal:Za to nemůžem že Sparta nemá kreditky na rozdávání a ještě ty socky neuměj hrát hokej
vogo sparta je proletářskej klub, tak nemáme z čeho rozdávat asi né...
doba je temná...
A je to.
Jestli si donátoři Varů někde neprosaděj, že se finále bude hrát briketou, tak má Slávka šanci
Husky:
já vlastně slávista ani ňák moc nejsem, ale když na základce všichni byli jakože sparťani, tak mě nenapadlo nic lepšího, než zaujmout pózu slávisty. A když mě potom ta banda tupejch hromotluků zavřela do skříně a já musel kukat, tak už prostě bylo jasný, že ňák asi nebudu mít moc rád Spartu. Já sem vlastně slávista vinou sparťanů
inkvizitorr (Administrator) 02.04.2008 10:46:39 Offline |
celej svět se mi sesypal, otec jakožto varskej rodák co za ně tenkrát hrál jim fandí a hned oznamoval tu úžasnou zprávu já mu celou dobu vysvětluju, že: "vary v lize, to zní cize" a teď finále svět je nespravdelivej a chudáci proletáří teď už jenom sledujou tíví
doba je temná...
inkvizitorr psal:celej svět se mi sesypal, otec jakožto varskej rodák co za ně tenkrát hrál jim fandí a hned oznamoval tu úžasnou zprávu já mu celou dobu vysvětluju, že: "vary v lize, to zní cize" a teď finále svět je nespravdelivej a chudáci proletáří teď už jenom sledujou tíví
Aby jste se ne svět není jen okolí Prahy, konečně aspoň víte že nějaký sudety jsou
Strýcfajtr !!!
A je to.
Hoši děkujem.
A Baltazaroj, Mouroj, Houskoj, Inkvizoj a všem ostatním, co Slávce veřejně i tajně drželi palce taky děkujem
A pro Baltazara tu mám pro nadcházející sezónu něco extra:
http://www.horizonsunlimited.com/gregfr … -Large.jpg
(pro pány našeho věku už by to mohlo stačit na několik orgasmů, ne?)
A pro hokejový fandy zprávu, že sem včera (bohužel právě v době finále) viděl na vlastní brusle strejdu Inkvize, jak elegantně pluje ledovým stadionem, spoluhráčům rozdává milimetrové přihrávky, protihráčům nekompromisní bodyčeky a nakonec jsme přesto utrpěli (s největší pravděpodobností nespravedlivou) porážku 4:1.
Asi že na hrotu chyběl ňákej buldog. Nebo aspoň husky
inkvizitorr (Administrator) 17.04.2008 10:10:58 Offline |
wogo bédo především na tebe byla radost koukat, naše nespravedlivě gólově ohodnocené snažení bych nazval symbiózou bruslí a ledu, to byl prostě koncert a rozhodčí jednoznačně kurva bo nám ani neuznal ten poslední gól
doba je temná...
Moure to je jasný, že to tu nemůžeš přiznat
proto sem psal tajně drželi...
Inkviz máš pravdu, na ten poslední gól sem málem zapomněl - krásnej pas, dvě kličky kolem rolby a góóóóól. Škoda že soupeřův brankář se v tý době už převlíkal v šatně
inkvizitorr (Administrator) 17.04.2008 10:38:36 Offline |
tajnej psal:Inkviz máš pravdu, na ten poslední gól sem málem zapomněl - krásnej pas, dvě kličky kolem rolby a góóóóól. Škoda že soupeřův brankář se v tý době už převlíkal v šatně
dyk to povidam, že rozhodčí je kurva
doba je temná...
inkvizitorr psal:tajnej psal:Inkviz máš pravdu, na ten poslední gól sem málem zapomněl - krásnej pas, dvě kličky kolem rolby a góóóóól. Škoda že soupeřův brankář se v tý době už převlíkal v šatně
dyk to povidam, že rozhodčí je kurva
..tak to teda ne ne co ja pamatuju tak :raz dva tri rozhodci je
OOUUJEEEEEEEEE!!!!
inkvizitorr (Administrator) 18.04.2008 14:48:07 Offline |
gore psal:inkvizitorr psal:dyk to povidam, že rozhodčí je kurva
..tak to teda ne ne co ja pamatuju tak :raz dva tri rozhodci je
necpi sem ňákej podorlickej slang ou jééééé
doba je temná...
Stránky: 1