Nejsi přihlášen
Banditatom (Člen) 10.04.2008 19:05:01 Offline |
ložisko na převodovce
Tak jsem na nějakou dobu dojezdil moje vyjížďka dopadla tragicky. Při jízdě mi začal motor rachotit při ubrábí plynu se motor rozvibroval pak už jen rána škubání a chcip to vše při 140km/h. Dotlčil jsem to domu sundal víko a vysypali se na me kuličky s ložiska na sekundáru. Potřeboval bych poradit co hrozí, že by mohlo být v ? Myslím si, že by to mohli odsrát řadící vidličky a převodovka. Poraďte prosím
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Re: ložisko na převodovce
Chápu to dobře že se ti vysypalo ložisko pod řetězovým kolečkem? Jestli jo tak je to divný, zrovna dneska jsem to vzal k Servisákovi aby mi mrknul na ten můj slavnej sekundár a ptal jsem se ho právě na tohle ložisko. Říkal že to tutově tim neni, že zrovna tohle ložisko je bohatě předimenzovaný a že v životě neviděl že by zdechlo
Ne asi
Banditatom (Člen) 10.04.2008 19:26:32 Offline |
tak jsem asi první komu se to povedlo. je uplně nasračky. Když jsem sundal ten ten plíšek tak na mě vypadali kuličky
Zase nešilte,na Bigovi se mě na Balatonu rosipalo ložisko pod spojkovím košem a dojel sem s tím až dom a to už motorka nechtěla jet,řadit a já nevím co ještě.Ložisko se vyměnilo a motor zřejmě jezdí dodnes. A na DR650 se mě rosipalo ložisko pod sekundárem kvůli věčnýmu ježdění po zadním,ale s tím sem teda dom nedojel.Rozpůlil se motor,vyměnilo ložisko a gufero a šlapal zase jak hodinky
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
K.a.s.y.m. (Člen) 11.04.2008 07:06:31 Offline |
taky si myslím,že to bude jen tím ložiskem...motor budeš muset stejně rozebrat tak zjistíš co případnýho dalšího odešlo,ale myslím.že zbytek vydržel v pohodě.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Banditatom (Člen) 11.04.2008 18:34:07 Offline |
dneska jsem mluvil s mechošem v utery si pro to přijede a pak uvidime předběžně cca. 15tis , ale mužu být rád, že jsem celej ono ve 140km/h to mohlo skončit uplně jinak no a proto se jdu dneska zrušit žalem
Banditatom (Člen) 12.04.2008 15:08:45 Offline |
34tis najetých to bych ještě nechal tak ne? a ta cena je počítána kdyby byla převodovka v uvidime
Banditatom (Člen) 18.04.2008 17:20:10 Offline |
tak už to má mechoš rozebrané a převodovka je ok má sice malé otlaky ale to by nemělo mít na nic vliv. Hodně mě potěšil i cenou takže celkem si řekne o 9000kč a v tom je práce 4x ložiska do převodovky (origo japani), olej (motorex 10w 40), rozvod, těsnění pod hlavu+okroužky samo seřízení a výměna oleje a gufer v přední vidlici. Co vy na to ?
Mechoš dobrej...
Akorát proč rozdělával hlavu a bude pod ní dávat nový těsnění a nový rozvody?
My u nás totiž opravujem převodovky tak že zvrchu motoru nepovolíme ani šroubek...
Votočíme celej motor hore kokotom,rozděláme boční víka a rozpůlíme kartery a nyní již vidíme převodovku...
Banditatom (Člen) 20.04.2008 11:44:20 Offline |
KOVAL psal:Mechoš dobrej...
Akorát proč rozdělával hlavu a bude pod ní dávat nový těsnění a nový rozvody?
My u nás totiž opravujem převodovky tak že zvrchu motoru nepovolíme ani šroubek...
Votočíme celej motor hore kokotom,rozděláme boční víka a rozpůlíme kartery a nyní již vidíme převodovku...
...ne ne to bude zvlášť ( mám prasklé ty gumové okroužky v hlavě tak je bude měnit při jednom a já chci i nové těsnění pod hlavu). když už je motor dole tak si necham udělat i rozvod (stejnak by mě na konci sezony čekal). už jsem to viděl a má to hlavou dolú a sundaný víka i s rozpůleným kartrem. Podle jeho slov bych mohl za čtrnáct dní vyjet kua já už se těším
Stránky: 1