Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » ložisko na převodovce

Banditatom (Člen)
10.04.2008 19:05:01

ložisko na převodovce

Tak jsem na nějakou dobu dojezdil moje vyjížďka dopadla tragickysmile2smile2smile2. Při jízdě mi začal motor rachotit při ubrábí plynu se motor rozvibroval pak už jen rána škubání a chcip to vše při 140km/h. Dotlčil jsem to domu sundal víko a vysypali se na me kuličky s ložiska na sekundárusmile2smile2smile2. Potřeboval bych poradit co hrozí, že by mohlo být v pussy ? Myslím si, že by to mohli odsrát řadící vidličky a převodovkasmile2smile2smile2. Poraďte prosímhelphelphelphelp

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
luig (Člen)
10.04.2008 19:13:26

Re: ložisko na převodovce

Chápu to dobře že se ti vysypalo ložisko pod řetězovým kolečkem? Jestli jo tak je to divný, zrovna dneska jsem to vzal k Servisákovi aby mi mrknul na ten můj slavnej sekundár a ptal jsem se ho právě na tohle ložisko. Říkal že to tutově tim neni, že zrovna tohle ložisko je bohatě předimenzovaný a že v životě neviděl že by zdechloidontknow

Ne asi
Banditatom (Člen)
10.04.2008 19:26:32

tak jsem asi první komu se to povedlosmile2smile2smile2. je uplně nasračky. Když jsem sundal ten ten plíšek tak na mě vypadali kuličkysmile2smile2smile2

luig (Člen)
10.04.2008 19:39:22

Sakriš hned zejtra radši schodim kolečko a omrknu toidontknow

Ne asi
osiris (Člen)
10.04.2008 19:50:03

...tywe ty tomu nech votestovat i DNA ;)

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
luig (Člen)
10.04.2008 19:55:50

osiris psal:

...tywe ty tomu nech votestovat i DNA ;)

Dobrej nápadgood

Ne asi
Libor nx (Člen)
10.04.2008 21:15:29

ve 140 to si myslím že převodovka vass a v nejhorším případě blog motoru takybad

VikecB12 (Člen)
10.04.2008 21:23:53

Zase nešilte,na Bigovi se mě na Balatonu rosipalo ložisko pod spojkovím košem a dojel sem s tím až dom a to už motorka nechtěla jet,řadit a já nevím co ještě.Ložisko se vyměnilo a motor zřejmě jezdí dodnes. A na DR650 se mě rosipalo ložisko pod sekundárem kvůli věčnýmu ježdění po zadním,ale s tím sem teda dom nedojel.Rozpůlil se motor,vyměnilo ložisko a gufero a šlapal zase jak hodinkygood

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
K.a.s.y.m. (Člen)
11.04.2008 07:06:31

taky si myslím,že to bude jen tím ložiskem...motor budeš muset stejně rozebrat tak zjistíš co případnýho dalšího odešlo,ale myslím.že zbytek vydržel v pohodě.

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Banditatom (Člen)
11.04.2008 18:34:07

dneska jsem mluvil s mechošem v utery si pro to přijede a pak uvidime idontknowpředběžně cca. 15tissmile2 , ale mužu být rád, že jsem celej ono ve 140km/h to mohlo skončit uplně jinak surprisedno a proto se jdu dneska zrušit žalembeerbeerbeersick

luig (Člen)
11.04.2008 19:14:34

Banditatom psal:

...předběžně cca. 15tissmile2...

15 litrů za jedno ložisko a rozebrání motoru?idontknow

Ne asi
Kelly01 (Člen)
11.04.2008 21:37:03

je to běžný ložisko a běžný gufero..
materiál a 3 litry za práci když doneseš motor vydělanej je adekvátní..
A už bych ho nechal udělat celej,seřízení a možná první kroužky,záleží na km..

God Save The Queen!
Banditatom (Člen)
12.04.2008 15:08:45

34tis najetých to bych ještě nechal tak neidontknow? a ta cena je počítána kdyby byla převodovka v pussy uvidime

Banditatom (Člen)
18.04.2008 17:20:10

tak už to má mechoš rozebrané a převodovka je okgood má sice malé otlaky ale to by nemělo mít na nic vliv. Hodně mě potěšil i cenou takže celkem si řekne o 9000kč a v tom je práce 4x ložiska do převodovky (origo japanibigsmile), olej (motorex 10w 40), rozvod, těsnění pod hlavu+okroužky samo seřízení a výměna oleje a gufer v přední vidlici. Co vy na to ?

Libor nx (Člen)
18.04.2008 19:54:13

tak to je super.já si myslel,že to bude horší.teď budeš mit svatej klid a všechno v cajku.

KOVAL (Člen)
18.04.2008 20:36:07

Mechoš dobrej...
Akorát proč rozdělával hlavu a bude pod ní dávat nový těsnění a nový rozvody?surprisedsurprisedsurprised
My u nás totiž opravujem převodovky tak že zvrchu motoru nepovolíme ani šroubek...
Votočíme celej motor hore kokotom,rozděláme boční víka a rozpůlíme kartery a nyní již vidíme převodovku...cool

Kelly01 (Člen)
18.04.2008 20:56:57

Protože jste debilové bez vysokých škol a uvažujete selským rozumemsurprised

God Save The Queen!
KOVAL (Člen)
18.04.2008 21:03:40

ano,přiznávám...smile2
sme jen banda venkovských řep...smile2

Banditatom (Člen)
20.04.2008 11:44:20

KOVAL psal:

Mechoš dobrej...
Akorát proč rozdělával hlavu a bude pod ní dávat nový těsnění a nový rozvody?surprisedsurprisedsurprised
My u nás totiž opravujem převodovky tak že zvrchu motoru nepovolíme ani šroubek...
Votočíme celej motor hore kokotom,rozděláme boční víka a rozpůlíme kartery a nyní již vidíme převodovku...cool

...ne ne to bude zvlášť ( mám prasklé ty gumové okroužky v hlavě tak je bude měnit při jednom a já chci i nové těsnění pod hlavugood). když už je motor dole tak si necham udělat i rozvod (stejnak by mě na konci sezony čekalsmile2). už jsem to viděl a má to hlavou dolú a sundaný víka i s rozpůleným kartremgoodgoodgood. Podle jeho slov bych mohl za čtrnáct dní vyjet goodgoodgood kua já už se těšímbigsmile

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS